Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Baktır mutlaka canım. Tamam sonuçların temiz çıktı, doktor korunmayı bırakabilirsin dedi ama ya rahim kendini toparlamadıysa. Allah korusun hamile kalıp yeniden bir düşük yaşarsan. Felaket tellallığı yapmış gibi olmak istemem canım özür dilerim ama insan çok yıpranıyo. Aynı şeyleri yaşamamak için ne gerekiyorsa yapıp önceden önlem almak en güzeli. Israr et, gerekirse başka doktora görün. Yeniden muayene ol, sonrasında Rabbimin izniyle sağlıkla bebişin gelsin inşAllah.

Intelligent ins guzel haber alirsin.senin ne kadar oldu dusugun olali.

cok teşekkür ederim haklısın cnm..yumurtlama günleri aslında agrı baslayınca anlaşılıyor..
senin hamile kalman cok kolay inş.çünkü kürtaj olmana gerek kalmadan toparlanmıssın..bu cok iyi

eeslem merhaba, doktora gittin mi, paylaşırsan sevinirim. merak ettim durumunu. umarım iyi haberlerle gelirsin.

canim smear ve kültür testimde herzamanki gibi iltihap çıktı , bol antibiyotikli fitilli :18:ilaç yazıp gönderdi, kan sonuçlarım henüz gelmedi, yine c grubu yazmış , ama onlar bağırsaklarımı mahvediyor ve amip oluyorum , afedersiniz büyük abdestte sadece kan geliyor sonra, e kullanmasam vajina idrar yolları gidiyor kullansam bağırsak gidiyor , yine başa döndüm, inş. bu kez bişy olmaz bağırsaklarıma da her gece acillerde sabahlamam, ama rabbime hamd olsun ki daha kötü bişy çıkmadı, beterinden saklasın allahım, şu ilaçlarım bitsinde zaten başka bi doktora gidip en baştan dicem hamileliğe hazırlık testleri yaptırmak istiyorm diye,
ayrıca aktara gittim iltihap için sordum civanperçemli macun verdi, aldm inş. takviye olarak ii gelir, hayıt tohumu alçaktım ben asıl bunu verdi adam, bakalım kullanan varmı acaba?

eslem canim 3 ay oldu kürtaj olalı, mayıs sonunda olmştm. çok acele ediyorum belki ama hep bişyler çıktığı için anca istenilen zamana gelene kadar zaman kaybetmemek için koşturuyorum. ne zaman hamileliğe karar versem kontrollerde bişy çıkıo genelde de ya mikrop ya iltihap vs çıkıo, tedaviydi kontroldü derken zaten 4. ayıma gircem o yüzden doktorun dedikleri zamana kadar beklemeyip yada tam sınırda başlayıp kontrollere erken gidiyorum bişy çıkınca tedaviyle felan zaman geçio yine istediğim aya yetişsin die ugraşıyorm . psikolojim bozuldu artık . millet nası umursamaz yaaaa ben yapamıorm , arkadaşım o kadar rahatki doğru düzgün dr a da gitmio maşalllah taş gibi, ikili testini bile yaptırmadı , bişy olmaz die, hamile şuan, biz en ufak şeyde koş dr a :) bünyem zayıf ama ya çok çok zayıf ya millet dirençli yada normal, bilemedim, hayran oluorm imreniyorm öle insanlara maşallah. sakin oluolar umursamaz,

Geçmiş olsun canım, neyseki sadece iltihap çıkmış, zor da olsa fitille mitille geçer inşallah
sonra da yoluna devam edersin sağlıcakla inşallah

Allah tez zamanda sana şifa versin canım.
amin hepimize canim
Canım tabiki dualarımız seninle, inşallah herşey yolunda gider ve sonuçlar temiz çıkar.
tez zamanda yavruna kavuşursun.
sagol canim bnmmm

evet her zaman herseyin hayirlisni versin guzel Mevlam

kizlar cok sukur bugun sabah 7.30 itibariyle
amaliyata aldilar beni
uyandigimda saat 9.00 du
hem rahim filmi cekildi o esnada septumuda alicaz dediler
cok sükür basarili gecti biraz kanama var agri icinde agri kesici kullaniyorum
Allhim izin verirse insAllah 3 ay sonra calismalara basliycam
Allahim herkesin derdine derman versin insAllah kollarinizi bos birakmasin
üzülmeyin anne adaylari inanin geciyor hepsi
hele dr artik drunla gebelik durumlarini konusabilirsin dediginde cok sevindim
sabrin sonu selamet bunu unutmayin yasayacaktik görecektik gördük isyan etmedik
halimize sükr ettik cok sükür daha kötüsüde olabilirdi

bi bayan anlatti
gecen sene iki kizkardeslermis bunlar anne karninda ikisininde bebeklerinin hasta oldugu ögrenimis ve alalim demis drlar
bu bayanlar da izin vermemis hastaysada dogurucaz demisler
anlatan bayanin ablasinin bebegi 1,5 yasinda oglu cumartesi vefat etmis
anlatan bayaninda pazartesi vefat etmis iki gun arayla aci yasamislar
simdi bu bayan hamile dogumuna 3 hafta var ve ablasi dogum yapmis 7 aylik bebegi varmis saglikli
halimize sükr edelim insAllah
sizkleri seviyorum gelismelerden haber ederim simdilik hoscakalin

eeslem merhaba, doktora gittin mi, paylaşırsan sevinirim. merak ettim durumunu. umarım iyi haberlerle gelirsin.

Bugun bende doktora gittim normalde burdakiler hamileyken cok tatli bakislari vardi cok neseli bugun gittigimde hepsinin yuzu asik ve uzgun sekilde karsiladilar.ultrasona alttan baktilar bisi kalmamis dedi doktor vucudum kendi kendini temizlemis filan dedi.iste bir adet sonrasinda tekrar calismalara baslayablirsin felan dedi.Daha sonra eve geldim wc ye bi gittim garip bisi gelmisti camasirima heralde o bebekti anladigim kadariyla bende adam temiz deyince nezaman dusurdum die dusunuodum. Heralde alttan muayane edince son olarak onlarda geldiler. Bilmiyorum bugun daha iyim insan ister istemex toparlaniyor. Insallah bir daha hic birimiz karsilasmayiz butur seylerle.

canim düşükmü yapıosn? yada adet mi oluosn? civan perçemi içmeni önerrim parça kalmasın felan diyorsan, sökütüyo resmen , ağrında kalmıo ne var ne yok pıhtılar felan gider, bende kürtajdan sonra ilk adetimde çok çok azdı suyla karışık hafif pembe dalgalar vardı sanki, kanama gibi değildi, civan perçmi içtim parça kalmasın yapışıklık olmasın die hergün bi bardak içtim 7 gün içtim kesilmesin oluyum die ve oldm , şükür sonra normalde döndü şükürler olsn, için temizlenir canim, çok geçmiş olsn

çok çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda toparlanırsın inşallah

tatlım civanperçemini nasıl hazırlayıp içtin? adetin kaçıncı günü içtin? ben kürtajdan sonra daha hiç adet olmadım da, ne zaman ve nasıl olacak, ne kadar olacak, ya olmazsa fln diye endişeleniyorum da...

Çok geçmiş olsun canım. Allah tez vakitte muradına erdirsin seni de :)

Ben yurtdisinda yasiyom bugun bakmayi dusunuyorum ins internetten. Cok sagol canim tavsiyelerin icin. Bu arada dusukden sonra kendinize nasil baktiniz kizlar. Neler yiyip iciyorsunuz cabuk toparlanmak icin.

Öncelikle tekrardan geçmiş olsun eeslem. Doktor temiz dediğine göre bebek düşmüş, içeride birşey kalmamış anlamında demiştir. Doktor bana 40-45 gün sonra adet olursun demişti ama ben normal düzenimde yani düşükten 27 gün sonra adet oldum. düşükten sonra da ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguladım. Ete benzer birşeyler geldi benden de. Temizledi diye düşünüyorum yani. 2-3 gün sonra kontrole gidicem tamamen temizlenip rahim toparlanmış mı diye. Bana da bebek küçük olduğu için ve de kürtaj olmadığım için ilk adetten sonra hamile kalabilirsin dedi. Adet bittikten sonra da yine ibrahim saraçoğlunun incir kürünü uygulayacağım. Yumurtalıkları güçlendiriyor. Bu formülü deneyen birçok tanıdığım ilkinde yada 2. denemede hamile kaldılar. Tabi herşey Allah'tan ama bitkilerinde faydası olmuyor değil. İlki böyle oldu umarım 2.ye Allah hiç birimize yaşatmaz.

Ben yurtdisinda yasiyom bugun bakmayi dusunuyorum ins internetten. Cok sagol canim tavsiyelerin icin. Bu arada dusukden sonra kendinize nasil baktiniz kizlar. Neler yiyip iciyorsunuz cabuk toparlanmak icin.
Ben kaybettiğim kanı yerine koyabilmek için keçiboynuzu pekmezi içtim bir de kabak çekirdeği yedim. Kabak çekirdeğinde ıspanaktan daha çok demir var

arkadaşlar merhaba benm aralıkta 3,5 aylık bebeğim karnımda öldü alındı o zaman üniversitede sıvı alınmıştı genetik bi sorun çıkmamıştı sebebi anlaşılamamıştı dün de 5 haftalık bebeğimi düşürdüm düşen pıhtı patolojiye gitti doktor sizi yine üniversiteye göndericem dedi pıhtılaşma çıkabilir sonuçlarda dedi araştırma olmadan yeni bi hamilelik düşünmiceksn dedi kafam çok karışık şu an duyduğum herşey fazla geliyor zaten yeterince moralim bozuk benm gibi olan arkadaşlar varsa durumlarını yazarlarsa sevinirim..

Bizim bi arkadas vardi onunda uc dusugu olmusdu daha sonra ona hamile kalir kalmaz progesteron verdiler cunku kizin vucudu yabanci bi cismi kabul etmiyormus. Daha sonra bu yontemle uc cocugu oldu. Masallah hepsi birbirinden saglikli. Ins seninkinede bi cozum bulurlar.

Bugun bende civanpercemini siparis ettim yarin elimde olur buyuk ihtimalle. Ins bende dediklerini yapicam daha sonrada eger kendimi iyi hissedersem tekrar baslamak istiyorum. Rahimin toparlanmasi ne kadar alir acaba . Herkesden farkli seyler duyuyorum. Doktorum 4 veya 6 hafta sonra basla dedi. Bakalim hayirlisi allahdan ins.

5 Ağustosta transfer edilen 5. gün embiriyosu ile gebe kalmıştım herşey yolunca giderken 1 eylül gecesi göbek çevremde bir ağrı ile kıvrandım yarım saat (ki bu düşük belirtisi imiş ) ertesi gün öğleden sonra kasık ağrılarım başladı ve akşam saat 16,30 civarında şiddetli kanamam geldi adeta bardaktan boşalırcasına ve parçalı olarak sonrasında doktorum hastaneye yönlendirdi gttiğimde kontrol sonucu düşük yaptığımı söylediler ve gece yarısına kadar hastanede kaldım sonra dayanamadım bebek sesleri arasında iyice kötü oldum ve eve gelmek istediğimi belirttim ve gece yarısı eve döndüm bu duygu karmaşasında nasıl tekrar hamile kalınabilir bilemiyorum ama psikolojim şuan berbat durumda çünkü ben bariz b şekilde düştüğünü gördüm yaklaşık küçük bir ceviz kadar ve beyaz sıvı içerisindeydi onu görmesem bu kadar etkilenmezdim belkide umarım bir an önce toparlayabilirim...Tüm düşük yaşayanlara sabır diliyorum...Rabbim tekrarını göstermesin İnşaallah ...

En kısa ve hayırlı zamanda hamile kalmanız ve kalmak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…