Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canim hep dualarimdasiniz rahim filmi ile beraber histerskopi yapildi o zaman perdeyi aldilar genel anestezi ile gunu birlik yapildi eve geldim iki gun dus almadim ve yaklasik iki hafta araliklarla kanama oldu az az ve normal gelmesi gereken gunde adet oldum turkiyede drlar bir adet donemi bekleyin diyorlar
burada 3 adet donemi dediler rahim toparlanmasi icin cok sukur guzel gecti

slm kızlar nasılsınızzz hamiş kalan varmı aramızda aceba kimseden ses soluk çıkmıyor bende durumlar aynı artık kürtajda 7. ayıma giriyorum maalesef ama tık yok içimdede umut kalmadı artık hayırlısı olsun demekten başka çarede yok sanırım... bu arada yeni gelen arkadaşlar var hepsine geçmiş olsun bidaha yaşanmasın diyorum ve inşallah tez zamanda herkes tekrardan hamiş kalır

Tabiiki halimize bin şükür.Paylaşımın için teşekkürler.Yüreklendiriyor fakat yazıda geçen bir ibare var '' kendini hazır hisseden anne adayları''....
Ben 2-3 aydan önce hazır olur muyum bilmem, bunu kontroller belirleyecek, yani kadere bağlayacağım bu akşam konuyu.
En azından 2 ay regl periyodlarımızı görmeliyiz, önce düzene girmeli bence.Seninle arka arkaya adet göreceğiz muhtemelen, sonra ben yine soğan kürü yapacağım ama bu kez 10 günlük bir uygulama düşünüyorum.2 sefer adet gördükten sonra yani 3.ay folik takviyesine başlarım.Sonrası Allah Kerim...Kansızlık da var demir takviyesi de alıyorum bu ara.Biraz kendimize bakalım.Hatta kocalara da incir mi içirsek
Düşükden yada doğumdan sonra herneyse, hamile kalma şansı yüksek olur diye duymuştum.Ama bu iyi bişeymi bilemiyorum.Eskilerin bunla ilgili bir lafı var ''bebek doğarken içerde bir ayak bırakırmış'' doğum yapana iyi korun dikkat et derler

Yaa evet bi kendimize gelelim dediğin gibi. Şu ilk adeti bi görelim ondan sonrası daha bi netleşecek. Şu soğan küründen de ümitliyim. Önümüzdeki ay ikinci kürü de yaptık mı daha bi faydası olacaktır eminim. İncir kürünü ben bilmiyorum, nasıl uygulanıyor haberin var mı? Kayınpederim yazlığının bahçesinden incir toplayıp getirmiş bize, evde bir kasa incir var valla bol bol yediririm eşime gerekirse :) Gerçi benim normalde embriyo transferi olacak ama belli mi olur bakarsın transfere gerek kalmadan biz hallederiz arada bebek işini Bendeki cesarete de bak tek tüple nasıl olacaksa bu iş ?!
Bu arada eşim bana bir süredir biraz insan içine karışalım normalleşelim diyip duruyordu. Neyse dün akşam eşimin yeni evlenen kuzeninin evine gittik ilk defa. Bizim gibi eşimin diğer kuzenleri de geldi eşleriyle. Bir tane kuzeninin hanımı kapıdan girince bana demez mi "aa sen hamileydin di mi" diye. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü Durumumu duymamış olması imkansız herhalde önemsemedi unuttu da böyle bir patavatsızlık etti. Bende yok dedim hamileydim ama kaybettik. Sonrasında durumu kurtarmak için ne dese beğenirsin, "hmm sen değildin yaa kim hamileydi biri hamileydi". Allahım bu insanlar ne duyarsız. İnsan hiç olmazsa bi geçmiş olsun falan der. Halbuki onun da çocuğu var allah uzun ömür versin, daha duyarlı olmasını beklerdim ama nerdee.
Acımız taze diye fazla mı hassasız bilmiyorum ama insan kaldıramıyor işte arkadaşım. Dıştan insanları dinliyorum sanki herşey normalmiş gibi sohbet etmeye çalışıyorum ama içimi bi sorsan yangın yeri sanki
İyi ki burada seni ve diğer arkadaşları buldum, acımı sıkıntılarımı ümitlerimi beni en iyi anlayacak insanlarla paylaşıp bir nebze rahatlıyorum. Allah tez zamanda yüzümüzü de güldürür inşalla hepimizin.

benzer bir olay ve olaylar benim de başıma geldi, o yüzden insan içine çıkmak dahi istemiyordum bebek nasıl, kaç aylık oldu vs vs. ....
bebek yok, kaybettik demek içimi yakıyordu ve hala daha yakıyor. Ama artık öğrenmeyen kalmamıştır heralde durumumu, o yüzden sorulara maruz kalmıyorum pek
ya da zaman geçtikçe ben mi alıştım sorulara, acılara? o yüzden mi farkında değilim bilemiyorum...
Ben ilk adetimi gördüm 4 gün önce. ikinciyi de görmeyi bekliyorum, ondan sonra ruh durumuma ve genetik sonuçlarına göre önüme bakacağım artık...

Bizim de sınavımız buymuş arkadaşım napalım, zaman herşeyin ilacı. Bak ne güzel ilk adetini görmüşsün bile, umarım en kısa zamanda hamile de kalırsın. Tabii önce tektiklerin sonucunu al bakalım. Gerisi hayırlısıyla gelir. Yakında hepimiz burdan tek tek güzel haberler vericez inşalla birbirimize.

Evet, kürtaj olalı 40-41 gün fln oldu. inşallah canım inşallah...

slm arkadaşlar benımde düşük yapalım 6 gün oldu.hiçbişey yapmak istemiyorum hatırlamk istemiyorum ama çevremdekiler geçmiş olsuna geliyolar telefon açıyolar ve hepsıde aynı şeyi soyluyolar.tamam biliyorum susun artık içim yanıyo zaten sizin soledıklerınızıde biliyorum çok duydum hyaırlısı ....ama susun. bende 2 ay falan korunduktan sonra adetim düzene girrince korunmayacağım. düşükten sonra bebk kolay oluyomuş ama içimde bi sızı var önce haftaya gidip kan pıhtılaşması testı yaptırcam çunku bu aralar çok yaygınmış. eğere yoksa bi sorun kı inş yoktur .bende tekrar deneyeceğim. çünkü 9 hafta hamilelik geçirdim çok güzel bır duygu inş bundan sonra sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almakla sonuçlanan hamileliller yaşarız arkadaşlar. hepiniz öptüm

Geçmiş olsun canım, zamanla insanların arayıp sorması da bitecek, biraz sabret biliyorum çok canın yanıyor...
Ben de sadece 9 hafta yaşayabildim hamileliği, ama paha biçilemez bir duyguydu
Allahım daha uzun ve sağlıklısını nasip etsin, sonuca ulaşmayı nasip etsin inşallah

Kızlarr hastaneden geldik kalp atışlarını duyduk bebeğimizi gördük 6 hafta 5 günlükmüş dk 124 atıyo bebeğimizin kalbi doktor gelişimi çok güzel dedi bir ay sonra rutin kontrole gel dedi ayrıca mide bulantısı için ilaç verdi ama kullanmanı önermiyorum bebeğin gelişim aşamasında az da olsa etkiler dedi 12. haftaya kadar mide bulantıların olabilir normal dedi idrar testi istedi çok bulanıyo demiştim idrardaki ketan değerine bakalım bulantının şiddetini ölçmek amacıyla dedi ama ilaç falan almadım napalım biraz dişimizi sıkıcaz bu arada ultrosan kağıdında bebekle ilgili 21x20x15 mm boyutlarında izlenmiştir diyo bu ne demek sizce

Ah çok şeker :)) maaşallah,çok çok çok sevindim; boşver 21 i 20 yi 15 i boşver miğde bulantısını o da geçecek, şimdi sevinelim herbişeyin tadını çıkar nasıl korkutmuştu doktor.Her güzelliği paylaş bizimle tamam mı.Sağlıkla kal canım.

çok teşekkür ederimm canım saolasın ewet o doktor çok korkutmuştu ona gitmedim zaten başka bi hastaneye götürdü eşim şimdiki doktordan çok memnunum çok iyi genç birisi zaten çok olumlu ve motive ediyo rabbim hepinize yaşatsın bu mutluluğu bir ay sonra rutin kontrole gidicezz :)

Seninki cesaret değil bitanem inanç!Neden olmasın,yeterki Allah ol desin.
İncir kürüne baktım şimdi, bir üye şöyle yapmış, akşamdan kuru inciri iyi zeytinyağında bekletmiş sabah da eşine yedirmiş (benimki yer mi bilmem)...Diğer tarif de şöyle: (copy past yapıyorum :)
''İNCİR KÜRÜ: 8-9 adet kuru inciri iyice yıkayın. Yarım litre suda kaynattıktan sonra sabah akşam, aç karnına suyunu için. İncir kürü erkeklerde sperm sayısını artırdığı gibi kadınlarda doğurganlığı da artırır.* Bu kürleri 20-25 gün uygulamanız gerekecektir..''
Bilmem ki nasıl yapalım , daha da araştırırız.Hah bir de şunlar var
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU ncir (kuru)
İncir çekirdeği ilham verdi, kısırlığa şifa umudu geldi - Milliyet
bak istersen.Bunu iyice araştırıp başlayalım.
Bu arada ve en önemlisi ziyarete gitmekle iyi yapmışsın.Maalesef bizim patavatsız milletimiz yüzümüze ve / veya arkamızdan bin tane laf söylüyor.Bunların cevabını en iyi biz veririz.GÜÇLÜ OLARAK.Hemen bizi acıtmak istiyorlar.Çok enteresan.Bana da ''bence kimseye duyurmamalıydın 4-5 aydan önce!'' demeler, ''bu yaşa kadar beklemeyecektin'' demeler vs vs.hey yarabbim ben olacaktım o gelinin karşısında seni arkama alır onu da batırır çıkarırdım kimse kusura bakmasın.Haklısın.
İşte insanlar benim başıma gelmez düşüncesi ile hareket ediyorlar bencillik bu ama ne yapacaksın.Acaba biz de fazla mı kafayı takıyoruz bu konuya.Bilmiyorum.Düşünmemek için kendimi işe verdim sanırım patronlara yaramıştır bu durum zehir gibi çalışıyorum ev dede durum farklı değil, kışlık hazırlıklara başladım vızır vızırım.Olsun , hazır bilgisayarın başına oturmuşken biraz daha kocalara kürleri araştırayım onları da dahil edelim bu işe rahatları bozulsun :))) yeni bişey bulunca yazarım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun biz seni anlıyoruz, daha çok yeni, inşallah herşey daha iyi olacak diye dua ediyoruz.Kendine iyi bak.

Kendini işine vermekle iyi yapmışsın bende senin gibi kabuğumdan çıkıp sağa sola gitmeye başladım. Ben ev hanımıyım o yüzden senin gibi işe gidip kafamı dağıtma şansım yok, ama ben de işte kıza kışlık giyim alışverişi ev alışverişi falan oyalıyorum kendimi. Bi de bize çok yakın oturan bi yengem var dayımın hanımı, onunla takılıyorum. O da yeni boşandı sudan çıkmış balığa döndü yazık 60'ından sonra, ona destek veriyorum. Bişiler yapınca zaman daha bi hızlı geçiyor sanki. Bu arada benim bi kaç gündür adet sancısına benzer ağrım var acaba hasta mı olucam bilmiyorum. Yarın doğum yapalı 4 hafta olacak belki de bu hafta olurum artık diyorum. Bedenimiz bi normale dönsünde belki bu ruhumuza da iyi gelir.

Son düzenleme:

Merhaba canım. Öncelikle çok geçmiş olsun, acın daha taze seni çok iyi anlıyorum. Bende ilk hafta kimseyi ne görmek ne de duymak istiyordum. Hep eşim konuştu ben telefonuma hiç bakmadım. Ayrıca kimse bize gelmesin diye eşim herkesi uyarmıştı sağolsun. Benim hikayemi belki okumuşsundur ben 23 haftalık bebeğimi kaybettim. İçimdeki kıpırtılarını hissetmiş cinsiyetini öğrenmiştim. Durduk yere hiçbir sebep yokken kesemin yırtılması sonucu kaybettim kızımı. Tarifi imkansız bir acı, yaşamayan anlayamaz. Hala içim sızlıyor 4 hafta geçmesine rağmen. Bende senin gibi rahmim kendini toparlayınca yeniden hamile kalmak istiyorum. Acılar insanı büyütür derler inşalla bu yaşadığımız son acı olur, allah kimseyi evladıyla sınamasın.

slm kızlar bende temmuz22 de düşük yaptım dr. 3ay verdi çocuk için sizlere ne demişti varmı bebişler yada çalışmalar...
bu arada bende saç dökülmesi çok var ve arasıra altkarnımda ağrı oluyo sizde varmıydı böle şeyler kürtajdan sonra

canim test falan yapildimi ilk dusukmu bekleme derim ben basla calismaya cogu beklemeden hamile kaldi cok sukur saglikli gidiyo hamislikleri

canim test falan yapildimi ilk dusukmu bekleme derim ben basla calismaya cogu beklemeden hamile kaldi cok sukur saglikli gidiyo hamislikleri

ilk düşüğümdü çok hassas olduğum için doktorum kan pıhtılaşması varmı diye test yaptırdı ve temiz çıktı çok şükür. korkuyorum ya aynı olursa diye dr 3ay dedi o yüzden beklemek konusunda kararsızım rahim toplanması falan diyolar. burdaki arkadaşlar n yaşadı merak ediyorum

lameziiii seni gördüm mutlu oldum,çok şükür sonuçların iyi çıkmış,bak benim de ilki düşüktü sonra başka hormon sorunlarım çıktı mecburi 4 ay korunmuştum,eğer sorun çıkmasaydı doktor korunmayabilirsin demişti ve benim çevremde düşük sonucu kürtaj olup adet bile görmeden hamile olan ve sağlıklı bebek doğuran çok varrr....bence sen ilk adetini gör sonra hemen başla ve bize de haber ver güzelim:) çok öpüyorum senii rabbim bir daha sınamasın evlat acısıylaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…