- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.081
su an iyiim cok sukur calismalara basliycam bu sefer basarili oluruz insAllahUzun zamandır uğrayamadım buraya,duymaktan korktuklarımdan mı bilmiyorum
Maalesef yeni arkadaşlarımız gelmiş sayfaya.Allah sabır versin arkadaşlarım.
Ben de 2 defa bebeğimi kaybettim çok zor biliyorum ama hiçbişey kısmetten öteye gitmiyormuş.
Şimdi de kanamalarla ve zorluklarla başlayan hamileliğim şükürler olsun iğnelerle yakın takiplerle devam ediyor.
Umudumu kaybettiğim de oldu çok da ağladım.Ama doktor her korunmayı bırakabilirsin dediğinde yeniden umutlandım.
Rabbim beni de sizleri de hayırlısıyla yavrumuza kavuştursun
Burda birçok arkadaşımız 2. hamileliğini yaşıyor ve artık doğuma son günleri kaldı.İnşallah ilerde güzel şeyleri de paylaşırız.
Sizin sağlığınız yerinde olsun yeter ki,kendinize iyi bakın
ablamız nasılsınnasıl gidiyor?herşey yolunda şu an değil mi?
merhaba arkadaşım. arada takip ediyorum burayı, vakit bulup yazamıyorum ne buraya ne diğer topiklere, arada sorun olunca işte...
en son ameliyat olmuştun sanırım, şuan çalışmalara başladınızmı.
canım benim, Allahım bekletmeden versin inşaallah bebeğini.
ben hamile kaldığım ay arı poleni + bal yedim, yumurtalara iyi geliyormuş,
gerçi senin öyle bir sorunun yoktu, yinede aklında bulunsun.
minikkelebek, topiğin neşeli annesicanım seninde az kalmış, ay ne güzel, bende o günleri hayırlısıyla bir görebilsem.
bazen endişeleniyorum...
ne zormuş iğne, hemde hergün, Allah sana bana ve iğne kullanan herkese sabır versin. sen kendin vuruyordun, valla bravo sana, ben cesaret edemedim, eşim vuruyor...
bebek bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda Allah nasip etsin inşaallah.
canım benim yaaa çok sevindim senin içinminikkelebek, topiğin neşeli annesicanım seninde az kalmış, ay ne güzel, bende o günleri hayırlısıyla bir görebilsem.
bazen endişeleniyorum...
ne zormuş iğne, hemde hergün, Allah sana bana ve iğne kullanan herkese sabır versin. sen kendin vuruyordun, valla bravo sana, ben cesaret edemedim, eşim vuruyor...
bebek bekleyen tüm arkadaşlarımada en kısa zamanda Allah nasip etsin inşaallah.
su an iyiim cok sukur calismalara basliycam bu sefer basarili oluruz insAllah
canım benim yaaa çok sevindim senin için
zaman çabuk geçiyo merak etme şu an kaç hafta oldun neden takvimin yok altta?
benim 20 ye kadar çok zor geçti(
ilk zamanlar kanamam da olmuştu hatta.ama şimdi günler daha çabuk geçmeye başladı sanki.
iğneler de artık çıtır çerez gibi geliyo bana.çok alıştım valla
benim eşim hiç vuramaz hergün onun ayılıp bayılmasıyla uğraşamam
neyse ki sen de bi şekilde hallediyorsun.allahım tamamına erdirsin canım
amiiiin inşallah
9+4 olduk bugün. takvimi yapmak istiyorum ama nebileyim işte endişeler falan derken şimdilik kalsın diyorum. gebeliğin ilk haftaların düşük riski oldu, lekelenme oldu yani. yine geçen günlerde ciddi bir durum vardı neyseki atlattık gibi birşey.
anlayacağın canım, ben böyle düşündükçe birşeyler oluyor ama daha güçlüyüm son günlerde, yakında yaparım takvimi inş.
Tekrar maşaallah sana, cesretli kadınsın, aferim.
Allahtan eşim yapabiliyor, yoksa her gece acile vurdurmak zorundaydım
amin canımm, cümlemizi sevindirsin Rabbim.
baya büyümüşünüz annesi.korkma artık yaa
10. haftaya kadar benim akıntılarım azar azar devam etti.hep diken üstündeydim.
9 haftalıkken kontrole gittiğimde ultrasonda hareket ettiğini görmüştüm o günü hiç unutamam hep gözümün önünde kıpırdadığı
işte o zaman dedim ki herşey yoluna girecek.iğneler işe yarayacak dedim.
iğneyi yapabilecek son kişilerdendim ama kendime hayret ettim kızz
öyle canım, korkmamam lazım haklısın
maşaallah sana ve paşanabaşa gelince çeker derler ya öyle hakikaten.
çocukluk aşılarım dışında ilk iğne vücuduma 30 yaşımda nikah işlemleri için
girmek zorunda kaldı, o derece iğneden korkan bir zatımama bebek için
çekiyoruz bazı sıkıntıları, Rabbim daha beter keder vermesin inş.
isim düşündünüzmü paşayaben çok sık takip edemediğimden kaçırmış olabilirim
yaptığımız hamilelik takviminin sonunu inşallah sağlıkla getirmek nasip olur...
2 defa yaptım sonra kaldırmak zorunda kaldım..
nasılsın pufum araştırmalar ne durumda?
ben de 2 defa kaldırdım takvimimi
inşallah bu defa bitirmek nasip olur.hepimize nasip olur inşallah
güzel düşün güzel olsun inşallah,bolca dua et bi de hem için rahatlar canım
herşey olacağına varır kısmetimizde varsa kucaklicaz kuzuları.
ben iğneden o kadar korkuyodum ki vuhuuu öyle böyle değil,doktor iğne olacaksın dediğinde nası yapçam dedim moralim bozuldu
itiraz yok yapçaksın dedibak insülin kullananlar ömür boyu iğne oluyorlar sen de yaparsın dedi
verdi gazı verdi gazı
paşamın ismi efe olacak kısmetse teyzesi.efeler yaramaz olurmuş afacan olurmuş
ama olsun napayım
nasılsın pufum araştırmalar ne durumda?
ben de 2 defa kaldırdım takvimimi
inşallah bu defa bitirmek nasip olur.hepimize nasip olur inşallah
selam canım çok teşekkür ederim şükürler olsun iyiyimSelam minikkelebek nasilsin ? Evet umarim heerkese nasip olur saglikli bir sekilde kucaklarsiniz. Bende yakinda 7 ay olcak bebegin üstünden yavas yavas basliyim diyorum ama hep ya yine olursa korkusundan basliyamiyorum
Birilerinin cesaretlendirmesi lazim beni sen nekadar ara vermistin canim
amiin asenacım inşallahmaşaallah, pek güzel. ismi gibi efe olsun yiğit olsun inşaallah. hem akıllı hem afacan olsun azcık ki kendine güvenen bir çocuk olarak büyüsün inşaallah.
kelebeğeeeem canım benim buralardayım aslında hep ama işe başladım 3 ay oldu o yüzden yazma konusuna pek giremedim..telden bakınıyorum ama heparaştırma falan kalmadı artık canım bitti sorun falanda çıkmadı işte.. Beklemedeyiz bakalım.. Sen nasılsın nasıl gidiyo?
selam canım çok teşekkür ederim şükürler olsun iyiyim
Sen nasılsın peki,neden beklemek istiyorsun ki.korkma canım her hamilelik farklı sonuçta.ben 8. haftayı bile göremiyodum ama buna rağmen bi an önce yeniden hamile kalmak istiyodum.emin ol eğer yeniden bebek düşünürsen sana çok büyük moral olacak.herşeye yeniden başlamış olacaksın.korku hiç bitmiyo yalan değil,ama korkuyla da gitmiyo sürekli.
ben ilk düşükten sonra 1 defa adet gördüm canım yine hamile kaldım
2. de 8. haftada kürtaj olduğu için doktor 3 ay bekle dedi.bu arada pıhtılaşma testleri falan yapıldı,onların çıkması uzun sürünce 4 ay sonra bıraktım korunmayı ve çok şükür oğlum geldi.hayalini erteleme daha fazla,rabbim hayırlısını versin inşallah iyi olacak diye düşün
ben seni ne zaman istersen cesaretlendiririm
amiin asenacım inşallah
mert yiğit olsun adı gibi,cümlemizin de hayırlı evlat olsun inşallah
çok çalışıyon pufum yorma kendini gel arada biişinden memnunsundur inşallah.ben de çok çalışıyorum kendime kızıyorum sanki babamın işi
kendimi paralıyorum resmen.onun dışında pek bi sıkıntım yok şükür.
inşallah beklediğimiz bebiş yakında gelir kuzum
Tesekkürler canim gercekten büyük moral oldu nebiliyim bazen birgün cesaretim artiyo bir gün düsününce moralim bozuluyo, biliyosun yarilamistim hamileligimi nerdeyse 18.haftadaydik. Neyse dinliycem seniartik zaman gösterir hayirlisi olsun bakalim. Öpüyorum seni
Sheflera sana da Allah sabır versin. Mağlesef ben de aranıza katıldım. Gerçekten zor bir durum. Ben kalp atışını duymaya gittiğimde kesenin bozulduğunu gördük ve 1 gün sonra kanama ve kasık ağrısıyla düşük yaptım. Aslında denemek istiyorum tekrardan ama ya yine olursa diye de kaygılanmıyor değilim.Sanırım tüm düşük yapmış bayanlar bu kaygıyı yaşıyorlar....
Canım gözünaydın, senin için dua edicem. Bende düşük yapalı 3 ay oldu. bu ay denemelere başladık. umarım bir dahaki ay bende senin gibi güzel haberverebilirim. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle. sevgiler.
Ah canım patoloji temiz çıktı mı bilemiyoruz, kadın hiçbir sonuç çıkmadı dedi. Gelen örnek ölü doku olduğu için üreme olmadı ne olumlu ne de olumsuz hiçbişey söyleyemiyoruz dedi. Peki dedim madem ölü doku neden size yollanıyor, dedi ki bazen eğer çok yeni ölüyse sonuç alabiliyoruz. Bunları konuşmak bile beni nasıl üzdü anlatamam.
Bu arada bende hamile olduğumu öğrendiğim tıp merkezinin önüne park etmek durumunda kaldım bugün yanındaki bankaya girebilmek için, içim burkuldu tıpkı senin gibi. Ne zaman geçecek ne zaman normale dönücez bilmiyorum. Her aklıma geldiğinde bundan sonraki hamileliğimi düşünmeye çalışıyorum kendimi rahatlatmak için. Galiba o zaman bir nebze iyi olucaz, tabii bu sefer de gebelik endişeleri çöreklenecek başımıza o ayrı
Benim doktorum beni ilk adetimin 3. günü çağırmadı, iki adet sonrası gel rahim toparlanmışsa embriyoları koyarız dedi. Acaba bende senin gibi gitsem mi adetin 3. günü. Uff yaa neden çağırmadı bak şimdi kafama takıldı. Ben doktoruma demiştim ki ilk adetten sonra hemen gebe kalsam olur mu o da bana rahim kendini ancak iki adetten sonra toparlar daha öncesinde gelmene gerek yok dedi. Ama gene de rahim ne durumda diye bakmak için çağırması gerekirdi, bak seni çağırmış doktorun. En iyisi ben onu dinlemiyeyim ve gideyim adetten sonra. Yaa beni doğumdan bir hafta sonra da çağırmamıştı kontrol için, ben kendim gitmiştim içimde parça kalmıştır belki diye. Benim doktor fazla rahat arkadaşım valla sinir oluyorum adama. Zaten şu embriyo transfer aşamasını bi geçeyim bi daha hiç uğramicam yanına.
Canıım neredesin nasılsın bir haber ver olur mu Umarım herşey yolundadır. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?