- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.361
cnm sezaren oldum. dekolman plesanta sebebı. sezaryenden sonra 6 ay korundum hemen hamıle kaldım... bu kez de 6 haftalık kuretaj olmak zorunda kaldım.sızın sebep neydı? ne kadar oldu
hiç bi sebeb bulunamadı kalbi durdu yavrumunbenim 41.günüm doğum yapalı normal doğum yaptım sanırım hiç korunmucam beklemeye tahammülüm yok çokta korkuyorum 6 haftalıkken kalbi atmadımı hiç ondanmı kürtaj oldunuz
kalbı 6 haftalıkken attı .. içte kanama vardı.. bır hafta sonra gıttım kalbı durmuştunormal doğum olman ıyı cnm sezaryen cok zor
kızlarrr ben 10 ay önce dekolman plesanta sebebiyle sezaryen oldum. kızımı 37 haftalık kaybettım... 6 ay korundum hemen tekrar hamıle kaldım.. bu kez de 6 haftalık kalp atışı durdu kürtaj oldum... ılkınde de ıkıncıde de doktorlar sebepsizdir araştırmaya gerek yok folık kullan sadece dedıler... ben rahat edemedim üniv. hastanesine gıttım pıhtı genetık vb testlerı yaptırdım... ve faktör v diye bı değer heterozigot yazıyo... mtfhr diye bı değer var o normal yazıyor.. doktrların bazıları sadece folık kullan pıhtı yok dıyo... bazıları da pıhtıya egılımlı o yüzden aspirin ya da crospın ve kan sulandırıcı iğne ol önlem amaçlı dıyo... kafam allak pullak.. 2 buçuk ay oldu kürtaj olalı yenıden düşünüyorum ama ne yapacağım bılmıyorum.... ne olur buna benzer durum yasayan varsa bısey desın bana
Merhaba arkadaşlar.Ben geçtiğimz haziran ayında hamile kaldım ve kasım ayın yani bebeğim 4,5 aylıkken onunla vedalaşmak zorunda kaldım..Sebebi bebeğin her iki böbreğininde fazla büyük olması ve bundan kaynaklı suyunun azalması doktorlar bize bebeğin hiçbir şekilde yaşayamayacağını en fazla 6. ayda öleceğini söyledi ve bende bebeği normal doğumla aldırdımbebekten alınan suya bakıldı genetik birşey olmadığı söylendi..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat bugün iki bacağımdada morluklar farkettim..Hiçbiryere çarpmadım eminim neden olabileceğine dair internetten araştırdım kan pıhtılaşması olabileceği yazıyordu.. Acaba bebeğimi bu yüzden kaybetmiş olabilirmiyim??Ağrıda Küçük bir ilçede oturuyoruz doktor imkanlarımızı kısıtlı malesef.. burda devlet hastanesi var orada kan testi yaptırsam sizce hemen anlaşılırmı??
arkadaşlar sa. geçen hafta kimyasal düşük yaşadım. doktor 2 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum. korunmasam bişey olurmukihemen istiyorum bebek
kimyasal gebelik sonrası pek korunma vermiyo drlar..
zira bende 2 kez yaşadım..
hiç korunmadım da
ateş ölçme topiğinde de azerikızı nickli arkadşımız kimyasal geçirdi korunmadı diğer ay hamile kaldı.
şuanda 28 haftalık hamile
bendeki düşük benm aşırı kansızlıktan dolayı olduoyüzden verdi heralde 2 ayı da. ama ilaç kullanmaya başladım. korunmasam bişey olurmuki
Bende oldum olası kansızlıktan çekerim
Keçi boynuzu pekmezini tava da biraz isit bal gibi olur
Onu hergün iç
İlaçtan daha tesirli :-D
Merhaba arkadaşlar.Ben geçtiğimz haziran ayında hamile kaldım ve kasım ayın yani bebeğim 4,5 aylıkken onunla vedalaşmak zorunda kaldım..Sebebi bebeğin her iki böbreğininde fazla büyük olması ve bundan kaynaklı suyunun azalması doktorlar bize bebeğin hiçbir şekilde yaşayamayacağını en fazla 6. ayda öleceğini söyledi ve bende bebeği normal doğumla aldırdımbebekten alınan suya bakıldı genetik birşey olmadığı söylendi..şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum fakat bugün iki bacağımdada morluklar farkettim..Hiçbiryere çarpmadım eminim neden olabileceğine dair internetten araştırdım kan pıhtılaşması olabileceği yazıyordu.. Acaba bebeğimi bu yüzden kaybetmiş olabilirmiyim??Ağrıda Küçük bir ilçede oturuyoruz doktor imkanlarımızı kısıtlı malesef.. burda devlet hastanesi var orada kan testi yaptırsam sizce hemen anlaşılırmı??
ben ağrıda oturuyorum burada malesef sadece bi tane devlet hastenesi var özel hastane veya devlet hastanlerinde yaptırabilirmiyim?? cevap verdiğin teşekkür ederim canımm
kalbı 6 haftalıkken attı .. içte kanama vardı.. bır hafta sonra gıttım kalbı durmuştunormal doğum olman ıyı cnm sezaryen cok zor
20 kasımda 28+2 de ölü doğum yaptım bebeğm 2 hafta önce ölmüş karnımda ve onu 2 hafta öyle taşımışım böyle ölü doğumlardan sonra kaçıncı ayda hamile kaldınız ben 2. denememde hala hamiş değilim ilk bebeğim 2. de olmuştu tecrübeli aradaşlara sesleniyorum
bu ayın 7 sinde kimyasal düşük yaptım. Bebeklerim karnımda ölmüştü(
Haziran sonuna kadar korunma sürecimiz var. Temmuz sonuda genetik sonucları çıksa. Ağustosta anca calısmalara baslarım ben((
Gerçi eylül ekim gibi düşünüyorum ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?