- 30 Nisan 2009
- 445
- 8
- 643
- 41
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.021
kızlar selam, bende 9 eylülde düşük yaptım yani kanamam o tarihte başladı. Adet tarihi olarak düşüğün başladığı tarihi baz alıyorum değil mi ?
gecmis olsun cnm evet ole baz aliniyor umarim zamninda gelir bana gina gelmisti artik 40 gun kan görme bide adet oldum ettimi 50 gun
Sanırım hamileyim :) Adetim geçti 5. gün bugün.inşallah hamileyimdir kızlar dua edin nolur...
ilk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durmuştu kürtajla alındı22 nisanda kürtaj oldum ve test yapmadım ama sanırım hamileyim. Test için biraz daha beklemek istiyorum. İlk bebeğimden sonra kimseye de söyleyemiyorum aynı şey olsun istemiyorum. Bir arkadaşıma söyledim sanırım hamileyim diye. yine mi dedi moralim bozuldu çok. NE demek yine mi? ben ne kadar istiyorum bu bebeği
canim bol bol ada cayi ic ben cok fayda gordum yanliz poset olmasinçok şaşırdım ama normal regli tarihimde geldi adetim :) ama sökülemiyo, şimdide onun sökülmesi için dua eder oldum. çünkü ilaaca başlıcam söküldüğünde
Sanırım hamileyim :) Adetim geçti 5. gün bugün.inşallah hamileyimdir kızlar dua edin nolur...
ilk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durmuştu kürtajla alındı22 nisanda kürtaj oldum ve test yapmadım ama sanırım hamileyim. Test için biraz daha beklemek istiyorum. İlk bebeğimden sonra kimseye de söyleyemiyorum aynı şey olsun istemiyorum. Bir arkadaşıma söyledim sanırım hamileyim diye. yine mi dedi moralim bozuldu çok. NE demek yine mi? ben ne kadar istiyorum bu bebeği
tebrik ederim hamilesindir umarım cnm hayırlısıyla kucağına alırsın inş. başkalarının sözüne bakma insanlar yaşamadan anlamaz senn 10cocuğun yokki yinemi diyo ayrıca ilk bebeğini kaybettn ya ilk bunu algılayamıyolar.boşver sen bi test alda bi an önce bak bende merak ettm:) bende ilk bebeğimi kaybettim 22 temmuzda kürtaj oldum 10haftalıktı ama 8haftalıkken kalbi durdu3ay verdi doktorum sana n kadar demşti
canim bol bol ada cayi ic ben cok fayda gordum yanliz poset olmasin
kuzummm insAllah hamissindir sen bakma arkadasina onlar bizim acilarimizi bilmez
takma biliyorsun bereber dusuk yapmistik Mevlam buyuk
bende amaliyat oldum rahimdeki perde alindi 3 ay bekle dedi dr 1 ay gitti bakalim ins<Allah nasip
mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra 1kere korunmadık( şuan adet belirtilerimvar gibi ama olmadım daha peki hamile kalma olasılığım varmı şuan coraspirn ve folik asit alıyorum 2 gündür çok korkuyorum 6 ay hamile kalma demişti drum hamileysem kan pıhtılaşması için tedavi görmeden kalmam tehlikelimi lütfen yardımcı olun
selam kızlar bugün sabah test yaptırdım hiç umudum yoktu bir belirti bile yoktu dişim çok ağrıdığı için çektirecektim test yapttırayım emin olmak için dedim ve sonuç pozitif şaka gibi 7 aydır her test negatifti her ay bi belirti vardı ama bu ay hiçbirşey hissetmedim hatta adet günümde kanepe ne kaldırdım düzenledim temizlik yaptım çamaşır suyu ne çünkü bu ay hiç beklememiştim şok oldum hatta sevinemedim bile nasıl yani diye burada çok vakit geçirdim hatta derdimi uzun uzun anlattım dinleyen herkesten allah razı olsun 7 martta kürtaj oldum ekim annesi olacaktım hatta kendi kendime bu ayda benimle hamiş olanlar doğum yapacak bende bebeğimin doğum tarihi olacak 8 ekimde oturup ağlayacağım diyordum rabbimin hikmeti bana ekim ayında bu müjdeyi almamı nasip etti şükürler olsun ama çok korkuyorum yine kaybetmekten 9 haftalıktı kaybettiğimde şimdi korkular başladı rabbime sığındım emanetini korusun inşallah rabbim inşallah cümlenize nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın kucakları boş kalmasın kimsenin
hayırlı olsun canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli...selam kızlar bugün sabah test yaptırdım hiç umudum yoktu bir belirti bile yoktu dişim çok ağrıdığı için çektirecektim test yapttırayım emin olmak için dedim ve sonuç pozitif şaka gibi 7 aydır her test negatifti her ay bi belirti vardı ama bu ay hiçbirşey hissetmedim hatta adet günümde kanepe ne kaldırdım düzenledim temizlik yaptım çamaşır suyu ne çünkü bu ay hiç beklememiştim şok oldum hatta sevinemedim bile nasıl yani diye burada çok vakit geçirdim hatta derdimi uzun uzun anlattım dinleyen herkesten allah razı olsun 7 martta kürtaj oldum ekim annesi olacaktım hatta kendi kendime bu ayda benimle hamiş olanlar doğum yapacak bende bebeğimin doğum tarihi olacak 8 ekimde oturup ağlayacağım diyordum rabbimin hikmeti bana ekim ayında bu müjdeyi almamı nasip etti şükürler olsun ama çok korkuyorum yine kaybetmekten 9 haftalıktı kaybettiğimde şimdi korkular başladı rabbime sığındım emanetini korusun inşallah rabbim inşallah cümlenize nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın kucakları boş kalmasın kimsenin
ön tedavi neyi kapsıyor acaba? ben de kan verdim trombofili paneli için, sonuç bekliyorum şu anda. ön tedavide sadece aspirin türevi mi var, yoksa iğne de var mı?öncelikle çok geçmiş olsun. kan pıhtılaşması olduğunu öğrenmişsin. bunu güzel bir haber olarak düşün. bende bebeğimi 2 gün önce bu nedenle düşürdüm. ilk bebeğimizdi. doktorum hamileliğim ilk günlerinde TROMBOFİLİ testi yaptırdı. böylece öğrendik. iğne kullanıyorsun. iğnelere başlamıştık ama yetişemedik. devlet 2 düşük yapan kadınlara yaptırıyor bu testi. doktorun mutlaka söylemiştir. eğer söylemediyse hemen özel bir hastaneye gidip bu testi yaptır. sonra 3 aylık bir ön tedavin olacak. ondan sonra hamile kalman sen ve çocuk için iyi olacaktır. bizim gibi hastaların ön tedavi olması ve iğnelerini düzenli olarak vurulması gerekiyor. inşallah en kısa zamanda tekrar bu duyguları yaşarız. ama lütfen ilk 3 ayına dikkat et.
hayırlı olsun canım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli...
ön tedavi neyi kapsıyor acaba? ben de kan verdim trombofili paneli için, sonuç bekliyorum şu anda. ön tedavide sadece aspirin türevi mi var, yoksa iğne de var mı?
Eki Görüntüle 821558
kızlar müjdeeeee test sonucum burda bakın :) kürtajdan 4 ay sonra işte rabbimin hediyesi :) darısı diğer kardeşlerimin başına hayırlısıyla inşallah :)
bebişim geliyo :) inşallah... Bu kez yarım kalmasın rüyam Allahım yardım et. Koru meleğimi...
Eki Görüntüle 821558
kızlar müjdeeeee test sonucum burda bakın :) kürtajdan 4 ay sonra işte rabbimin hediyesi :) darısı diğer kardeşlerimin başına hayırlısıyla inşallah :)
bebişim geliyo :) inşallah... Bu kez yarım kalmasın rüyam Allahım yardım et. Koru meleğimi...
selam kızlar bugün sabah test yaptırdım hiç umudum yoktu bir belirti bile yoktu dişim çok ağrıdığı için çektirecektim test yapttırayım emin olmak için dedim ve sonuç pozitif şaka gibi 7 aydır her test negatifti her ay bi belirti vardı ama bu ay hiçbirşey hissetmedim hatta adet günümde kanepe ne kaldırdım düzenledim temizlik yaptım çamaşır suyu ne çünkü bu ay hiç beklememiştim şok oldum hatta sevinemedim bile nasıl yani diye burada çok vakit geçirdim hatta derdimi uzun uzun anlattım dinleyen herkesten allah razı olsun 7 martta kürtaj oldum ekim annesi olacaktım hatta kendi kendime bu ayda benimle hamiş olanlar doğum yapacak bende bebeğimin doğum tarihi olacak 8 ekimde oturup ağlayacağım diyordum rabbimin hikmeti bana ekim ayında bu müjdeyi almamı nasip etti şükürler olsun ama çok korkuyorum yine kaybetmekten 9 haftalıktı kaybettiğimde şimdi korkular başladı rabbime sığındım emanetini korusun inşallah rabbim inşallah cümlenize nasip etsin kimseyi evlatsız bırakmasın kucakları boş kalmasın kimsenin
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bende ilk denememi kürtajdan 4 ay sonra yaptım oldu allah isteyen herkeze nasip etsin
gozunuz aydin olsun canlarim benim ne mutlu oldum sizden kendimi gordum supersiniz Allahim tamamina erdirsin guzellerim benim iki mujdeli haber almak ne guzel yaaaaa Allahima emanetsiniz insAllahhh
Eki Görüntüle 821558
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?