- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
- 108
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.601
peki kan tahlilini adetinden kaç gün sonra yaptırdın ve kaçtı.
tamam dur bi uğraşayımcanım resim eklemek için ; cevap ver yazısını tıkla yukarda ataca benzeyen yeri tıkla (Eklentiler yazısı olan yeri) sonra sayfa çıkacak karşına sağ üstte dosya ekle yazan yeri tıkla sonra dosya seç.(resim nerdeyse eklersin) içeriği ekle yi tıkla bitir. bu kadar...resim eklendiğini paylaşımını yaptıktan sonra göreceksin.hadi bekliyoruz
kız nesle allah razı olsun senden.nekadar naif bi insansın sen ya.seni tanımayı çok isterdim.
hiçbişeyden girmesen bile benim sana ettiğim dualarla cennete giricen ya neyse ordada buluşur hurilere anlatırız halimizi
ama çoluk çocuk toplanalım olurmu.....
ya inanırmısınız negatif çıksa bile bende kendimi hamile gibi hissediyorum geçenki hamilelikteki gibiyim sanki
kızlar bide hamile olurmuşum ozaman varyaaa allahhhhhhh artık size nasıl dua ederim (artık Firdevs cennetimi istersiniz kevserimi önüme kimse geçemez tutmayın beni yatar kalkar dua ederim size).şaka biyana buay sadece burda söylediğiniz şeyleri yaptım olursa çok sevinirim.
yarın idrar testi yapıcam çarşamba adet günü bidaha kan yaparım inş.
Eki Görüntüle 751423
iste benim umut pasammmmmm teyzeleriii o kadar guzel birseyki yaaa insan moral buluyor adapte oluyor stres atiyor hizmetini seve seve yapiyorsunuz
serhatice nezaman yapmaya çalışsam bilgisayar kilitleniyor.yardımların için çok sağol
zaten yine hayalet bi çizgiyi var gibi görmek istemişimdir yada adet gününde yükselen hormonların
etkisiyle öyle çıkmıştır.çook arzu ederdim ama.......nasip
kızlar ya bugün adet günüm idrar testi yaptım.ya ben yine hallisünasyon görüyorum.yada gerçekten var
miniminnacık silikmi silik bi çizgi var sanki.adet olmazsam akşam kan tahliline giderim
9gün önce 0.16 çıkmıştı ama belki yükselmiştir.
rabbim hayırlısıyla bir oluverse ahh ahhh...
zaten topiktede hamile kalmayan bi6 7 kişi kaldık
ahhh bi oluverse resim eklemeyi bilsem eklerdim
ama çok silik sevinmemi gerektirmeyecek kadar
görüşürüz yavrum kendine dikkat et çok yorma kendini heeslm kızlar...biz yarın itibarıyla ev telaşına başlamış oluyoz,önceden yazıyım dedim belki giremem diye mağlum uzun sürücek boya badana,taşınma derken :) bnde çok özledim ev ortamını son 2 aydır düzenimiz bozulmuştu,neyse kızlar hepinizi öpüyorum
Kuzularr napiyosunuz uzun zamandir buraya ugramadim bakayim bizim kizlar napiyor diye, heyt masallah cogunuzun gobisleri bebislerle dolmusmasallahh rabbim sagliklica kucaklamanizi nasip etsin
Bende calismaya basladim yaklasik 2 aydir baya kosusturmaca gidiyor ama bi yandanda acaba denemelere baslasammi diyorum.
Ayy o kadar karisigimki yani kocisim baba olmak istiyor ama nerdeyse 1 senedir olmadida olmadi. Acaba bu ay mi denesem
ramazan bereketi belki banada bebis verir. Sizi gorunce simdi bi istek geldi yine bana
Kelebis kizzz oglusun mu olucak senin tontosun ayy yiriimmm ben onun totosunuuu
kuşum çok dinleme kendiniAllah razı olsun canım..inşallah... benim karnım arda pıt pıt ediyor nednei ne olabilir ? ve çook ateşim var .dün gece ılık duşla rahatladım azcık ama geçmiyor
hahahha çekiştiririz gelinleri dekız ne hayallermiş valla güzelmiş he 3 g ile gelin çekiştirmesi haa
bu ay oğluşun olur inşallah canım sende de potansiyel var anladım ben onukendi kendime çekiştirmeyim gelinleri essela da var oh ohhh
sağol canım senin gibi olduk kız kız dedim püpülüyle geri geldim
bu sene erkek senesi dediler bizim topikte yarı yarıya nerdeyse erkekler önde
canım yaa inşallah o silik çizgi koyulaşırkızlar ya bugün adet günüm idrar testi yaptım.ya ben yine hallisünasyon görüyorum.yada gerçekten var
miniminnacık silikmi silik bi çizgi var sanki.adet olmazsam akşam kan tahliline giderim
9gün önce 0.16 çıkmıştı ama belki yükselmiştir.
rabbim hayırlısıyla bir oluverse ahh ahhh...
zaten topiktede hamile kalmayan bi6 7 kişi kaldık
ahhh bi oluverse resim eklemeyi bilsem eklerdim
ama çok silik sevinmemi gerektirmeyecek kadar
ayy ne çektik be ewpattslm kızlar...biz yarın itibarıyla ev telaşına başlamış oluyoz,önceden yazıyım dedim belki giremem diye mağlum uzun sürücek boya badana,taşınma derken :) bnde çok özledim ev ortamını son 2 aydır düzenimiz bozulmuştu,neyse kızlar hepinizi öpüyorum
aaa iyiyiz biz tatlım sen napıyon asılKuzularr napiyosunuz uzun zamandir buraya ugramadim bakayim bizim kizlar napiyor diye, heyt masallah cogunuzun gobisleri bebislerle dolmusmasallahh rabbim sagliklica kucaklamanizi nasip etsin
Bende calismaya basladim yaklasik 2 aydir baya kosusturmaca gidiyor ama bi yandanda acaba denemelere baslasammi diyorum.
Ayy o kadar karisigimki yani kocisim baba olmak istiyor ama nerdeyse 1 senedir olmadida olmadi. Acaba bu ay mi denesem
ramazan bereketi belki banada bebis verir. Sizi gorunce simdi bi istek geldi yine bana
Kelebis kizzz oglusun mu olucak senin tontosun ayy yiriimmm ben onun totosunuuu
aaa iyiyiz biz tatlım sen napıyon asıl
herşey yolundadır inşallah
korunmuyon dimi sakınnn bak ramazandayız aç bütün kollarını bereket gelsin
inşallah senin de müjdeni alcas
nerdesin sen kızzzevet canım ya şimdilik oğluş görünüyo belli olmaz
işin hayırlı olsun canım inşallah sevmişsindir işi
bu arada korunmuyosun inşallah
ramazan bereketi seninle olsun
slm kızlar...biz yarın itibarıyla ev telaşına başlamış oluyoz,önceden yazıyım dedim belki giremem diye mağlum uzun sürücek boya badana,taşınma derken :) bnde çok özledim ev ortamını son 2 aydır düzenimiz bozulmuştu,neyse kızlar hepinizi öpüyorum
ah be arkadaşcağızlarım 2gündür internete giremiyodum.
size silik çizgi dediğim gün hastaneye gittim kan testi verdim.sonucu alana kadar bütün vücudumdan ter boşaldı.
sonuç:11.78 sevinçten uçtum ayaklarım yerden kesildi.doktor düşük olduğu için dün tekrar istedi 50 olmuşmudur acaba diye gittiğimizde bide sonucu gördümki hani ilk aldığımda ter boşaldı demiştim ya bu seferki alışımdada buz gibi ter akıttım.KİMYASAL...
bugün baya bi ağrıyla adet başladı.
eşimle çok iyiyiz ama insana bi evladı olsa sanki tam bi aile olacakmış gibi geliyor.belki saçma ama öyle işte....
göz yaşarsa kalp burkulsada rabbimin takdiri....ve ben onun takdirinden razıyım oda benden razı olur inşallah.
ramazan hatırası olur dedim ama olmadı işte, bakalım hangi zamana kaldı bebiş.
bi profösere gidicem belki aşılama olur dedi.canlı spermlerle.biz öyle ha deyince olmuyor biliyorsunuz
ah be kızlar pek ümitlenivermiştim.insanın hep bi tarafı eksik ve mahzun kalıyor.
mesala sizin dışarda yürürken hamile bir kadın annesinin elinden tutmuş minicik eller dikkatinizi çekiyormu
benim dikkatimi hep onlar çekiyor istemesemde.
son sonucu alınca mahtuananın söylediği şey geldi aklıma hani hastanede otururken yeni doğmuş bi bebek önünden geçiyor.
ve ağlamaya başlıyor ya tam sonucu aldım bi koltuğa tabiri caizse çöktüm o esnada 2 hamile çift geldi kontrollerini yaptırmaya.onlar gülüp oynuyor şakalaşıyorlardı.bizde eşimle koltuğa çöküvermiş sessizce kalakalmıştık.nasip bu ya...
rabbim bizide mahcup etmesin inşallah
Sagolun ciciler bende iyiyim aslinda buralardayim ama gorunmez takiliyorumYa tam olarak korunmuyorum ama 2 aydir
yumurta gunlerimi atliyorum bide biz kocisle ev yaptiriyoruz nasip kismetse kasimda tamamlancak diyom ki o zamana kadar sabredeyim, sonra tasininca yeni evin bereketine bi bebis gelsin
Ama sonra bu foruma girdigim anca acayip gaza geliyom ben kizlarrMasallah hepinize tu tu 40000 kere
ah be arkadaşcağızlarım 2gündür internete giremiyodum.
size silik çizgi dediğim gün hastaneye gittim kan testi verdim.sonucu alana kadar bütün vücudumdan ter boşaldı.
sonuç:11.78 sevinçten uçtum ayaklarım yerden kesildi.doktor düşük olduğu için dün tekrar istedi 50 olmuşmudur acaba diye gittiğimizde bide sonucu gördümki hani ilk aldığımda ter boşaldı demiştim ya bu seferki alışımdada buz gibi ter akıttım.KİMYASAL...
bugün baya bi ağrıyla adet başladı.
eşimle çok iyiyiz ama insana bi evladı olsa sanki tam bi aile olacakmış gibi geliyor.belki saçma ama öyle işte....
göz yaşarsa kalp burkulsada rabbimin takdiri....ve ben onun takdirinden razıyım oda benden razı olur inşallah.
ramazan hatırası olur dedim ama olmadı işte, bakalım hangi zamana kaldı bebiş.
bi profösere gidicem belki aşılama olur dedi.canlı spermlerle.biz öyle ha deyince olmuyor biliyorsunuz
ah be kızlar pek ümitlenivermiştim.insanın hep bi tarafı eksik ve mahzun kalıyor.
mesala sizin dışarda yürürken hamile bir kadın annesinin elinden tutmuş minicik eller dikkatinizi çekiyormu
benim dikkatimi hep onlar çekiyor istemesemde.
son sonucu alınca mahtuananın söylediği şey geldi aklıma hani hastanede otururken yeni doğmuş bi bebek önünden geçiyor.
ve ağlamaya başlıyor ya tam sonucu aldım bi koltuğa tabiri caizse çöktüm o esnada 2 hamile çift geldi kontrollerini yaptırmaya.onlar gülüp oynuyor şakalaşıyorlardı.bizde eşimle koltuğa çöküvermiş sessizce kalakalmıştık.nasip bu ya...
rabbim bizide mahcup etmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?