Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Böyle örnekleri duyunca umut doluyo icim. Sagol cnm. İsmim yeşim buarada. Umarim senden de ennkisa zamNda bebis haberi aliriz sağlıkla ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böyle örnekleri duyunca umut doluyo icim. Sagol cnm. İsmim yeşim buarada. Umarim senden de ennkisa zamNda bebis haberi aliriz sağlıkla ins.

inşallah hep beraber alırız haberleri.. senden birşey istedi mi dr.test gibi.. ne söyledi kürtajdan sonra..

inşallah hep beraber alırız haberleri.. senden birşey istedi mi dr.test gibi.. ne söyledi kürtajdan sonra..

Cuma günü oldum kürtaj. Ilaclarimi nadil kullamacagimi anlattı. Persembe günü kontrole gel dedi. Ozaman söyler sanırım.

Cuma günü oldum kürtaj. Ilaclarimi nadil kullamacagimi anlattı. Persembe günü kontrole gel dedi. Ozaman söyler sanırım.

Rahim toplamismi diye bakacaktir. Cok yeni.. Bu arada kendine dikkat et.sicak tut...dinlen bol bol..dogum sonrasi gibi oluyor kurtajda..İlk düşük olduğu için bir test istemeye bilir.. Bakalim

Belim agriyo bikac saattir sag bacağıma vuruyo ara ara kramp gibi. Normal sanırım

Belim agriyo bikac saattir sag bacağıma vuruyo ara ara kramp gibi. Normal sanırım

Normaldir. Ben 6-7 gün sanci çektim az da olsa.. Cok agrin ve kotu kokulu kanaman yoksa korkma.. Kramplarla rahim icindeki kani disari atiyor... 12-13 gün kanamam devam etti. 40 gün sonrada regl oldum..

Dinlenmekte onemli. 5 gün Dinlendim. 6.gün ise basladim çok agrim sancim ve kanamam oldu o gün bende korkmustum ama ertesi gün kontrole gittiğimde birşey kalmamisti içeride..

Benim cuma-cumartesi-pazar az kanamam oldu bugün yoktu. Bana heyet raporu vermişti çok onceden doktorum riskliydi hep bir aydır işe gitmiyorum

Kontrolde alttan muayene ederekmi bakıyor doktor?

Benim cuma-cumartesi-pazar az kanamam oldu bugün yoktu. Bana heyet raporu vermişti çok onceden doktorum riskliydi hep bir aydır işe gitmiyorum

hayırlısı inşallah kısmet olmayınca olmuyor.. ama umudunu yitirme herşey Allahtan.. belki doğsa idi başka sorunları olacaktı..illa ki sorunlu bir bebkti ve yaşamadı bende kendimi o şekilde teselli ettim hep. Rabbime şükür bir evladım var dedim Allah ona hayırlı uzun ömür versin cümlesininkine de versin zaten nasipse ikincisi de gelir en kısa zamanda..Ama çok fazla ara verme dr.dinlenme süreni söyler illa ki 1 ay -3 ay -6 ay ama çok uzatma derim ben. gerekli testlerini yaptırdıktan sonra hemen başla yeni çalışmalara...

Ne kadar güzel şeyler yazmışsın arkadaşım. Bu aralar birilerinin umudum olmasına çok ihtiyacım vardı. Ben hamileliğimin 24. haftasında kaybettim bebeğimi. 4,5 yaşında bir de kızım var. Kardeşi olmasını çok istiyor. En çok da o üzüyor zaten beni Her gün soruyor ne zaman kardeşim olacak diye... Bugün herşeye çok kırgındım. İçimde kopan fırtınaların en yakınımdakiler bile farkında değil. Yazdıkların biraz merhem oldu...

Sağol cnm. Bu zor günlerde bu durumu yasamamis insanların teselli dolu sozlerini duymak hep sinirimi bozdu hatta annem gelip kalayim yaninda dedi istemedim darildi sanırım. Ama kendi kendime eşimle oglumla bu acimi saracagimi düşündüm hep. Çünkü diger insanlara basit gelebiliyo hatta bazıları eline mi aldın öpüp kokladinmi niye uzuluyosun ... vs bu sözleri bidaha duymaktansa uzaklaştırdım akrabaları mı bi müddet cevremden. Ne anlarlarsada anlasinlar umrumda degil. Beni bitek sizin gibiler anlardi o yuzdende yazıyorum bburaya, yasanmisliklari okuyarak sukrediyorum iyi geliyor. Eşim pek istememisti 2. Cocugu. Ama iki hafta öncede internette araba koltuguna-park yatakkara bakarken yakalamistim onu. Hernekadar belli etmesede oda heveslenmisti benle ağladı oda. Simdi bidaha olur diye teselli etmiyo beni o yuzdende bidaha dener miyiz bilemiyorum. siz baslamissinizdir çalışmalara. Hayırlısı olsun herkesin hakkinda

Allah sizede sabır versin. Cok zor. Siz nezaman kaybettiniz cinsiyetide bellidir offf offf

Sanada çok geçmiş olsun canım. Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah.. Ne kadar üzelsek te Allahtan gelen birşey olduğu için buda bizim sınavımız diyip yinede şükredip yolumuza devam edeceğiz..Doğupta ölseydi..ya da sakat olsaydı..bu şekilde olması en azından birazdaha katlanılabilir..Dua edelim bol bol Rabbim yine verir inşallah hayırlısıysa.. Çok var bu aralar herkesten duyuyorum bebeğini kaybeden..Çok şükür bir evladımız var.. Hiç evlat sahibi olmayan insanlar da var düşünsene onların acısı daha büyük..
Benimde oğlum çok istiyordu kardeşi olsun. hala beni hamile zannediyor..ama çocuktur anlamaz hamileliğin ne kadar sürdüğünü.. inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırız sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yeniden anne oluruz.
O yüzden üzülmek stres yapmak kafaya takmak yok..
sade ve sadece Allaha bırakıp dua etmemiz lazım
tabi bu arada tıbbı zir sıkıntı varsa onunda çaresini alalım..
ne demişler tedibirini al takdiri Allaha bırak.. O ne derse öyle olur..

inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur..En güzeli tabi seni sıkan insanlarla konuşmamak bende öyle yaptım.. Her zaman moral çok önemli gerçekten olumsuz düşüncelerden arınalım.. ilk önce kendimizi düşüneceğiz.. kendimiz sağlıklı ve moralli olursak çocuğumuz eşimizde öyle olur..
Biraz zaman sonra daha iyi düşünmeye başlarsın..Eşinide ikna edersin sonuçta kardeş çocuğun en büyük hakkı bile bile kardeşsiz bırakmamak lazım..
Psikolojik olarak ne zaman kendini iyi hissettiğinde vücudunda toplandığında tekrar dene inşallah..
Bende daha başlamadım çalışmaya..Bu ay ki reglimden sonra korunmamayı düşünüyorum kısmetse..Bir de düşükle alakalı kan pıhtılaşması var mı diye test vermiştim onun sonucunuda alırsam ona göre hareket edeceğim. Kan pıhtılaşması varsa şayet hamilelikler bu şekilde sonlana biliyor maalesef ve bunu önceden öğrenemiyoruz genelde düşüklerden sonra test yapılırsa çıkıyor.. bununla ilgili bölüm var burada da.. Kan pıhtılaşması sonucu düşük yaşayanların paylaşım alanı.. oraya da göz atarsınız.. ama çok fazlada buradaki hikayeler takılmayın moral bozabiliyor.. Sonuçta herkesin bedeni ve yaşadıkları farklı..
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Ne kadar doğru şu yazdıkların... Benim de eşim istemiyor... Aynen eşin gibi benim eşim de beni hiç teselli etmiyor.. Acımı hafifletmek için hiçbirşey yapmıyor..Çok sıkıntılıyım çok...
Allah sizede sabır versin. Cok zor. Siz nezaman kaybettiniz cinsiyetide bellidir offf offf

Amin.. Erkekti. kaybedeli 4,5 ay oldu cnm... Allah ömürlüsünden versin diye hep dua ediyorum...

Tabi çok şükür. Evladımla teselli buluyorum zaten. Ama kızım kardeş isteyince verecek cevabım olmuyor.. Ben hep dua ediyorum, elimden başkası da gelmiyor zaten. Allah hayırlar çıkarsın karşımıza. Bir daha acılarla sınamasın..

amin amin.. peki tekrar ne zaman düşünüyorsun..

Ben dün gece rüyamda cok güzel bi kiz çocuğu gördüm 2-3 yaşlarında uyaninca rüyaymis deyip ağladım. Ve eminim ki benim bebegimde kızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…