- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.001
lameziiii seni gördüm mutlu oldum,çok şükür sonuçların iyi çıkmış,bak benim de ilki düşüktü sonra başka hormon sorunlarım çıktı mecburi 4 ay korunmuştum,eğer sorun çıkmasaydı doktor korunmayabilirsin demişti ve benim çevremde düşük sonucu kürtaj olup adet bile görmeden hamile olan ve sağlıklı bebek doğuran çok varrr....bence sen ilk adetini gör sonra hemen başla ve bize de haber ver güzelim:) çok öpüyorum senii rabbim bir daha sınamasın evlat acısıylaaa....
Ayy çok sevindim senin adına eleyna, umarım bende de işe yarar. Sen doktor kontrolüne düşükten bir ay sonra mı gitmiştin? Beni doktor iki ay sonra çağırdı ama ben ilk adetimi gördükten sonra gitmek istiyorum. Benim rahmim 5 aylık bi rahim olduğu için toparlanması daha uzun sürüyor belkide o yüzden iki ay sonra gel dedi benim doktorum. Ama gene de bi görünmekte fayda var belki bi sorun varsa önceden görmüş olur.
mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra 1kere korunmadık( şuan adet belirtilerimvar gibi ama olmadım daha peki hamile kalma olasılığım varmı şuan coraspirn ve folik asit alıyorum 2 gündür çok korkuyorum 6 ay hamile kalma demişti drum hamileysem kan pıhtılaşması için tedavi görmeden kalmam tehlikelimi lütfen yardımcı olun
Merhaba canım, düşükten sonra ben 4-5 günde bir kontrole gittim.2-3 seferde hcg değerinin düşüp düşülmediğine bakıldı. Düşükten sonraki ilk bir ay içersinde defalarca gittim yani. Bu sırada soğan kürü kullandım. ve adet oldum. temizlenmiş mi tamamen diye adetin 6. günü gittiğimde rahimde hiç birşey yoktu. Hatta yumurtalıklar bile vardı çatlamaya hazır. Şimdide yine ibrahim saraçoğlunun soğan küründen sonra uygulanan incir kürüne başladım. yumurtalıkları güçlendiriyor. Bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun. Tabi benim küçüktü 1,5 aylık dolayısıyla erken toparlandı. Hatta korunma bile vermedi hemen hamile kalabilirsin dedi. İçinin rahat olması açısından tekrardan gidebilirsin. hem yine hcg değeri için test yaptır bence .zaten değer ne zaman 50 nin altına düşerse rahim ozaman temiz çıkıyor.Bilgine canım.
Sevgiler...
canım hangi hormonlarında sorun çıkmıştı senin? ben de bu sefer hamile kalmadan önce hormonlarıma baktırmak istiyorum da, doktorları dürtüklemeden tahlil istemi yapmıyorlar, o yüzden sana sorayım sen hangilerine baktırdın?lameziiii seni gördüm mutlu oldum,çok şükür sonuçların iyi çıkmış,bak benim de ilki düşüktü sonra başka hormon sorunlarım çıktı mecburi 4 ay korunmuştum,eğer sorun çıkmasaydı doktor korunmayabilirsin demişti ve benim çevremde düşük sonucu kürtaj olup adet bile görmeden hamile olan ve sağlıklı bebek doğuran çok varrr....bence sen ilk adetini gör sonra hemen başla ve bize de haber ver güzelim:) çok öpüyorum senii rabbim bir daha sınamasın evlat acısıylaaa....
kan pıhtılaşması için önceden tedavi gerekmiyor sanırım, şuan için coraspin yeterli olabilir ama hamile kaldığın andan itibaren kan sulandırıcı iğne kullanman gerekir muhtemelen. Zaten doktorun seni bu konuda yönlendirecektirmrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra 1kere korunmadık( şuan adet belirtilerimvar gibi ama olmadım daha peki hamile kalma olasılığım varmı şuan coraspirn ve folik asit alıyorum 2 gündür çok korkuyorum 6 ay hamile kalma demişti drum hamileysem kan pıhtılaşması için tedavi görmeden kalmam tehlikelimi lütfen yardımcı olun
inşallah canımBen de düşük yaptım mart ayında umarım tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
merabalar..1 senelik evliğim.. 1 ay önce 3 haftalıkken düşük yaptım.... tekrar hamile kalmak istiyorum.... düşükten ne kadar süre sonra hamile kalabilirim sizce...
merabalar..1 senelik evliğim.. 1 ay önce 3 haftalıkken düşük yaptım.... tekrar hamile kalmak istiyorum.... düşükten ne kadar süre sonra hamile kalabilirim sizce...
merhaba canım ben 5 haftalık bebeğimi temmuzda düşürdüm ve ağustosta tekrar hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim 8. haftaya giricem ve bebeğimiz çok sağlıklı kalp atışlarını ve kendisinide gördük çok şükür. ben hiç korunmadım kürtajda olmadım vucudum kendiliğinden attı. ve anında tekrar hamile kaldım doktorların ne dediği pekte umrumda değil ilki düşük oldu diye 2. cide düşecek diye bişiy yok. eğer bebek sağlıksızsa vucud atıyo ve düşük oluyo rahim bi reglden sonra kendini toplamış oluyo.. ben en iyi örneklerdenim şuan herşey yolunda güzel bi gebelik geçiriyorum mide bulantılarım hariç :) doktor kontrollerimize gidiyoruz.çok şükür herşey yolunda eğer sende kürtaj olmadıysan bi reglden sonra korunma bence allah herşeyin en hayırlısını veriyo hiç üzülme canım bak sana kendimden örnek verdim rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
git bir doktora muayene ol,kistin miyomun felan yoksa hemen deneyebilirsin...doktorlar genelde en az 3 ay dinlensin rahim diyorlar ama benim çevremde düşükten hemen sonra hamile kalan düşün yani adet bile görmeden hamile kalan ve sağlıklı bebek dünyaya getiren çok arkadaşım oldu ayrıca ben de düşükten sonra hemen hamile kalmak istediğimi söyleyince olabilir tabiii demişti doktorum da bende kist felan çıktığı için bekledim...
Merhaba bende 4 gün önce bebeğimi kaybettim 5 haftalıktı henüz
hamileliğimden haberdar değildim ve bu esnada ev taşıdık... ağır koliler filan kaldırınca ertesi günü adet olduğumu sandım günüm gelince... 10 gün sonra sancıyla hastaneye gidince öğrendim 25 gün parça düşmesini bekledik ilaçlarda işe yaramadı... şimdi tekrar hamile kalma umuduyla bekliyorum...... bu bahsettiğiniz soğan kürü nasıl yapılıyor acaba...
Bu ay soğan kürünü uygulamaya başladım, 14.günündeyim.Sana linkini gönderiyorum bir gözat istersen...
Geçmiş olsun.
İbrahim Saraçoğlu Kuru Soğan Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?