- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.381
yazdıklarını okudumda
senın yasadıgın kımyasal dusuk olmuyor sanıyorum
cok gecmıs olsun
bence acele etme kendını ıyıce dınlendır
Sağol cnm ,
Biraz dinleneyim diyorum bende.(
suni sancı ve alttan verilan ilaçla düşük yaptırıldım hastahanede. Doğum gibi oldu.
Sonrasında plesantayı almak için kürtaj yapıldı. Kimyasal düşük diye geçiyor rapordada bildiğim kadarıyla.
benımde oyle oldu ama kımyasal dusuk bu degıl kesınlıkle
benım bebek d usmedı plesanta rahım agzını kapadıgı ıcın
vakumla cektıler ama anestezı verdıler o ara
8.5 saat altan ve agızdan hapla sancı cektım
hatırlamak bıle ıstemıyorum bızede 1 ay yasaklamıstı ılıskıyı
sımdı dogum kontrol hapı kullanıyorum
benımde oyle oldu ama kımyasal dusuk bu degıl kesınlıkle
benım bebek d usmedı plesanta rahım agzını kapadıgı ıcın
vakumla cektıler ama anestezı verdıler o ara
8.5 saat altan ve agızdan hapla sancı cektım
hatırlamak bıle ıstemıyorum bızede 1 ay yasaklamıstı ılıskıyı
sımdı dogum kontrol hapı kullanıyorum
Canim cok cok gecmis olsun. Burdaki tum dusuk yapan annelere rabbim sabir versin ve bizlere bir daha yasatmasin. Benimde 3 kaybim var erken daha hepsini 5 haftayken kaybettim. Simdi yine hamileyim bende sevinemiyorum. Sanki benimle degilmis gibi. Bazen uykumdan kalkiyorum bebegim benimle degil diye agliyorum. En son keseyi gordum 2 gun sonra yine randevum var ama sanki doktor bana kese gitmis diyecek yada olmus bi bebek var diyecekmia gibi geliyor. Insallah bundan sonra guzel seyler yasar ve duyariz bende paranoyak oldum.öncelikle bebeğini kaybeden bütün annelere büyük geçmiş olsun.çok zor bir durum Rabbim' sabır versin.içinde senin bir parçan olarak taşıdığın o minik kalbin durdugunu bilmek ,onun senden parça parça kopup gittiğini görmek çok acı bir şey.ben 4 aylık bebeğimi 3 ay önce düşürdüm.hemde yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlamışken.aklıma geldikçe sadece ağlamak geliyor içimden .gecelerce uyuyamadım rüyalarıma girdi.ama Rabbim' hakkımızda böylesini hayırlı gördü böyle olduu.tevekkül ettikten sonra acısı dahada azalıyor.ama asla unutamıyorsunuz .ben 4 gün önce 1 aylık hamile oldugumu öğrendim .ama bebeğime sevinemiyorum bile. çünkü sanki heran beni terk edicekmiş gibi geliyor .dehşet bir paronaya içindeyim.sizlere tavsiyem hamileyken asla olayları insanları kafaya takmayın.bebek siz her ağlayıp üzüldüğünüzde içerde zehirleniyor.hiç kimse için bebeğinizi zehirlediğinizi değmez.olan size ve yavrunuza oluyor.
kızlar merhabalar hepimize geçmiş olsun diyorum öncelikle ben de 40 gün önce malesef 8 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kaybettim insan inanamıyor şok oluyor zaten 8.ayımda hamile kalabilmiştim çok istemiştim hamile kalmaya uğraşırken çok üzülüyordum olmayacak galiba benim bebeğim diye sonra hamile olduğumu öğrendim çok sevindim ama sevincim melesef ki kısa sürdü çok şükür sağlığım yerinde eşim yanımda yani bunlarla avunuyorum etrafımda hamile arkadaşlarım var sürekli hamile haberleri alıyorum tabi içim cız ediyo ama işte hayırlısı buydu diyorum böyle olması gerekiyodu Allah en iyisini bilir şimdi diyorum ki Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et isteyen herkese kimsenin kollarını boş bırakmasın rabbim..
kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum ben ilk reglimi oldum bitti ama çok az geldi yani lavaboya gittiğimde geldi onun haricinde fazla bi kanamam olmadı eskiden böyle olmazdı iki gün yoğun olurdu bilemedim bu durumu yaşayan var mı kürtaj sonrası sanırım dengem bozuldu :44:
Kurtaj sonrasi ilk bir kac ay boyle durumlar yasanabilirmis canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok cok gecmis olsun. Burdaki tum dusuk yapan annelere rabbim sabir versin ve bizlere bir daha yasatmasin. Benimde 3 kaybim var erken daha hepsini 5 haftayken kaybettim. Simdi yine hamileyim bende sevinemiyorum. Sanki benimle degilmis gibi. Bazen uykumdan kalkiyorum bebegim benimle degil diye agliyorum. En son keseyi gordum 2 gun sonra yine randevum var ama sanki doktor bana kese gitmis diyecek yada olmus bi bebek var diyecekmia gibi geliyor. Insallah bundan sonra guzel seyler yasar ve duyariz bende paranoyak oldum.
Canim cok cok gecmis olsun. Burdaki tum dusuk yapan annelere rabbim sabir versin ve bizlere bir daha yasatmasin. Benimde 3 kaybim var erken daha hepsini 5 haftayken kaybettim. Simdi yine hamileyim bende sevinemiyorum. Sanki benimle degilmis gibi. Bazen uykumdan kalkiyorum bebegim benimle degil diye agliyorum. En son keseyi gordum 2 gun sonra yine randevum var ama sanki doktor bana kese gitmis diyecek yada olmus bi bebek var diyecekmia gibi geliyor. Insallah bundan sonra guzel seyler yasar ve duyariz bende paranoyak oldum.
bende artık istiyorum iki tane düşügüm var kan pıhtılaşmasi çıkmıştı şimdi de pko çıktı böyle bi durumu olup da hamile kalan varmı bilmiyorum. hamile kalmanın zor olduğunu da biliyorum Allah kimseye aratmadan
sağlıklı bebişler versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?