- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.641
arkadaşlar ne güzel yeni hamile haberleri alıyoruz, ben bu sayfaya takılalı baya oldu ve tanıdığım herkes şuan hamile. bir ben mi kaldım
ben daha çalışmalara bile başlayamadım, Allah'ım beklemek ne kadar zor bir süreç
Merhaba canim dusuk yapmamissin cunku testin tek cizgi cikmis. 10-11 gun Gec yumurtlamissindir onun icin gec gelmistir adetin.
arkadaşlar ne güzel yeni hamile haberleri alıyoruz, ben bu sayfaya takılalı baya oldu ve tanıdığım herkes şuan hamile. bir ben mi kaldım
ben daha çalışmalara bile başlayamadım, Allah'ım beklemek ne kadar zor bir süreç
Merak etme canim bende varim benim 1 sene oldu gerci ben 2 aydir denemelere ara verdim ama her an yine gaza gelebilirim
canım arkadaşım yaaah be arkadaşcağızlarım 2gündür internete giremiyodum.
size silik çizgi dediğim gün hastaneye gittim kan testi verdim.sonucu alana kadar bütün vücudumdan ter boşaldı.
sonuç:11.78 sevinçten uçtum ayaklarım yerden kesildi.doktor düşük olduğu için dün tekrar istedi 50 olmuşmudur acaba diye gittiğimizde bide sonucu gördümki hani ilk aldığımda ter boşaldı demiştim ya bu seferki alışımdada buz gibi ter akıttım.KİMYASAL...
bugün baya bi ağrıyla adet başladı.
eşimle çok iyiyiz ama insana bi evladı olsa sanki tam bi aile olacakmış gibi geliyor.belki saçma ama öyle işte....
göz yaşarsa kalp burkulsada rabbimin takdiri....ve ben onun takdirinden razıyım oda benden razı olur inşallah.
ramazan hatırası olur dedim ama olmadı işte, bakalım hangi zamana kaldı bebiş.
bi profösere gidicem belki aşılama olur dedi.canlı spermlerle.biz öyle ha deyince olmuyor biliyorsunuz
ah be kızlar pek ümitlenivermiştim.insanın hep bi tarafı eksik ve mahzun kalıyor.
mesala sizin dışarda yürürken hamile bir kadın annesinin elinden tutmuş minicik eller dikkatinizi çekiyormu
benim dikkatimi hep onlar çekiyor istemesemde.
son sonucu alınca mahtuananın söylediği şey geldi aklıma hani hastanede otururken yeni doğmuş bi bebek önünden geçiyor.
ve ağlamaya başlıyor ya tam sonucu aldım bi koltuğa tabiri caizse çöktüm o esnada 2 hamile çift geldi kontrollerini yaptırmaya.onlar gülüp oynuyor şakalaşıyorlardı.bizde eşimle koltuğa çöküvermiş sessizce kalakalmıştık.nasip bu ya...
rabbim bizide mahcup etmesin inşallah
hayırlı olsun canım gözünüzaydınKızlar size müjde vermek için açtım ...eşimin tayini olduu çok şükür...
canım çok geçmiş olsunmrb arkadaşlar , 40 gün önce kürtaj oldum , bebeğimin kalbi durmuştu ilk adetimi gününde oldum ama 2. adetimin 3.günündeyim hala olmadım
sizler de böyle bişy olmuşmuydu , yani ilk adetini düzenli olup 2. de günü değişen oldumu hiç ? dr. 3 ay kesinlikle yasak dedi, yumurtlama döneminde beraber olmuştuk ama korunmuştuk dikkat etmiştik , en büyük endişem antibiyotik kullanmıştım o dönem 10 tane 500 lük , o yüzden kazara hamile kaldıysam ilaçlar zarar veriyor mu? yada yine mi alıyorlar bebeği ( allah korusun da)
ilk adetimi gününde olmştum ama 2 gün çok çok azdı lekelenme şeklindeydi civanperçemi içmiştim sökütmüştü, içimde bişy kalmasın diye içmiştim çok fazla olmştm yapışıklıktan da korkmuştum , şimdi içemiyorum da, ya hamileysem diye, içim içimi yiyor kafam çok karışık , sadece 1 adet geçti kürtajın üstünden en az 3 demişti dr.
nolur yardımcı olun , bildiğiniz duyduğunuz şeyleri paylaşırmısınız lütfen((((
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar,
Ben 1 yıllık evliyim. 6 Martta 2 aylık bebeğimi kaybettim.Kalbi atmadığı için kürtajla alındı.
Ne kadar zor bir süreç olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.Hamile kaldığımda 3-4 aydır evdeydim.
işten ayrıldıktan sonra hamile kalmıştım.Düşük yapınca ve evde kendimle baş başa kalınca bunu böyle atlatamıcağımı anladım.
İş buldum,şuan çalışıyorum 4 ay olucak nerdeyse.RAhat bi işim var çok şükür.
Şimdi tekrar gebelik düşünüyorum ama kafam çok karışık.işe yeni girdim bu süreçte ne kadar doğru bu karar bilemiyorum
Aynı durumda kalmış olan var mı? yada tanıdıklarınız?
eheeheheeeyok kız severim ben gelinimi
benim gelinim şimdi napıyo acaba doğdu mu yoksa portakalda vitamin mi
kayınvalidesi yesin onuuuben hala kız hissediyorum essi haftaya dananın kuyruğu kopçak
canım çok geçmiş olsun
krtjdan sonra düzensizlik olması çok normal burda çoğumuzun başından geçti
hatta krtajdan sonra aderin düzenli olması çok nadir görüldü
yine de gebelik şüphen varsa test yap canım için rahat etsin
bana da 3ay yasak denmişti beklemiştim ondan sonra da 3.ay olmuştu
ama beklemeden hamile kalanlar da var
sen kendini nasıl ii hissediceksen ve tabiki hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah
tşk ederim canm , dün tahlil yaptırmıştım 2.85 çıkmış , var gibi de yok gibi de dediler, kürtaj ldugun dr u ara dediler her zamanki ihmalliği ve kelimesiyle bişy yok dedi kapattı, tahlil yaptırdığım ebeye parça kalmış olabilirmi dedim olabilir dedikorkuyorum , şimdiki gittiğim doktorda ameliyatı varmış hep bugün, adetim bugün başladı ama beta 2.85 , kürtaj sonrası 2. adetim ama beta neden düşmemiş acaba? bilginiz varmı , kafam çok karışık, hiç bişy bilmiyorum endişeliyim , üzgünüm
canım çok geçmiş olsun
sen kendini nasıl ii hissediceksen ve tabiki hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah
tşk ederim canm , dün tahlil yaptırmıştım 2.85 çıkmış , var gibi de yok gibi de dediler, kürtaj ldugun dr u ara dediler her zamanki ihmalliği ve kelimesiyle bişy yok dedi kapattı, tahlil yaptırdığım ebeye parça kalmış olabilirmi dedim olabilir dedikorkuyorum , şimdiki gittiğim doktorda ameliyatı varmış hep bugün, adetim bugün başladı ama beta 2.85 , kürtaj sonrası 2. adetim ama beta neden düşmemiş acaba? bilginiz varmı , kafam çok karışık, hiç bişy bilmiyorum endişeliyim , üzgünüm
evet canım hemde nasıl yiyorum kendi kendimi acayip panik haldeyim şuancanım çok telaş yapıp kendini üzüyosun bence belli bi süre testte yapsan hamile çıkabiliosun hormonların anca düzene girio çünkü ama yinede herkesde aynı olmaz seni yanıltmakta istemem ama bu değer çok düşük hamilelik yavaş yavaş vücudundan kayboluo bence ya da hamile kalıp düşük olduğunda bu kadar çok düşük çıkıo sen en iyisi iyi bi dr git göster kendini biran önce böle kendi kendini yiyosun
saol tatlım, adetim başladıya gitsem doktor bitince mi gel der acaba, yoksa adetliyken muayene olunabiliomu ? o zamanda ultrasonla görebilirmi ?intelligent , geçmiş olsun canım.tanıdğın iyi bir doktora daha git . Alttan muayne ile ultrasonda görünüyor parça kaldıysa
Kalmamıştır ama için rahat etsin her ihtimale karşı görün bence.
evet canım hemde nasıl yiyorum kendi kendimi acayip panik haldeyim şuan2 aya yakın zaman geçti hala sıfırlanmamış diye endişeliyim bide aile doktorunun söyledikleri iyice telaş yaptırdı bana, hayırlısı olsun afedersin adetliyken gidince doktor muayene ediyomu? ultrasonla bakabiliyormu yine ?
saol tatlım, adetim başladıya gitsem doktor bitince mi gel der acaba, yoksa adetliyken muayene olunabiliomu ? o zamanda ultrasonla görebilirmi ?
canım arkadaşım yaa
üzülmekte çok haklısın ne desek boş ama hamile kalabilmek te bi şans emin ol
inşallah hakkınızda en hayırlı zamanda gelcek o bebiş müjdesi
ramazan ayındayız bol bol dua edelim
allahım tüm isteyenlere tez zamanda versin inşallah
hayırlı olsun canım gözünüzaydın
nereye yerleşceksiniz?
canım çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
benim bi yakınım da yeni girdiği iş yerinde 2.ayında hamile olduğunu öğrenmişti
bu tamamen senin kararınla ilgili seni hangi durumun daha mutlu ediceğini düşünüyorsan öyle yap
istersen akışına bırak ve hiç stres yapma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
evet canım hemde nasıl yiyorum kendi kendimi acayip panik haldeyim şuan2 aya yakın zaman geçti hala sıfırlanmamış diye endişeliyim bide aile doktorunun söyledikleri iyice telaş yaptırdı bana, hayırlısı olsun afedersin adetliyken gidince doktor muayene ediyomu? ultrasonla bakabiliyormu yine ?
saol tatlım, adetim başladıya gitsem doktor bitince mi gel der acaba, yoksa adetliyken muayene olunabiliomu ? o zamanda ultrasonla görebilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?