Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım resim eklemek için ; cevap ver yazısını tıkla yukarda ataca benzeyen yeri tıkla (Eklentiler yazısı olan yeri) sonra sayfa çıkacak karşına sağ üstte dosya ekle yazan yeri tıkla sonra dosya seç.(resim nerdeyse eklersin) içeriği ekle yi tıkla bitir. bu kadar...resim eklendiğini paylaşımını yaptıktan sonra göreceksin.hadi bekliyoruz

peki kan tahlilini adetinden kaç gün sonra yaptırdın ve kaçtı.

canım kanı hiiç hatırlamıyorum o 8 ay önceydi ...

şu anki gebeliğimi soracak olursan adetimden 1 gün geçtikten sonra yaptım çift çizgiyi gördüm.tahlil için bekledim 5.gün yaptım 716 çıktı.az önce aldım sonucu paylaştım hemen... cuma evde test yaptım .p.tesi de kan verdim.

tamam dur bi uğraşayım

serhatice nezaman yapmaya çalışsam bilgisayar kilitleniyor.yardımların için çok sağol
zaten yine hayalet bi çizgiyi var gibi görmek istemişimdir yada adet gününde yükselen hormonların
etkisiyle öyle çıkmıştır.çook arzu ederdim ama.......nasip

ay canim yaaaa..nasil duygulandim nesajini okudugumda..esime yuksek sesle okudum.Allah razi olsun.
canim benim, kizimla konustugumda diyorum, insallah annenin ve teyzelerinin dualariyla sagsalim dogacaksin diye...
olacaksin hamile sen simdi negatif ciksa da taktikleri uygulamaya devam et.

Eki Görüntüle 751423

iste benim umut pasammmmmm teyzeleriii o kadar guzel birseyki yaaa insan moral buluyor adapte oluyor stres atiyor hizmetini seve seve yapiyorsunuz

ahhh stres topu onlarrr bilmez miyim nasil iyi gelirler insana. zaten bilimsel olarak da kanitlanmis girrr lamalarinin bize iyi geldigi, can dostlar onlar.

bence gene kana git ya da 2 gun sonra bir test daha yap sabah idrarinla,kesinlesir sonuc canim

ayyy canım yaa silik milik farketmeeeez önemli olan çıkmasıııı
ben de ilk test yaptığımda belli belirsiz çizgi çıktı hatta inanamadım beyaz bi zemin üzerine koydum öyle baktım
resmi boşver var diyosan vardır yarın sabah ilk idrarla bi test daha yap çizgi varsa koyulaşmış olacak
hadi inşallah aklımıza gelendir
bu ay da bereketli oldu
test yaparsan haber ver

slm kızlar...biz yarın itibarıyla ev telaşına başlamış oluyoz,önceden yazıyım dedim belki giremem diye mağlum uzun sürücek boya badana,taşınma derken :) bnde çok özledim ev ortamını son 2 aydır düzenimiz bozulmuştu,neyse kızlar hepinizi öpüyorum

Kuzularr napiyosunuz uzun zamandir buraya ugramadim bakayim bizim kizlar napiyor diye, heyt masallah cogunuzun gobisleri bebislerle dolmus masallahh rabbim sagliklica kucaklamanizi nasip etsin

Bende calismaya basladim yaklasik 2 aydir baya kosusturmaca gidiyor ama bi yandanda acaba denemelere baslasammi diyorum.

Ayy o kadar karisigimki yani kocisim baba olmak istiyor ama nerdeyse 1 senedir olmadida olmadi. Acaba bu ay mi denesem

ramazan bereketi belki banada bebis verir. Sizi gorunce simdi bi istek geldi yine bana

Kelebis kizzz oglusun mu olucak senin tontosun ayy yiriimmm ben onun totosunuuu

görüşürüz yavrum kendine dikkat et çok yorma kendini hee

nerdesin sen kızzz evet canım ya şimdilik oğluş görünüyo belli olmaz
işin hayırlı olsun canım inşallah sevmişsindir işi
bu arada korunmuyosun inşallah
ramazan bereketi seninle olsun

Allah razı olsun canım..inşallah... benim karnım arda pıt pıt ediyor nednei ne olabilir ? ve çook ateşim var .dün gece ılık duşla rahatladım azcık ama geçmiyor
kuşum çok dinleme kendini
rahat ve sakin olmaya çalış insan pimpirik yaptıkça bazen olmayan bişeyler bile hissedebiliyo
sen yorulma ağır kaldırma bol su iç kafan rahat olsun aklına kötü şeyleer getirme öyle olunca dua et canım

hahahha çekiştiririz gelinleri de
ay ne cadısınız kızlar yaa
evet miniğim kız diyip durduk sonumuz aynı oldu
hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah

canım yaa inşallah o silik çizgi koyulaşır
yani sen emin olamadığın için bişey diyemiyoruz yoksa silik te olsa var demek
bat ne zamandı geçtimi geçtiyse kaç gün geçti?

ayy ne çektik be ewpatt mahtuana sen sırada ben anacım peşpeşe taşınmak ta varmış
bizim de kesinleşmek üzere inşallah bi sorun olmaz kapora verdik netleşmesini bekliyoruz parayla ilgili...
beni de toplanma temizlik taşınma işleri bekliyo
hepimize hayırlı olsun yeni evlerimiz sabırsızlıkla taşınıp ordan yazcağım günleri bekliyorum artık

aaa iyiyiz biz tatlım sen napıyon asıl
herşey yolundadır inşallah
korunmuyon dimi sakınnn bak ramazandayız aç bütün kollarını bereket gelsin
inşallah senin de müjdeni alcas

aaa iyiyiz biz tatlım sen napıyon asıl
herşey yolundadır inşallah
korunmuyon dimi sakınnn bak ramazandayız aç bütün kollarını bereket gelsin
inşallah senin de müjdeni alcas

nerdesin sen kızzz evet canım ya şimdilik oğluş görünüyo belli olmaz
işin hayırlı olsun canım inşallah sevmişsindir işi
bu arada korunmuyosun inşallah
ramazan bereketi seninle olsun

Sagolun ciciler bende iyiyim aslinda buralardayim ama gorunmez takiliyorum Ya tam olarak korunmuyorum ama 2 aydir

yumurta gunlerimi atliyorum bide biz kocisle ev yaptiriyoruz nasip kismetse kasimda tamamlancak diyom ki o zamana kadar sabredeyim, sonra tasininca yeni evin bereketine bi bebis gelsin
Ama sonra bu foruma girdigim anca acayip gaza geliyom ben kizlarr Masallah hepinize tu tu 40000 kere

ah be arkadaşcağızlarım 2gündür internete giremiyodum.
size silik çizgi dediğim gün hastaneye gittim kan testi verdim.sonucu alana kadar bütün vücudumdan ter boşaldı.
sonuç:11.78 sevinçten uçtum ayaklarım yerden kesildi.doktor düşük olduğu için dün tekrar istedi 50 olmuşmudur acaba diye gittiğimizde bide sonucu gördümki hani ilk aldığımda ter boşaldı demiştim ya bu seferki alışımdada buz gibi ter akıttım.KİMYASAL...
bugün baya bi ağrıyla adet başladı.

eşimle çok iyiyiz ama insana bi evladı olsa sanki tam bi aile olacakmış gibi geliyor.belki saçma ama öyle işte....
göz yaşarsa kalp burkulsada rabbimin takdiri....ve ben onun takdirinden razıyım oda benden razı olur inşallah.
ramazan hatırası olur dedim ama olmadı işte, bakalım hangi zamana kaldı bebiş.
bi profösere gidicem belki aşılama olur dedi.canlı spermlerle.biz öyle ha deyince olmuyor biliyorsunuz

ah be kızlar pek ümitlenivermiştim.insanın hep bi tarafı eksik ve mahzun kalıyor.
mesala sizin dışarda yürürken hamile bir kadın annesinin elinden tutmuş minicik eller dikkatinizi çekiyormu
benim dikkatimi hep onlar çekiyor istemesemde.
son sonucu alınca mahtuananın söylediği şey geldi aklıma hani hastanede otururken yeni doğmuş bi bebek önünden geçiyor.
ve ağlamaya başlıyor ya tam sonucu aldım bi koltuğa tabiri caizse çöktüm o esnada 2 hamile çift geldi kontrollerini yaptırmaya.onlar gülüp oynuyor şakalaşıyorlardı.bizde eşimle koltuğa çöküvermiş sessizce kalakalmıştık.nasip bu ya...
rabbim bizide mahcup etmesin inşallah

Kolay gelsin canim benim sakin yorma kendini

Tepeler.. Canim.... Bak ilk taktikleri uyguladigin ayda cok yaklastin sonuca. Sen gene uygulamalara devam, esine de sana da bol vitamin.. Bir prof'a da git acikca konus, yol gostersin size, belki asilama der belki gerek gormez. Regl sonrasina randevu al hemen ovulasyonunu kacirma. Bu mubarek gunlerde hep kalbimdesin canim benim ❤

Saol canimcim, size de kolay gelsin. Ewpat gibi tasinma telasinda hamile kalirsin belki sen de kimbilir!!! Yaz ama bize ozletme kendini! 💋

canımm üzme kendini sakın...benim görümcem 15 yıldan fazladır evli ve hiiç bebeği olmuyor.belki hiiçte olmayacak...ama o bana hep güç verdi biliyor musun.ben onun sabrına hayranımdır.güçlü ol.benim arkadaşım da kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kaldı ve doğurmak üzere.yani hamile kalabidiğine bile şükretmelisin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…