Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım teşekkürler cevabın için kayseride druma gittim ultrasona tuttu ilk adetimi oldum kürtajdan sonra doktorum ultrasonla bktı gayet iyi beklemeni gerektircek bişey yok ddi olbo kullanıordum folik1 verdi coraspin iç dedi korunma hamile kaldıktan sonr iğne başlıcaz dedi bnde bazı drlar 6 ay 3 ay bkle diyor siz demediiz odatıbben öyle demeleri erekşiyor beklemeni gerektircekbişeyin yok dedi şaşrıdımve seveindim açıkcaı Allahım seninde hepimizinde yardımcısı olsun benimde ilk bebeğimdi ( aUOTE=tugbauyrksl;32150777]öncelikle çok geçmiş olsun. kan pıhtılaşması olduğunu öğrenmişsin. bunu güzel bir haber olarak düşün. bende bebeğimi 2 gün önce bu nedenle düşürdüm. ilk bebeğimizdi. doktorum hamileliğim ilk günlerinde TROMBOFİLİ testi yaptırdı. böylece öğrendik. iğne kullanıyorsun. iğnelere başlamıştık ama yetişemedik. devlet 2 düşük yapan kadınlara yaptırıyor bu testi. doktorun mutlaka söylemiştir. eğer söylemediyse hemen özel bir hastaneye gidip bu testi yaptır. sonra 3 aylık bir ön tedavin olacak. ondan sonra hamile kalman sen ve çocuk için iyi olacaktır. bizim gibi hastaların ön tedavi olması ve iğnelerini düzenli olarak vurulması gerekiyor. inşallah en kısa zamanda tekrar bu duyguları yaşarız. ama lütfen ilk 3 ayına dikkat et.[/QUOTE]

Hayirli ugurlu olsun, sizin adiniza cok sevindim. Bende bebegimi kaybeledi 1,5 ay oldu ve doktorum 3 ay korun dedi. 3 ayin gecmesini sabirsizlikla bekliyorum. Insllh bende sizin gibi o sevinci tekrar yasarim ama bu sefer sonuna kadar....

ben de aynı durumdayım 3 ay o kadar uzun geliyo ki takıldım kaldım hem sabırsızlanıyorum hem de yine aynı şey olur diye korkuyorum :44:

Hayirli ugurlu olsun, sizin adiniza cok sevindim. Bende bebegimi kaybeledi 1,5 ay oldu ve doktorum 3 ay korun dedi. 3 ayin gecmesini sabirsizlikla bekliyorum. Insllh bende sizin gibi o sevinci tekrar yasarim ama bu sefer sonuna kadar....

ben de aynı durumdayım 3 ay o kadar uzun geliyo ki takıldım kaldım hem sabırsızlanıyorum hem de yine aynı şey olur diye korkuyorum :44:

kızlar üzülmeyin çok şükür ki hamile kalabiliyoruz. Ben hep öyle ümide ettim, kürtajdan sonra 6. ay oldu sonunda.
3 ay korundum sonra yavaş yavaş başladık çalışmalara. gün aşırı ve sabah uyandığımızda denedik. ilişkiden sonra yarım saat uzandım mutlaka. her ay bekliyor insan tabi. ama sabrın sonu selamet. Rabbim bu kez tamamına erdirecek inşallah. Dualarım sizinle :) iyi haberleriniz tez zamanda gelsin inşallah.

ben de daha 5 haftalıkken düşük yaptım ama doktorum kendiliğinden düştüğü için korunmana gerek yok istiyorsan devam et ddi kürtaja gerek kalmadan ilk ayda olan düşükleri normal bir takvim olarak düşün dedi bana umarım yakın zamanda mutlu haberlerveririz birbirimize ama şunu unutmayalım sağlıklı bir bebek ne yaparsk yapalım tutunur artık kendimizi böyle avutucaz:

canımm nasıl sevindim anlatamam hayırlı olsun, Allahım sağlıkla tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasibetsin

demek hazirana sen çıktın peki bilmediğim başka kimse var mı?

burdaki tüm arkadaşlara da rabbim hayırlısıyla versin bebeğini
bizim gibi bekleyenlere de sağlıkla kavuşmayı nasibetsin

çok öpüyorum tuanacım
Allaha emanet ol, haberlerini bekliyoruz

ben varım birde :) 05.06.2014 te :)
diğer kardeşlerime de hayırlısıyla bebeklerine kavuşmalarını nasip etsin diye Rabbime dua ediyorum.

Canım gözünaydın, senin için dua edicem. Bende düşük yapalı 3 ay oldu. bu ay denemelere başladık. umarım bir dahaki ay bende senin gibi güzel haberverebilirim. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle. sevgiler.

allah razı olsun canım. Darısı başına inşallah :)

merhabalar benimde bebeğimin karnımda öldüğü önce doğum sonra kürtaj olduğum 5 ay oldu 3 aydır deniyoruz tekrar ama olmuyor. Yaşım 37 galiba geçoldu biraz . Bende hamile kalmak istiyorum ama adet bitiminden sonra sürekli denememize rağmen olmmuyor . Ne yapalım allah büyük

canim bnmgecmis olsun incir ye havuc suyu ile beraber esine de keciboynuzu pekmezi icir hersey bir vesile degilmi

Benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarım varmış burada. Ben de bebeğimi kaybettim. 8+3 günlük bebeğim kalbi durduğu için 3 ağustosta kürtajla alındı. Doktorum bana yeni hamilelik için 2 ay korunma süreci önermişti. Malesef kürtajdan sonraki ilk yumurtlama dönemimde her iki yumurtalıkta da kist oluştu. Kistlerin varlığını öğrenir öğrenmez hemen soğan kürüne başladım. Neyseki büyük kist kaybolmuş, daha küçük olan da küçülmüş. Soğan kürü gerçekten işe yarıyormuş yani :) Kürtaj sonrası yalnızca 1 kez adet oldum, ikinciyi olmadığım için tarlusal verdi doktorum. Şu an onu kullanıyorum. Bittiğinde inşallah diğer kist de erimiş olur ve ben de bebiş hazırlıklarına başlarım inşallah hayırlısıyla Allah hepimizin gönlüne göre versin ve bekletmesin... Hamile kalan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. Bu kez hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun

Merhaba ben de dün 8+4 günlük bebeğim oluşamadığı için kürtaj oldum.Doktorum 15 gün sonra muayene ve patoloji sonucu için çağırdı.Açıkçası ilk regl de böyle sorunlar çıkabileceğini bilmiyordum.Soğan kürü derken neyi kastediyorsunuz tam olarak? Çok geçmiş olsun.İnşallah sağlıklı gebelik ve yavrulara...

Çok çok geçmiş olsun. Henüz çok yeniymiş seninki Ben 28 günde bir regl olan biriyim. Kürtaj sonrası da 28. gün oldum. Fakat reglimden 1 hafta kadar önce oluştu lanet kistler. 3 ağustosta kürtaj oldum, 30 ağustosta da regl olmuştum en son. 30 ağustostan beri olmuyorum. Çok çok üzmüştüm kendimi, kürtaj haricinde başka şeyler de çok üzmüştü beni. Ben ona bağladım. Eğer güçlü olursan böyle bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum... Soğan kürü İbrahim Saraçoğlunun özellikle kistler için tavsiye ettiği bir kür. Adet bitiminde başlanıyor ve 15 gün içiliyor. Orta boy sarı soğanı kaynayan suya atıp 5 dk. haşlıyorsun ve soğumadan bu suyu içiyorsun. Her gün öğlen ve akşam taze olarak hazırlanıp içilmesi gerekiyor. Kistler regl ile atılıyor bilirsin, ama ben hala regl olmadığım halde birinden kurtuldum, diğeri de eriyor Allahın izniyle. O yüzden soğan kürü gerçekten bir mucize. Allah isteyen herkesin kucağına yavrusunu tez zamanda kondursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…