Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yazdıklarını okudumda
senın yasadıgın kımyasal dusuk olmuyor sanıyorum
cok gecmıs olsun
bence acele etme kendını ıyıce dınlendır

Sağol cnm ,

Biraz dinleneyim diyorum bende. (

suni sancı ve alttan verilan ilaçla düşük yaptırıldım hastahanede. Doğum gibi oldu.

Sonrasında plesantayı almak için kürtaj yapıldı. Kimyasal düşük diye geçiyor rapordada bildiğim kadarıyla.

benımde oyle oldu ama kımyasal dusuk bu degıl kesınlıkle
benım bebek d usmedı plesanta rahım agzını kapadıgı ıcın
vakumla cektıler ama anestezı verdıler o ara
8.5 saat altan ve agızdan hapla sancı cektım
hatırlamak bıle ıstemıyorum bızede 1 ay yasaklamıstı ılıskıyı
sımdı dogum kontrol hapı kullanıyorum

anladım cnm. cok cok geçmiş

Bende hatırlamak istemiyorum o gün yaşadıklarımı. Hep diyorum Allah düşmanıma yasatmasın diye.

Ben doğum kont. hapı kullanmayacağım ondan bile korkmaya basladım artık. folik asite baslamayı düşünüyorum direkt. baska yöntemlerle korunacağım.

Iyi aksamlar herkese öncelikle düşük yapan arkadaşlara gelmisler olsun. Ben gecen haziranda hamile kaldım çok mutlu oldum ama malesef daha keseyi bile görmeden düşük oldu kahroldum inanamadım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım keseyi gördük öyle sevindik ki 2 aylik oldu bu sefer de bebek olusmamis boş gebelik dedi doktor öyle üzüldüm ki günlerce ağladım kahrettim kendimi ve sebebi 2 düşükten sonra belli oldu tsh yüksekliği varmış bende neden doktor bakmadi diye yedim kendimi ama ne fayda şimdi ilaç tedavisiyle normale döndü ve bende şükürler olsun şuan 9 haftalık hamileyim kalp atışları da var bebekte doktor canlı bebek diyince oyle sevindim ki diğer Bebeklerim aklıma geldi ilki olsaydı şuan kucagimda olacaktı ama olacağın önüne gecilmiyo kismetten öte gidilmez bu sebeple sadece dua edin ve araştırın umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız.

Geçmiş olsun evet o kadar zorki düşük yapmak aynısını bende yaşadım 2 gün ağrı çektim felaket bir sanciydi Allah bir daha yasatmasin

kaç gün kaç hafta oldu...
hala gözümden yaş dinmiyor hala oturup ağlıyorum hıckıra hıckıra..

keske bastan bütün testleri yaptırsaydımda ne olduğunu bilseydim ona göre önlemini alsaydım da bebeklerim benimle olsaydı

öncelikle bebeğini kaybeden bütün annelere büyük geçmiş olsun.çok zor bir durum Rabbim' sabır versin.içinde senin bir parçan olarak taşıdığın o minik kalbin durdugunu bilmek ,onun senden parça parça kopup gittiğini görmek çok acı bir şey.ben 4 aylık bebeğimi 3 ay önce düşürdüm.hemde yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlamışken.aklıma geldikçe sadece ağlamak geliyor içimden .gecelerce uyuyamadım rüyalarıma girdi.ama Rabbim' hakkımızda böylesini hayırlı gördü böyle olduu.tevekkül ettikten sonra acısı dahada azalıyor.ama asla unutamıyorsunuz .ben 4 gün önce 1 aylık hamile oldugumu öğrendim .ama bebeğime sevinemiyorum bile. çünkü sanki heran beni terk edicekmiş gibi geliyor .dehşet bir paronaya içindeyim.sizlere tavsiyem hamileyken asla olayları insanları kafaya takmayın.bebek siz her ağlayıp üzüldüğünüzde içerde zehirleniyor.hiç kimse için bebeğinizi zehirlediğinizi değmez.olan size ve yavrunuza oluyor.

Merhaba Arkadaşlar
bende 38 gün önce kimyasal gebelik yaşadım. Hamile olduğumu öğrendiğimde dünyalar benim olmuştu ama bu mutluluk sadece 2 gün sürdü. dr kimyasal gebelik dedi beta hcg 44,80 çıkmıştı. doktorum bana 2 regli dönemin geçsin korunmaya bırak dedi. düşükden sonraki reglide rahim ve yumurtalık kendini yeniliyomuş ama ruhsal olarakda sakinleşmem için bana 2 regli dönemi geçirmemi söledi. şimdi ilk adet kanamam oldu. çalışmalara önümüzdeki ay başlıyacağım rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

Canim cok cok gecmis olsun. Burdaki tum dusuk yapan annelere rabbim sabir versin ve bizlere bir daha yasatmasin. Benimde 3 kaybim var erken daha hepsini 5 haftayken kaybettim. Simdi yine hamileyim bende sevinemiyorum. Sanki benimle degilmis gibi. Bazen uykumdan kalkiyorum bebegim benimle degil diye agliyorum. En son keseyi gordum 2 gun sonra yine randevum var ama sanki doktor bana kese gitmis diyecek yada olmus bi bebek var diyecekmia gibi geliyor. Insallah bundan sonra guzel seyler yasar ve duyariz bende paranoyak oldum.

kızlar merhabalar hepimize geçmiş olsun diyorum öncelikle ben de 40 gün önce malesef 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kaybettim insan inanamıyor şok oluyor zaten 8.ayımda hamile kalabilmiştim çok istemiştim hamile kalmaya uğraşırken çok üzülüyordum olmayacak galiba benim bebeğim diye sonra hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ama sevincim melesef ki kısa sürdü çok şükür sağlığım yerinde eşim yanımda yani bunlarla avunuyorum etrafımda hamile arkadaşlarım var sürekli hamile haberleri alıyorum tabi içim cız ediyo ama işte hayırlısı buydu diyorum böyle olması gerekiyodu Allah en iyisini bilir şimdi diyorum ki Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et isteyen herkese kimsenin kollarını boş bırakmasın rabbim..

kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum ben ilk reglimi oldum bitti ama çok az geldi yani lavaboya gittiğimde geldi onun haricinde fazla bi kanamam olmadı eskiden böyle olmazdı iki gün yoğun olurdu bilemedim bu durumu yaşayan var mı kürtaj sonrası sanırım dengem bozuldu :44:

Kurtaj sonrasi ilk bir kac ay boyle durumlar yasanabilirmis canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kurtaj sonrasi ilk bir kac ay boyle durumlar yasanabilirmis canim

çok sağol canım evet haklısın dün bir arkadaşıma sordum o da iki ay az görmüş bu ay yoğunlaşmış kadın olmak gerçekten de çok zormuş eskiden nesi zormuş derdim bebek yapmaya karar vermeden önce ama kadınlık bebekle birlikte başlıyomuş meğerse daha neler öğrenicez Allah acı tecrübeler yaşatmasın kimseye

hamile kalsam bende sevinemem gibi geliyo ama işte kendini rahatlatmak için bişeylerle oyalan canım kafanı yormamaya çalış dr kontrollerim sıkıntı olacak benimde eminim tekrar hamile kalırsam çünkü bebeğimin kalbinin durduğu gün dr onu söylediğinde şok olmuştum ultrason görüntüsüne bakmak istememiştim hemen kalktım ve ağlamaya başladım tabiki çok üzücü bir gündü bir de dua et bol bol biliyorsan yasin falan oku Allah onu sana bağışlasın inşallah..

bebeğiniz hayırlı olsun bende iki düşük yaşadım kolay değil kötü şeyleri düşünmeyin psikolojik olarak rahat olmanız çok önemli

seni çok iyi anlıyorum geçmiş olsun. 3 kayıp 3 derin yara demek.Allah karnındakini sana bağışlasın cnm.bu paronayaklık bebeklerimizi kucağımıza alıncaya kadar geçmiyecek sanırım.ilk 3 ay çok dikkatli olmamız lazım ağır işler yapma.çok ayak başında durma,ev falan süpürme sakın çünkü önceden düşük yapıp hamile kalanlar daha hassas bünyeye sahip oluyor.bebeğin kalp atışlarını duyarsın sanırım 6 hafta 5 günlükken alınmaya başlıyormuş duyduğuma göre

Merhaba ben de geçtiğimiz cuma günü bebeğimi kaybettim. 12 haftalık olmuştu.... Hamileliğimin başından beri kanamam oluyordu gebelik kesesinin etrafında kanama alanım vardı. Doktorum istirahat vermişti progeston iğnesi oldum, istirahat ettim ama buna rağmen arada kesilmesine rağmen kanamalarım devam etti. En son kontrolümde doktor % 50 demişti aradan iki gün geçti ve tekrar kanama oldu doktora gittiğimizde yaşamıyordu. Bir gün sonra da operasyonla alındı. Çok zor bir şey keşke kimse bu dur umları yaşamasa ama sanırım sağlıklı bir bebek değildi ki gitmeyi tercih etti. Ben bir süre hamile kalmayı düşünmüyorum. Umarım istediğimde sorunsuz ve keyiflli bir hamilelik geçirir ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Bu tür sorunları yaşayanlara sabır diliyorum.

merhaba hanimlar dusuk yapan annelerimiz allah bidaha yasatmasin bebeklerinizi size sag salim bagislasin insallah. bende alti yil olacak ugrasiyorum en son 15 subatta ki.adette yumurta takibi yaptirdim famera kullandim 3 tane 21 mm yumurtam oldu ve catlatma ignesi oldum iliski gunu falan bitti. crijone jel kullandim 15 gun ve 16 martta adet olmam gerkiyor du olmadim bugun 19 gun oldu test yapamadim ama haftaya pztsi yapicam mutlaka.
merak ettigim kist olabilir mi goguslerim cok sis ve uclari kocaman sizliyor arada. baska belurgin bisiy yok su an hamileysem 7 haftalik sata gore.mide bulantisi yok fazla kusma olmasi gerekmezmi yoksa cokmu erken. biliyorum cok klise olacak ama hamile olabilirmiyim hic umudum yok siz tecrubeli hamisler cevap yazarsaniz cok sevinirim. kimsenin kucagi bos kalmmasin allahim bizide anne yapsin amin

bende artık istiyorum iki tane düşügüm var kan pıhtılaşmasi çıkmıştı şimdi de pko çıktı böyle bi durumu olup da hamile kalan varmı bilmiyorum. hamile kalmanın zor olduğunu da biliyorum Allah kimseye aratmadan
sağlıklı bebişler versin

aynı sorunları bende yaşadım. 2 düşükten sonra oğlumu aldım kucağıma.şimdi 3,5 yaşında maşallah... oğlumda hep pıhtılaşma iğnesi kullandım
inşallah seninde sağlıkla gelir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…