Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar bende iğneci oldum bugün ilk denememi yaptım heycandan hızlıca sıkı verdim ilacı hem acıdı hem morardı her gün bunu yapmak biraz zor gibi geldi hayırlısı kaderde kendime iğne yapmakta varmış
 
mrb arkadaşlar , 40 gün önce kürtaj oldum , bebeğimin kalbi durmuştu ilk adetimi gününde oldum ama 2. adetimin 3.günündeyim hala olmadım

sizler de böyle bişy olmuşmuydu , yani ilk adetini düzenli olup 2. de günü değişen oldumu hiç ? dr. 3 ay kesinlikle yasak dedi, yumurtlama döneminde beraber olmuştuk ama korunmuştuk dikkat etmiştik , en büyük endişem antibiyotik kullanmıştım o dönem 10 tane 500 lük , o yüzden kazara hamile kaldıysam ilaçlar zarar veriyor mu? yada yine mi alıyorlar bebeği ( allah korusun da )

ilk adetimi gününde olmştum ama 2 gün çok çok azdı lekelenme şeklindeydi civanperçemi içmiştim sökütmüştü, içimde bişy kalmasın diye içmiştim çok fazla olmştm yapışıklıktan da korkmuştum , şimdi içemiyorum da, ya hamileysem diye, içim içimi yiyor kafam çok karışık , sadece 1 adet geçti kürtajın üstünden en az 3 demişti dr.

nolur yardımcı olun , bildiğiniz duyduğunuz şeyleri paylaşırmısınız lütfen ((((
 

Canim ben bir adet gectikten sonra hamile kaldim ondan pek bilgim yok ama burdaki arkadaslarimdan duzensizlik oldugunu soyleyenler oluyor. Idrar testi deneyebilirsin 3 gun gectiyse?
 

Kelebek gelsin sana taktik verir igne konusunda. Evlatlar sagsalim gelsinler diye yapmayacagimiz sey yok.
 
Kızlar size müjde vermek için açtım ...eşimin tayini olduu çok şükür...
gözün aydın canım bu ay sana ne güzel haberler geldi maşallah maşallah
sana meşaz attım selocan ilacı yavaş vericen bacım
ben artık çok tecrübeliyim zevk alıyorum
artık yemek yemek gibi doğal bişey oldu o benim için millet yazıyodu da deli bunlar diyodum gerçekten de alışılıyomuş
ama ilaç yakıcıdır enjekte ederken yavaş yap.
ben ilk iğnemi olduğumda hemşire bi sıktı ağladım resmen acıdan
hahahha çekiştiririz gelinleri de
ay ne cadısınız kızlar yaa
evet miniğim kız diyip durduk sonumuz aynı oldu
hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah
eheeheheee yok kız severim ben gelinimi
benim gelinim şimdi napıyo acaba doğdu mu yoksa portakalda vitamin mi
kayınvalidesi yesin onuuu ben hala kız hissediyorum essi haftaya dananın kuyruğu kopçak
ay canım hayırlı olsun eviniz sen daha körpeciksin inşallah bu sene evinle beraber bebeğin de gelir
özletme kendini gel ben sana gaz veriyim arada bi ziyaretçi gelme üye takıl sohbet edelim bebek şart değil özelden de makara takılırız

canım bak seni iyi anlıyorum 2 defa eli boş döndüm hastanelerden ki şimdi de ne olacağımızın hiç garantisi yok.
etrafta bebekli anneler dikkatimi çekti çekmez olur mu benim gözümün önünde 2 tane hamile iş arkadaşım vardı ve zaten olmasa da bu düşünce aklımdan çıkmıyodu.
ama sen çok şanslısın senin gözünün önünde olmayan ne hayatlar var.tek bir yumurtası bile olmayan,1 sperm için ne kadar koşturan insanlar var.allah sabır versin.
sen bu ay hamile kaldın,demek ki çok şükür olabiliyor.tüplerin açık,döllenmeye müsait.
yani her an tekrar hamile kalabilirsin.kimyasal gebelik çoğunlukla ya tutunmada sorun olduğundan veya birleşmede kromozomal bozukluktan oluyomuş.korunmana da gerek yok.
moralin yüksek olsun.kendini bu kadar bırakma lütfen olur muu
 
Canim ben bir adet gectikten sonra hamile kaldim ondan pek bilgim yok ama burdaki arkadaslarimdan duzensizlik oldugunu soyleyenler oluyor. Idrar testi deneyebilirsin 3 gun gectiyse?

ay maşallah maşallah rabbim esirgesin bebeğini, kazara mı oldu canım 1 adet sonra hamileliğin yoksa istemişmiydin planlımıydı ? , bi sorun oldumu ? bebek çok istiyorum ama dr kesinlikle yasak deyince bide antibiyotik kullanınca tırsıyorum bebeğe bişy olursa diye , tekrar kürtaj derlerse diye 3 ay beklemeyi düşünüyodum cesaretim gitti psikolojim çok bozuk bebek için yanıyorum ama bi okadar da endişeleniyorum açıkçası
 

Saol canim. Ilk bebek kazara olmustu, kalbi durdu, 3 hafta oylece tasidim, doktorda anlasilinca 31 aralikta kurtaj oldum. Uc doktora gorundum ucu de 1 regl ol sonra hamile kalabilirsin dediler. Zaten o ay ara kanamam ve cok yogun reglim oldu. Regl bittikten sonra korunmadim ve Allahima sukurler olsun oldu. Su ana kadar sorunsuz gitti, insallah doguma kadar oyle gider. Doktorlar farkli goruslerde olabiliyorlar ama bana dedikleri psikolojin iyi, rahmin toparlamis hamile kalabilirsin demislerdi... Tavsiyem psikolojik olarak hazir ol oyle denemelere basla. Simdi de idrar testiyle gebelik var mi ogrenip erken doktora gozukebilirsin. Insallah gonlune gore olur.
 
kelebek uzman ya kızda inanılmaz bir azim var kırk yıl düşünsem kendime bunu yapcam aklıma gelmezdi canım zor ama alışabilirim

Ben de ilk hamileligimde o kadar rahattim ki... Bebege bir sey olabilecegi aklima bile gelmiyordu. Bebisler icin her seyi yapiyoruz iste :))) daha yeni basladin, alisir elin. Yavas yap diyor Kelebek bak :)
 

ayy heveslendim bak şimdi :) benim bebeğimde 3 hafta içimde ölü kalmış hiç bilmedim gece fenalaşınca acilde öğrendik neyse maşallah rabbim esirgesin seni ve bebeğini, allah uzun sağlıklı ömür versin inş. size. seni takip ederim artık iyi moral oldun bana ya
 

Cok saol! Ben de burda bir suru arkadastan moral bulmustum zamaninda . Ben de moral verebilirsem cok sevinirim. Insanin cok ihtiyaci oluyor cunku. Vitamin almaya devam et hamilelik dusunuyorsan, vucudun toparlansin. Ben de 3 hafta hic anlamamistim, mideme kramplar giriyordu zehirlendim sanmistik. Allah bir daha yasatmasin hicbirimize.
 
 
Ben de ilk hamileligimde o kadar rahattim ki... Bebege bir sey olabilecegi aklima bile gelmiyordu. Bebisler icin her seyi yapiyoruz iste :))) daha yeni basladin, alisir elin. Yavas yap diyor Kelebek bak :)

2. İğnemi 10numara yaptım valla sağdece iğnenin battığı yer görünüyo :) benimde aklıma hiç kötü şeyler gelmiyordu ama oldu kısmet bu kez alırız kucağımıza inşallah nesleem :)
 
3 .4 haziran da adet oldum bu ayda gecikti buradan okuduklarımdan sonra ee 11 gün gecikincede hamile sandım test yaptım ama tek çizgi çıktı daha erken die bekledim ama dün adet oldum her zamankinden fazla ağrılı ve ilk güne göre yoğun kanamam oldu sizce düşük mü ?
 

Merhaba canim dusuk yapmamissin cunku testin tek cizgi cikmis. 10-11 gun Gec yumurtlamissindir onun icin gec gelmistir adetin.
 
arkadaşlar ne güzel yeni hamile haberleri alıyoruz, ben bu sayfaya takılalı baya oldu ve tanıdığım herkes şuan hamile. bir ben mi kaldım
ben daha çalışmalara bile başlayamadım, Allah'ım beklemek ne kadar zor bir süreç
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…