Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende sendenim merak etme

kızlar ben de varım dün adet oldum bu kürtajdan sonra 5.adetim ne yapalım her adet oluşumda bu ay kesin olacak diye umutla başlıyorum ama allahın izniyle olacak inanıyorum
bir de kızlar ben 22 günde bir olmaya başladım demek ki çok erken yumurtluyorum belki de o yüzden kaçırdım şimdiye kadar bu ay adet biter bitmez çalışmalar başlayacak:)

Merhaba canim dusuk yapmamissin cunku testin tek cizgi cikmis. 10-11 gun Gec yumurtlamissindir onun icin gec gelmistir adetin.

teşekkürler cevabın için yani bugnde kesildi kanamam anlamadım 1 buck gün adet mı olur,istiyorum bebişte ondan süpheledim bıde arkadaslar burda konuşuyolar ya insanın içi cekio ya bebişş:)

kızlar bugün öğrendimki kimyasal gebelik geçirmişim adetim 10 gün oldu gecikeli doktor adetle düşecek dedi ama olmazsam nolucak bu durumda olanlar yardımcı olsun lütfen neler yapmalıyım

Merak etme canim bende varim benim 1 sene oldu gerci ben 2 aydir denemelere ara verdim ama her an yine gaza gelebilirim

Günaydın kızlar,

Ben 1 yıllık evliyim. 6 Martta 2 aylık bebeğimi kaybettim.Kalbi atmadığı için kürtajla alındı.
Ne kadar zor bir süreç olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.Hamile kaldığımda 3-4 aydır evdeydim.
işten ayrıldıktan sonra hamile kalmıştım.Düşük yapınca ve evde kendimle baş başa kalınca bunu böyle atlatamıcağımı anladım.
İş buldum,şuan çalışıyorum 4 ay olucak nerdeyse.RAhat bi işim var çok şükür.
Şimdi tekrar gebelik düşünüyorum ama kafam çok karışık.işe yeni girdim bu süreçte ne kadar doğru bu karar bilemiyorum
Aynı durumda kalmış olan var mı? yada tanıdıklarınız?

canım arkadaşım yaa
üzülmekte çok haklısın ne desek boş ama hamile kalabilmek te bi şans emin ol
inşallah hakkınızda en hayırlı zamanda gelcek o bebiş müjdesi
ramazan ayındayız bol bol dua edelim
allahım tüm isteyenlere tez zamanda versin inşallah

Kızlar size müjde vermek için açtım ...eşimin tayini olduu çok şükür...
hayırlı olsun canım gözünüzaydın
nereye yerleşceksiniz?

canım çok geçmiş olsun
krtjdan sonra düzensizlik olması çok normal burda çoğumuzun başından geçti
hatta krtajdan sonra aderin düzenli olması çok nadir görüldü
yine de gebelik şüphen varsa test yap canım için rahat etsin
bana da 3ay yasak denmişti beklemiştim ondan sonra da 3.ay olmuştu
ama beklemeden hamile kalanlar da var
sen kendini nasıl ii hissediceksen ve tabiki hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah

geçmiş olsun canım
benim bi yakınım da yeni girdiği iş yerinde 2.ayında hamile olduğunu öğrenmişti
bu tamamen senin kararınla ilgili seni hangi durumun daha mutlu ediceğini düşünüyorsan öyle yap
istersen akışına bırak ve hiç stres yapma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

eheeheheee yok kız severim ben gelinimi
benim gelinim şimdi napıyo acaba doğdu mu yoksa portakalda vitamin mi
kayınvalidesi yesin onuuu ben hala kız hissediyorum essi haftaya dananın kuyruğu kopçak

allah iyiliğini versin hee vitamindir daha o belki daha vitamin bile olmamıştır
valla ne yalan söyliyim bana da seninki hala kız gibi geliyo
son söz: hayırlısı olsun

canım çok geçmiş olsun
krtjdan sonra düzensizlik olması çok normal burda çoğumuzun başından geçti
hatta krtajdan sonra aderin düzenli olması çok nadir görüldü
yine de gebelik şüphen varsa test yap canım için rahat etsin
bana da 3ay yasak denmişti beklemiştim ondan sonra da 3.ay olmuştu
ama beklemeden hamile kalanlar da var
sen kendini nasıl ii hissediceksen ve tabiki hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah

tşk ederim canm , dün tahlil yaptırmıştım 2.85 çıkmış , var gibi de yok gibi de dediler, kürtaj ldugun dr u ara dediler her zamanki ihmalliği ve kelimesiyle bişy yok dedi kapattı, tahlil yaptırdığım ebeye parça kalmış olabilirmi dedim olabilir dedi korkuyorum , şimdiki gittiğim doktorda ameliyatı varmış hep bugün, adetim bugün başladı ama beta 2.85 , kürtaj sonrası 2. adetim ama beta neden düşmemiş acaba? bilginiz varmı , kafam çok karışık, hiç bişy bilmiyorum endişeliyim , üzgünüm

canım çok telaş yapıp kendini üzüyosun bence belli bi süre testte yapsan hamile çıkabiliosun hormonların anca düzene girio çünkü ama yinede herkesde aynı olmaz seni yanıltmakta istemem ama bu değer çok düşük hamilelik yavaş yavaş vücudundan kayboluo bence ya da hamile kalıp düşük olduğunda bu kadar çok düşük çıkıo sen en iyisi iyi bi dr git göster kendini biran önce böle kendi kendini yiyosun

intelligent , geçmiş olsun canım.tanıdğın iyi bir doktora daha git . Alttan muayne ile ultrasonda görünüyor parça kaldıysa
Kalmamıştır ama için rahat etsin her ihtimale karşı görün bence.

evet canım hemde nasıl yiyorum kendi kendimi acayip panik haldeyim şuan 2 aya yakın zaman geçti hala sıfırlanmamış diye endişeliyim bide aile doktorunun söyledikleri iyice telaş yaptırdı bana, hayırlısı olsun afedersin adetliyken gidince doktor muayene ediyomu? ultrasonla bakabiliyormu yine ?
intelligent , geçmiş olsun canım.tanıdğın iyi bir doktora daha git . Alttan muayne ile ultrasonda görünüyor parça kaldıysa
Kalmamıştır ama için rahat etsin her ihtimale karşı görün bence.
saol tatlım, adetim başladıya gitsem doktor bitince mi gel der acaba, yoksa adetliyken muayene olunabiliomu ? o zamanda ultrasonla görebilirmi ?

ben bi kere gittiğimde adetime 10gün olmasına rağmen erken gelmiş daha kanamam yok ama dr alttan bakıcaktı dedi rahim içinde kanaman başlamış sonra alttan başka bi aletle baktı başka dr bakar mı tam bilmiorum

essela, teşekkür ederim canım.
stres yapmıyorum da çok istediğim için zaman geçmicekmiş gibi geliyo

insan acemi olduğu konularda eli ayağına dolaşıyor , birde burda milletin başına gelenleri okuyosun çoğu doktorların ilgisizliğinden dolayı oluyor yeterince ilgilenip işlerini takip etmediklerinden , insan telaşlanıyor, hayırlısıyla şu kürtajın sorunlarından biran önce kurtulsamda düze bi çıksaydım :18: en azından psikoloijmde düzelir yeni bebek için umutlarım da yenilenebilirdi.

bakılabilir diye düşünüyorum.çünkü kürtaj işlemi bittikten sonra da bakıolarmış içerde bişi var mı diye
sonuçta o anda da kanama mevcut oluyo, o an bakılıp görünüyosa regl iken de bakılıyor olması lazım diye tahmin ediyorum

tmm canm çok tşk ederim , bugün bakalım doktoru bi arayım ulaşabilirsem gideriz yoksa perşembeye kalcak artık, bir an önce gideyimde baksınlar rahatlayım , evhamlandım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…