Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

mesajını görünce cok sevindim mutlu oldum:)cok sağol gercekten içimi rahatlattın ben ilk adetimi gördüm hatta 2.yide gördüm bebişim olurda inş. haberinide veririm:) sanada geçmiş olsun cnm şu an hamilesin sanırım sevindm senn adına hayırsıyla kokusunu duyarsın. amin inş. bida böyle sınamaz ALLAHIM cok zor bi durumdu

mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra 1kere korunmadık ( şuan adet belirtilerimvar gibi ama olmadım daha peki hamile kalma olasılığım varmı şuan coraspirn ve folik asit alıyorum 2 gündür çok korkuyorum 6 ay hamile kalma demişti drum hamileysem kan pıhtılaşması için tedavi görmeden kalmam tehlikelimi lütfen yardımcı olun

Merhaba canım, düşükten sonra ben 4-5 günde bir kontrole gittim.2-3 seferde hcg değerinin düşüp düşülmediğine bakıldı. Düşükten sonraki ilk bir ay içersinde defalarca gittim yani. Bu sırada soğan kürü kullandım. ve adet oldum. temizlenmiş mi tamamen diye adetin 6. günü gittiğimde rahimde hiç birşey yoktu. Hatta yumurtalıklar bile vardı çatlamaya hazır. Şimdide yine ibrahim saraçoğlunun soğan küründen sonra uygulanan incir kürüne başladım. yumurtalıkları güçlendiriyor. Bakalım. hepimiz için hayırlısı olsun. Tabi benim küçüktü 1,5 aylık dolayısıyla erken toparlandı. Hatta korunma bile vermedi hemen hamile kalabilirsin dedi. İçinin rahat olması açısından tekrardan gidebilirsin. hem yine hcg değeri için test yaptır bence .zaten değer ne zaman 50 nin altına düşerse rahim ozaman temiz çıkıyor.Bilgine canım.
Sevgiler...

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.doktorum banada baktırdı kan pıhtılaşması varmı diye yokçok şükür.ama olsaydı bunun için tedavi demedi sadece hamile öğrendiğin an iğne vurunmaya başlıcaksın demişti 9ay boyunca hergün iğne dedi başka bi tedavi dememişti bana ama nasıldır bilemem doktorumun dediği buydu.inş. hakkında hayırlısı olur cnm.doktorunun numarası varsa ara sor derim en sağlıklı bilgi öyle alırsın

Ben doktoruma söyleyim o zaman hcg testi istediğimi. Şu adetimi bi olayım ondan sonra adet bitiminde giderim artık kontrole. Verdiğin bilgiler için sağol canım. İnşalla kısa zamanda toparlar rahmim senin gibi.

canım hangi hormonlarında sorun çıkmıştı senin? ben de bu sefer hamile kalmadan önce hormonlarıma baktırmak istiyorum da, doktorları dürtüklemeden tahlil istemi yapmıyorlar, o yüzden sana sorayım sen hangilerine baktırdın?

kan pıhtılaşması için önceden tedavi gerekmiyor sanırım, şuan için coraspin yeterli olabilir ama hamile kaldığın andan itibaren kan sulandırıcı iğne kullanman gerekir muhtemelen. Zaten doktorun seni bu konuda yönlendirecektir

Ben de düşük yaptım mart ayında umarım tekrar hamile kalır ve sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
inşallah canım

deryacım haklısın doktorlar sen istemeden pek fazla araştırmıyorlar...ben düşükten sonra hemen hamile kalmak istediğimi söylemiştim bakmıştı rahmime kist görmüştü,kistin geçsin ona göre birtakım kan testleri yaparız dedi...sonra kistim kendiliğinden düşünce tsh,fsh,lh,prolaktin gibi hormonlarıma baktı ben kan pıhtılaşmasına da bakın dediğimdee ilk düşüğü normal kabul ediyoruz ard arda düşüklerde bakıyoruz hem çok pahalı detaylı araştırması ancak devlette yaptırabilirsin demişti....benim prolaktinimde sorun çıkmıştı süt hormonu duymuşsundur,76 gibi birşeydi yani bayaaa yüksek sonra ilaç verdi ve ilaç bitene kadar korun dedi,bir de ben az adet olduğumu söyleyince rahime reset atacak olan başka bir ilaç verdi derken 3 ay sürdü ilaçların bitmesi sonra da hamile kaldım işte....hala içimde yara ya pıhtılaşma sorunum varsaa niye bakmıyorlar offf özelde bir kısmını karşılıyor ama detaylı araştırması 1300liraları buluyor

merabalar..1 senelik evliğim.. 1 ay önce 3 haftalıkken düşük yaptım.... tekrar hamile kalmak istiyorum.... düşükten ne kadar süre sonra hamile kalabilirim sizce...

git bir doktora muayene ol,kistin miyomun felan yoksa hemen deneyebilirsin...doktorlar genelde en az 3 ay dinlensin rahim diyorlar ama benim çevremde düşükten hemen sonra hamile kalan düşün yani adet bile görmeden hamile kalan ve sağlıklı bebek dünyaya getiren çok arkadaşım oldu ayrıca ben de düşükten sonra hemen hamile kalmak istediğimi söyleyince olabilir tabiii demişti doktorum da bende kist felan çıktığı için bekledim...

kızlar slm benm de 14 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.şu an 5,5 cm kistim var sağ yumurtalığımda.adetlerim düzenli hormon tahlilim normal çıktı ancak 9 aydır gebe kalamadım.acaba yaşayan var mı?kist hep olur ve dökülür bu sefer fazla mı büyüdü bilemiyorum bi de gebeliği engellemez diyor doktorum.ne yapmam gerekiyor sakinim sabırlıyım bekliyorum acaba başka bi sıkıntım mı var diye düşünüyorum.evlenmeden önce miyom vardı bende şu an doktor bi şey demedi.rahmim de ters tabi bu da gebeliği engellemiyor.yanlışım nerde bilemedim.ilk defa soğan kürü yaptım kistim çıktı

2012 mart ve ekim aylarında 2defa düşük yaptım bazı tedaviler gördük şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

merabalar..1 senelik evliğim.. 1 ay önce 3 haftalıkken düşük yaptım.... tekrar hamile kalmak istiyorum.... düşükten ne kadar süre sonra hamile kalabilirim sizce...

merhaba canım ben 5 haftalık bebeğimi temmuzda düşürdüm ve ağustosta tekrar hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim 8. haftaya giricem ve bebeğimiz çok sağlıklı kalp atışlarını ve kendisinide gördük çok şükür. ben hiç korunmadım kürtajda olmadım vucudum kendiliğinden attı. ve anında tekrar hamile kaldım doktorların ne dediği pekte umrumda değil ilki düşük oldu diye 2. cide düşecek diye bişiy yok. eğer bebek sağlıksızsa vucud atıyo ve düşük oluyo rahim bi reglden sonra kendini toplamış oluyo.. ben en iyi örneklerdenim şuan herşey yolunda güzel bi gebelik geçiriyorum mide bulantılarım hariç :) doktor kontrollerimize gidiyoruz.çok şükür herşey yolunda eğer sende kürtaj olmadıysan bi reglden sonra korunma bence allah herşeyin en hayırlısını veriyo hiç üzülme canım bak sana kendimden örnek verdim rabbim isteyen herkese nasip etsin ..

hayırlı olsun canım çok sevindim senn adına.... benim parça kalmıştı kürtaj olmadan kendiliğinden düştü.. ilk adetim yeni bitti... hayırlısıyla inşallah tekrardan hamile kalırım ve o duyguyu yaşarım...

düşükten sonra sürekli doktor kontrolündeyim.3 haftalık dşük olduğu için korunmanıza gerek yok dedi.... kist yada miyom da yok... folik asit verdi onu kullanıyorum.... düşükten sonra arada bi tekrardan kahverengi lekeler geliyor ve korkuyorum...haftada bir çubuk testlerden yapıyorum çünkü tekrar düşük olmasından korkuyorum

hamileliğimden haberdar değildim ve bu esnada ev taşıdık... ağır koliler filan kaldırınca ertesi günü adet olduğumu sandım günüm gelince... 10 gün sonra sancıyla hastaneye gidince öğrendim 25 gün parça düşmesini bekledik ilaçlarda işe yaramadı... şimdi tekrar hamile kalma umuduyla bekliyorum...... bu bahsettiğiniz soğan kürü nasıl yapılıyor acaba...

Bu ay soğan kürünü uygulamaya başladım, 14.günündeyim.Sana linkini gönderiyorum bir gözat istersen...
Geçmiş olsun.

İbrahim Saraçoğlu Kuru Soğan Kürü : İbrahim Adnan Saraçoğlu | Zayıflama, Kürler, Şifalı Bitkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…