Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bende iki gün önce kürtajla 10 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..

gcmis olsun cnm ya
inan geciyor 4 ay olmsu bnmde septum vardi rahimde o alindi bide simdi kan pihtilasmasi var sanirim blli olacak pazartesi
3. dusukten sonra arastirlamalar yapildi

İnşallah dileklerin gerçek olur fulmur yaşadığın şansızlıklar inşallah geçmişte kaldı iyi haberler gelecek..Benim bebeğim 1 hafta önce veda etti bana...Kızıma bir kardeş nasip olsun çok istiyorum yalnız kalmasın.Hayırlısı olsun.Hepimiz adına dua ediyorum çok güzel bir dayanışma var buradaki pozitif enerjiyi hissettim.Serap 54 , nomia, deryaw,tek tek yazamadığım tüm melekler dualarımız kabul olacak.

cnm Allah razi olsun demekki kan pihtilasmasi var bende pazartesiye randevu aldim bakalim ne diyecek dr
Ne demek canım, Allah senden de razı olsun. Belki yoktur pıhtılaşma, gerçi varsa da en azından kaybının nedeni anlaşılmış olur, tedavin yapılır. Benim çok yakın bi arkadaşımın vardı, hamileliğinde kan sulandırıcı iğne kullandı, şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var Allah bize de nasip edecek inşallah
İnşallah doktor güzel şeyler söyler pazartesi günü.
Sana birşey soracağım, bu pıhtılaşma testlerinin sonuçları ne kadar sürede çıktı?

Allah razı olsun canım, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
BUgün benim meleğim gideli 4 hafta oldu tam...

Son düzenleme:

kürtajdan sonra 50 gun uzerine gittim dra kontrole kan verdim pihtilasma icin derken dedi kurtaj esnasinda perde farkedilmis
onun icin dedi rahim filmi isteyelim mayis 15 te gitmistim
derkn randevuyu temmuz ortasi verdiler randevuyu kacirdim taki 3 eylule kadar hem rahim filmi cekildi hemde perdeyi aldilar
3 ay drumla gorusmedim derken bir tel acayim bakalim sonuclar nasil diye kadin yuksek dedi o zamn ben de randevu aldim tam ne zamn cikti ne oldu sonuclar bilmiyorum sayet varsa pihtilasma önlemi alrim aspirine baslarim insAllah
Allahim yeniden nasip etsin hepmize

inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olacak...

bende talasemi taşıyıcısıyım, neyseki eşimde olmadığından sıkıntım yok. 3,5 yaşında bir oğlum var. Ben de folik asit kullanıcam ömür boyu. Ben 10 yaşında öğrendim benim de orak hücreli. 2. Bebeğime hamileydim ama malesef düşük yaptım. Ama tekrar deneyeceğim oğlum kardeş istiyor.

Geçmiş olsun canım sana da. Bana hematoloji uzmanım hamile kalmadan önce genetik danışmana gitmemi tavsiye etti ama ben eşimde taşıyıcılık olmadığı için gitmemiştim. Hamile kaldım ama kaybettim işte bebeğimi. Şimdi gitmeyi düşünüyorum. Sen gitmişmiydin genetik danışmana? Düşüğün sebebi fln araştırıldı mı? Düşük yapalı ne kadar zaman oldu?

eşte talasemi yoksa bebek açısından sorun olmaz dedi hematoloğum. Zaten oğlumun hamileliğinde hiç sorun olmadı. Bu benim ilk düşüğüm oldu doktor kesinlikle bizden kaynaklanmadığını tamamen şans olduğunu söyledi. çok fazla sebebi varmış düşüklerin fakat benim gibi hamileliğin en başlarında kendiliğinden sonlanması %60 oranında görülüyormuş. Endişeye gerek yok tekrarlama olasılığı çok düşük dedi. Bu arada düşük yapalı 4 gün oldu.

Sağolasın arkadaşım. Yaşadıklarımız gerçekten çok zor, atlatmaya çalışıp yolumuza devam edicez başka yolu yok. Senin kaybın nasıl oldu sakıncası yoksa anlatır mısın? Bi problem bulabildi mi doktorlar yoksa benim gibi belirsiz mi seninde durumun. Bana riskli gebeklikler konusunda uzman olan doktorum 2 ay sonra rahim kendini toparlayınca gel bi bakarız durumuna dedi. Sanırım bazı tahliller yapacak rahmimi inceleyecek. Ona göre embriyo transferimi olucam.
İlk gebeliğim sorunsuz geçmişti o yüzden bunda da rahat davrandım ama demek ki bundan sonra daha temkinli olmam gerekiyomuş bunu anladım. Yaşım da küçük değil artık, bundan sonra kesinlikle bir perinatolog'la devam edicem hamile kalırsam. Senin sorununu bilmiyorum ama sana da tavsiye ederim arkadaşım gerekli önlemleri al sende.
Senin kızın kaç yaşında bu arada benimki 4 yaşına giriyor haftaya. Aslında onun hemen peşinden bi tane istiyoduk birlikte büyürler dedik ama işte aksilikler yüzünden bu zamana kaldı. Neyse artık sağlıkla kucağıma alayım ikincisini varsın araları biraz açık olsun.

Canım, ben de bişey bilmiyorumki, sağlık sektöründeyim ama terzi kendi söküğünü dikemiyor.Bana da rahat doktorlar mı denk geliyor nedir...Normal kontrole gitmiştim birden kalbi durmuş denildi,şok oldum.Senin gibi ilk hamileliğim sorunsuzdu rahat mı davrandık diyorsun yani.Neyse ağlaya zırlaya eşimi aradım başka bir doktora gittik aynısını söyledi sabah gelin alalım beklemenin anlamı yok dedi.Zormuş yıpratıcıymış unutulmaz.Sonuç olarak bişey çıkmadı patolojiyi henüz almadım.Adetin 4.günü gel dedi.3 ay korun, hamile kalmadan önce gel dedi, eğer hamile kalırsan bebe aspirini başlayacaksın aklında olsun şimdiden uyarayım dedi.HEPSİ BU!
Senin prensesin daha çok küçük yine beraber büyüyecekler, benimki 11 yaşında ben geldim 38e biz neden bu kadar sallandık ne bileyim hiç sorma.ay başak burcu kızınnn çok güzel, öpüyorum onu,, nice güzel seneler dilerim.

bizim çocuklarımızın taşıyıcı olma ihtimali var sadece, hastalık ihtimali yok biliyorum. Ama hematolog yine de dikkatli olunmalı dedi. İnşallah taşıyıcı da olmazlar, çünkü o bile çok sevimsiz birşey. Çabucak yorulmalar, halsizlik, eklem ağrıları fln çekilmez oluyor bazen...
Benim de ilk düşüğüm, doktorum ilk olduğu içim çok rahat davrandı ama ben bu gereksiz fazla rahatlığı çok sinir bozucu bulduğum için doktorumu da değiştireceğim. Bazı tahlilleri yaptıracağım. Yine herşey normal çıkarsa bu sefer tekrar şansımı deneyeceğim. Robotik doktorların dediği gibi işi şansa bırakmaya hiç niyetim yok. Şimdi robot gibi duygusuz olmayan, kendini benim yerime koyabilen, detaylara önem veren, biraz pipirikli bir doktor arıyorum kendime. İnşallah bulurum ve inşallah sağlıklı gebelikler geçiririz

Ben de sağlıkçıyım, ama terzi kendi söküğünü dikemiyor maalesef
Gerçekten çok zor bir durum, inşallah sağlıklı bebeklerimizle biraz olsun unutacağız bu günleri...

Şu soğan kürü de aklıma yatıyor uygulamayı düşünüyorum ben.
ben de düşünüyorum bu soğan kürünü, ilk adetim bittikten sonra başlayacağım inşallah

Şu soğan kürü de aklıma yatıyor uygulamayı düşünüyorum ben.

Ben iki gün önce başladım soğan kürüne. Adetten bir hafta sonra başlanıyomuş, benim de lohusa kanamam biteli bir hafta oluyor. İki hafta boyunca sabah akşam içicem soğan suyunu. Denildiğine göre rahimde ne varsa söküyomuş temizliyomuş. Bakalım inşalla rahmimin toplarlanmasına yardımcı olur.

Sağol canım. İnşalla bir sonraki gebeliğimiz sorunsuz geçer de kızlarımıza kardeş doğururuz. Çok heveslenmiştim tekrar anne olacağım diye, hevesim kursağımda kaldı Napalım kısmet böyleymiş. Bakalım bundan sonra hayat bize neler getirecek..

Hadi bakalım şifa olsun pek sevindim beraber ilerleyelim ne güzel, benim de bitse artık başlayacağım ama bitmedi tam olarak.
İnşallah DeryaW geçmiş olsun , soğan kürü mantıklı geldi yapıcam ama çok da zor içerim öyle şeyleri...
Arkadaşlar bir de bol suya ihitiyacımız var ihmal etmeyelim, arada bir de maden suyu tavsiye ederim

merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://

not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..

ah benim arkadaşcağızlarım sizleri çok özledim ben internete giremiyorum.şimdi bulmuşken kafanızı ağrıtayım biraz
eski yazılarıda okuyamadım rabbim sizi muhafaza etsin inş.minik kelebek,gurbet güzeli,ewpat,sheflara,munis kedi,
nesle,essela,mahtuana ve diğer arkadaşlarım sizleri çok özledim.inş hamilelik bekleyen arkadaşlarım hamiş kalmışlardır
ben martta bir düşük haziranda kimyasal düşük yaşadım biliyorsunuz.
2gün öncede doktora gittik çocuk tedavisi için biz herşeyi normal beklerken oracıkta yine gözyaşlarına boğulduk eşimle
amh denen bi test yaptırdı dktr biz sonucu öğrenmek için güle oynaya gittik ama doktorun.karşısında şok olduk
sonuç:0.1 den düşük yumurta rezervi bitmiş denecek kadar az belki 6 ay belki6sene sonra menopaza
girebileceğimi çok acil tüp bebek düşünmemizi söyledi.ve yine makus talihim gözyaşlarıyla ayrıldık.
canlarım benim bana ne taktikler vermiştiniz meğer bundan dolayı olmuyormuş.
yine yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum belkide hiç olmıycak.
kimseye içimi tam döküp ağlayamıyorum ilk gün ben eşim annem hep birlikte ağladık dayanamadık
biryandan bana teselli vermeye çalışıyorlar bir yandan tutamıyorlardı gözyaşlarını
ciğerim yanıyor diyorlar ya evet bende taa içimden çook derinden hissediyorum üzüntümü.ah aah neyapayım
ben arkadaşlar neyapayım...
amma rabbimden gelentüm takdire amadeyim."o(c.c)kabul etse tüm halk reddetse tesiri yok,çünkü o nun kabulü tüm kabullerin üstünde"bende o nun kapısında onun kabulünü bekliyorum
takdir...

Canım üzme kendini bu kadar. Allah tan umut kesilmez. biz burada bir sürü tedavi görüpte hamile kalamayan ama tam bıraktıkları anda hamile kalan bir sürü arkaşımızı gördük. Allah tan ümit kesilmez. içini ferah tut.

Askim Canim gozun aydn sen bakma dra pasalar gibi bebisi goreceksin
henuz erken guzelim bebegi goremessin 10 gun sonra yolk sac gorursun beslenmene dikkat et canim

Kuzum bitanem bir sefer hamile kaldin ummadigin an yollasin yavrunu Rabbim
Tup bebek olacaksada hemen yapin derm seni seviyorm duacinim

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için saol inşallahh 24 eylülde güzel haberle dönerim hemen müjdeyi vericem sizleree :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…