Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

inşallah böyle güzel olayları görünce umudum biraz daha artıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah böyle güzel olayları görünce umudum biraz daha artıyor

ben birde hamileliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadım.pleklambsi... çok zor günler geçirdim bebeğimde bende kaç defa ölümden döndük... ama şükür aldım kucağıma ...umudunu kaybetme

ben birde hamileliğimde gebelik zehirlenmesi yaşadım.pleklambsi... çok zor günler geçirdim bebeğimde bende kaç defa ölümden döndük... ama şükür aldım kucağıma ...umudunu kaybetme

destek oldugun için çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda mutlu haberi paylasirim bende :)

Merhaba arkadaşlar
Bende 4 hafta önce bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım.9 haftalık kalbi durmuştu.Kürtaj sonrası 13-14 gün kanamam ilk başta yoğun sonra hafif devam etti. Şimdi adet olmayı bekliyorum ama daha olamadım. Kanamadan sonra sümüksü yoğun bir akıntı var. Bunu yaşayan var mı? bir sorunum olmuş olabilir mi acaba kontrole gitmelimiyim. Fikir veren olursa memnun olurum. Teşekkürler.
Rabbim herkese sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.

8haftalık hamıleyım dun doktor embrıyo yapısının bozuldugunu alınması gerektıgını soyledı zaten kalp atısları da yok...cok uzgunum...kutaj yapmak zorundayız dedı doktor..kurtaj konusunda korkularım var..

geçmiş olsun.. korkulacak bir şey değil maalesef olmak zorundaysak oluyoruz.. genel anesteziyle yapılırsa anlamıyorsun. uyandığında işlem bitmiş geçmiş oluyor.Sonrasında toparlanma süresi çabuk geçiyor. Bir kadın için yaşanacak en kötü deneyimlerden bir tanesi ama kader işte Rabbim hayırlısını versin.

kızlar size birşey sormak istiyorum kürtajdan sonra ben ikinci adetimi bugün oldum gibi sökemiyo hiç ağrım da yok ama 3 gündür üzerimde hissediyorum yorgunluk yaptı hafif sancı yaptı ama geçti şu anda çok bişeyim yok akıntımda yok yani lavaboyu gidince çok az geliyo gibi çok cok az eskiden böyle olmazdı sinirlerim bozuluyo kistim var dr regl ile atabilirsin demişti ama böyle olursa nasıl atıcam ben bu kisti geçen ay da ilk gün az olmuştum ama bu sefer daha az gibi bilmiyorum iyice sinirlerim bozuldu dengem şaştı moralimi bozmak istemiyorum ama herşey ters gidiyo sanki

Geçmiş olsun. Bence soğan kürü dene. O şekilde kistten kurtulan çok kişi var

Esimle 2 yil bebek denedikten sonra tamda lapraskopiye 1 ay kala hamile kaldim. Laproskopi yontemi ile yumurtalarima bakacaklardi. Sevincten havalara uctuk tabiki. Maalesef 6 haftalikken dusuk yaptim. Cok uzulmustum herhalde benim cocugum olamiyacak diye dusunmeye basladim. Dusukten sonraki ay adetimi beklerken bi baktim gecikti pek onem vermedim bir hafta daha bekledim cunku dusukten sonra adetin gelmesi zaman alir demislerdi. Neyse biraz bekledikten sonra test yaptim cunku adetlerim cok duzenlidir gelmesi gerekirdi. Testi yapinca birde be goreyim hamileyim badta inanmadim herhalde hormondur bir onceki hamilelikten diye dusundum. Birkac testten sonra anladimki hamileyim tekrar cok supriz olmustu bana ve esime. Ilk 3 ay cok zor gecti. Ama kizim kucagima aldim suanda allah bagislarsa 20 aylik. 14 martta tekrar hamile oldugumu anladim ama maalesef dun kanamam basladi ve dustu. Cok uzgunum tek tesellim allahim bana o duyguyu tattirdi bir kere. Insallah allah herkezin gonlune gore verir.

Gecmi olsun.. Bebeğin olması çok güzel maşallah rabbim isteyen herkese versin inşallah.m

Merhaba. Cuma günü konttole gittiğimde kuzumun kalbinin artık atmaadığını ogrenmemle dunya başıma yıkıldı. Inanamadim badka doktora gittim o da dogrulayinca 3 buçuk ta kürtaj oldum. O artik bi melek ama ben hala hamile hissediyorum kendimi acisi cok zor şükür ki bi oğlum var 7 yaşında. Hep kardeşi olsun istedim kismet olmadı

geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.. inşallah bir dahakine sağlıklı bir şekilde yeniden anne olursun.. Bende aynı durumu yaşadım. Bir oğlum var çok istemiştik 2.yi. hayırlısı inşallah birdahakinde sağlıklı olur hayırlısıyla

Amin cnm inşallah. Sen nezsman kaybettib bebegini? Acisi cok zor

benimde 12 martta olmuştu kürtajım. 9 haftalıktı.. kalbi durdu maalesef. Nasip değilmiş.

Benimkide 10 haftalik yti.kontrole diye gittim kslbi durmus meget kürtaj a gitmmisim. nedeni söylendimi yada patolojiye gonderildi mi. Benim ilk kaybım ikinci defa denermiyim hamileliği bilmiyorum

acın taze şuanda..bu yaşadıklarımız bizi biz yapan bir tecrübe olarak kalacak hayatımızda.. acını yaşa tabi en doğal hakkın ama fazla abartmadan kendine etmeden.. elbet tekrar isteyeceksin elbet tekrar yaşayacaksın Rabbim nasip ederse kucağına alırsın.. Burada defalarca kayıp yaşayıp sağlıklı birşekilde kucağına alan var. .
Patolojiye göndermedik.. Olacağı varmış dedik. burada araştırmalar sonucu kan pıhtılaşması olabileceğini düşündüm. Onun için test verdim sadece.daha sonucu almadım..Bende bir daha ki ay yeniden denemeyi düşünüyorum kısmetse herşeyin hayırlısı diyelim. İnşallah çabuk toparlarsın ve tekrar sağlıklı bir hamilelik geçirsin.

Destegin için teşekkür ediyorum. Yaşım 35 benim. Buda ümitsiz olmami sagliyo bide hashimoto tiroidi hastasiyim.bi ay once ogrendim. Onunla ilgili kontrollerimi yaptirmayi düşünüyorum o da düşüge sebep olabiliyomus

rica ederim.. hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Rabbim birdaha yaşatmasın.. bende 30 yaşındayım. merak etme olacağı varsa olur. Benim kuzenim de haşimato hastasıydı. İkinci çocuğa bu yüzden gebe bile kalamıyordu. tedavisini oldu sonra kendisi 38 yaşında 2.çocuğuna doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…