- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.121
tatlım çok geçmiş olsun yaa, ne sevinmiştik oysa hamilelik haberine... Demek daha zamanı değilmiş, doğru zaman geldiğinde inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, üzülmeSelam kizlar bende araniza katiliyorum.. benim ilk gebeligimdi.. Pazar gunu dusuk yaptim.. dun kanamalarim durdu.. doktora gitim icim temizlenmis.. degerlerim dusmus.. korkunma dedi doktor.. cok uzuldum cok.. ama onumuze bakmak gerek.. Insallah bidaha olur..
tatlım çok geçmiş olsun yaa, ne sevinmiştik oysa hamilelik haberine... Demek daha zamanı değilmiş, doğru zaman geldiğinde inşallah sağlıklı bebeklerimiz olacak, üzülme
evet çok zor bir durum, yaşamayan bilemezSagol canim.. vallahi cok zor.. bizde esimle ne kadar sevinmistik.. cumartesi kutlama yaptik arkadaslarla.. herkes tebrik etti.. pazar gunu bebegim dustu.. yikildim vallahi.. herseyin hayirlisi.. allah'im insallah saglikli bir bebek nasip eder tez zamanda..
evet çok zor bir durum, yaşamayan bilemezRabbim hayırlısını versin canım benim bak benim 2,5 ay oldu bebeğim gideli. Şimdi yeni umutlarım filizleniyor...
Misrikiz24 merhaba. Senin hikayen dikkatimi çekti biraz kendime benzettim seni. Senin bebeğini kaybetme sebebin belli mi acaba? Bir de neden 7 ay korundun doktor mu söyledi sana? Benim de senin gibi bi kızım var 4 yaşında. Ona kardeş yapmak istiyoruz bizde. Allah yardımcımız olsun.
Selam kizlar bende araniza katiliyorum.. benim ilk gebeligimdi.. Pazar gunu dusuk yaptim.. dun kanamalarim durdu.. doktora gitim icim temizlenmis.. degerlerim dusmus.. korkunma dedi doktor.. cok uzuldum cok.. ama onumuze bakmak gerek.. Insallah bidaha olur..
evin hayırlı olsun canım,minik prensesin geliyo demek çok sevindim bi oğlan anası olaraktan
tansiyonun yüksek olmasın da o kötü.kendine iyi bak canım
üzülerek aramiza hosgeldin diyorum canim Allah hayilrisini nasip etsin buda gecer bak ben 3 düsük yaptim artik korunmayi birakicam bile zamna geciyor zaman herseyin ilaci cnm cabuk hamis kalirsin merak etme san önerim coaspirine basla ve folik asid kullan
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.
Canim amin cok sagol.. evet uzucu ama elden gelen bisey yok.. benim ilk dusuktu.. folik asit basladim zaten..insallah tez zamanda hamis olurum..
Selam kizlar bende araniza katiliyorum.. benim ilk gebeligimdi.. Pazar gunu dusuk yaptim.. dun kanamalarim durdu.. doktora gitim icim temizlenmis.. degerlerim dusmus.. korkunma dedi doktor.. cok uzuldum cok.. ama onumuze bakmak gerek.. Insallah bidaha olur..
Amiinnn insallah.. allah'im bebegini sana bagislasin insallah kucagina alirsin..cnm çok geçmiş olsun...hepimiz üzüldük sonrasında güldük:)bnmde ilk düşüğümdü,folik asiti eksik etme inşallah hemen gelir bebişin...
SAgol canim amin.. cok kotu allah'im kimseye yasatmasin.. sende hamilesin yaaa ne guzel allah'im kucagina almayi nasip etsin dogum tarihide benim dogum tarihim.. hep istemistim bebegim temmuz bebesi olsun hatta benimle ayni gun dogsun ama olmadi.. hayirlisi.. insallah tez zamanda saglikli bir gebelik daha yasarim..Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.
cnm çok geçmiş olsun...hepimiz üzüldük sonrasında güldük:)bnmde ilk düşüğümdü,folik asiti eksik etme inşallah hemen gelir bebişin...
çok tşk ederim cnm,evet evimize bi prenses geliyo:)))
seninde bi tosunun olucak demek:)ne güzellll..
Amiinnn insallah.. allah'im bebegini sana bagislasin insallah kucagina alirsin..
çok tşk ederim cnm:)inşallah en kısa zamnda güzel haberlerini alırız.
evet cnm çok şükür :)Sizde buyumusunuz masAllah
Evet canım allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin cümlemize
her isteyene nasip etsin
amin cnm amin isteyen herkeze nasip etsin
canım merhaba, bayadır haberleşemedik. İlk yazıştığımız zamanlar vakit bir türlü geçmiyor diyordum bak şimdi kasım ayına gelmişiz. Sana kısaca neler yaşadığımı anlatayım bu süre zarfında. Geçen hafta kontrol amaçlı bize yakın bi hastanenin jinekoloğuna kontrole gittim. Kendi doktorum 2. adetini gördükten sonra gel demişti, daha vakit erken diye ona gitmedim. Neyse bu doktor rahmime baktı enfeksiyon yok dedi. Ben kadına hikayemi de anlattım. Kese yırtılması sonucu bebeğimi kaybettiğimi söyledim. Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedim. İdrarda enfeksiyon vardır belki hala diye idrar kültürü de vermek istediğimi söyledim. Neyse onu da verdim pazartesi alıcam sonucunu. Aklıma da başka birşey gelmedi yaptıracak.
Bu arada ayın 24'ünde yani 3 gün önce ikinci adetimi oldum. Normalde adetlerim 4-5 gün sürer ve baya bir kanamam olur, ama bu sefer İki gün ancak sürdü ve çok az geldi ped bile koymadım doğru dürüst. Neden böyle oldu anlamadım senin adetin düzene girdi mi? Yarın kendi doktoruma kontrole gidicem bakalım bir de ona sorucam. Burda okumuştum bazı arkadaşlara doktorlar adet söktürücü ilaç vermiş, belki bana da verir doktorum.
Sen neler yaptın canım biraz da sen anlat merak ettim seni.
dün bebeğimi kaybettimikinci düşüğüm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?