Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

maşallah suphanallah... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. Sana ve bebeğine sevgiler....

ay canım benim ben üç mayıs sen iki mayıs allahım sabır sabır başka bişey yok elimizden gelen okadar içim yanıyoki hayatta kendimi bukadar çaresiz ve acılı hissetmemiştim herşeyin bittiği o an drun kürtaj olacaksın demesi hala kulaklarımda çınlıyor.tek duam sağ salim kucağıma almak bir dahaki bebişimi. sen de aynı acıyla yanmışşın ama güçlü olucaz ki yeniden gelsin minik meleğimiz. ama eşiminde ağlaması beni kahretti bana sarıldı öyle ağladıki parça landım canımın yarısı gitti çokzor evlat acısısnın tarifi yokmuş bir yandan soma faciası ağlamaktan bittim inşallah seneye bebeğimizin doğacağı günü sayarız burdan arkadaşım kara mayıs yaktı bizi kavurdu allahım beterinden korusun amin

allah korusun beladan nazardan bebeğini umut oldun hemde nasıl allah razı olsun cnm hamile kalnları okuyunca öyle seviniyorum ki iyi bak o senin pırlantan sağlıkla büyüsün inşallah amin

maşallah suphanallah... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. Sana ve bebeğine sevgiler....

allah korusun beladan nazardan bebeğini umut oldun hemde nasıl allah razı olsun cnm hamile kalnları okuyunca öyle seviniyorum ki iyi bak o senin pırlantan sağlıkla büyüsün inşallah amin

cok tesekkur ederim. Allahim hepinize nasip etsin.

Amin canım aminn.... geçsin su mayis gercekten mara bi mayis oldu hepimiz icin. Tarifi yok yasadiklarimizin. Herseye rağmen sukrediyorum ben hep...gelecegede umudumu yititmiyorum hic...

Eminimki bizimde kuzumuza kavusacagimiz gun gelecek. Dualarimizdasin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar, forumun hem takipçisi hem kullanıcısıyım, fakat 1 aydır girmiyodum nedense...
Henüz 25 yaşındayım, eşimle evlendikten 3 ay sonra hemen bebek istedik en çokta esim istedi desem yeridir :)

Binbir hayalle, umutla 2014 kasım anneleri topiğinde neler paylaştım arkadaslarımla, ama malesef 1 ay önce kaybettim bebeğimi.... Kalbi durdu, kürtaj oldum.
bu benim 2.kaybım oldu, ilkini kasım ayında 2 aylıkken kaybettim kalbi durduğu için, sonrasında kürtaj oldum...
Hemen kan pıhtılaşması testlerimi yaptırdım ve MTHR ve FAKTOR V'de pıhtılaşmalarım olduğunu öğrendim, 3 ay korundum ve korunmayı bıraktığım ay hemen hamile kaldım, ve hemen cleaxen 0.4'lük kullanmaya başladım, bi süre snra nokta kadar akıntımda kırmızılıkk olusunca doktorum iğneyi iki doza çıkardı,
yani sabah ve akşam iğne vurundum...
Kontrol günü geldiğinde bel ağrım dışında bi şikayetim yoktu, sonrasında doktorun malesef sözünü hiç unutamıyorum, ağlaya ağlaya başka doktora gittim oda aynısını söyledi, herşey yolundayken yine kalbi durmuştu meleğimin, sonrası acılar, kürtaj, isyan...

tam 1 ay oldu, ilk adetimide gördüm ve bitti. Kürtaj sonrası küçük bi kistim oluşmuş ama önemsiz, ilk kürtajımda da olmuştu ve kaybolmuştu...
2.kürtajımdan sonra bebek genetik incelemeye gönderildi, sonuçlarını aldım ve bebeğimde genetik herhangi bi problem yokmuş, ve benim o minik bebeğim kızmış, şimdi kızımı kaybettim diye göz yaşı döküyorum...

Yenilerde iyi bi perinatolog buldum, ona gidip geliyorum, eksik bikaç test gördü ve onları istedi, onları alıncada ilerisi için gebelik takibine, planına başlicaz...
Benim hikayemde böyle işte... Kendim ve benim durumumda ki herkes için tez zamanda sağlıkla kucağımıza alacağımız bebeklerimizin haberlerini müjdeleyeceğimiz günü iple çekiyorum....
Aynı acıları yaşamama dileğiyle...

Geçmiş olsun cnm. Nikin yabancı gelmedi. Bende kafim anbedi olacaktim nasip degilmis
Umarim bundan sonra butur acilar yasamayiz. Kayıplar yipratiyo ama umutsuz da olmamaliyiz

evet canım, hatırladım seni...
Çok üzüldüm senin adınada, ben nedense o topiğe girip okuyamıyorum o yüzden kim ne durumda bilmiyorum...
Tek isteğim hiçbiri kayıp yaşamasın...
Bizlerde tez zamanda tekrar o güzel duyguları yaşayalım inşallah... Umutsuz olmamak için çabalıyorum inan, ama ne yalan söyleyim bu konuda pek başarılı olduğum söylenemez, hayırlısı...

Sudan çıkmış balık gibi oluyorsun bianda...Ama gececek bizimde gulecek yüzümüz.

29 mayıs 2013 de 10 haftalık bebeğiin kalbi durdu kurtajla aldılar senesi olmak uzere o giti ama bendende cokşey götürdü ondan sonrası ve ondan öncesi olarak bölündü hayatım ben eskisi gibi hissedemedim eskisi gibi olamadım ondan sonra birdaha gebe kalmayı denemedim araştırma yapıldı pıhtılaşma sorunum varmış her doktor farklı şeyler söyledi stres üzüntü şuan nasılım yaşıyorum ama 10 sene birden yaşlandım sanki sanırım çok hassas ve zayıfım ne derseniz deyin işte dağıldım resmen..

geçmiş olsun benimde iki kaybım var
bi şey sormak istiyorum 10. haftaya gelene kadar bebek önden mi gidiyordu ya da geriden mi? hiç böyle bir manada konuştunuz mu doktorunuzla?

geçmiş olsun benimde iki kaybım var
bi şey sormak istiyorum 10. haftaya gelene kadar bebek önden mi gidiyordu ya da geriden mi? hiç böyle bir manada konuştunuz mu doktorunuzla?

6 haftalikken kalp atisi alindi sonraki kontrolde olcumleri 1 hafta geriydi 9+3 de kontrole gittim tekrar tam haftasiyla uyumlu kalbi tikir tikir masallah dedi doktor hersey cok iyi yolunda dedi o gun eve gelince cok fena oldum zehirlenmisim gibi hatta yedigim tosttan suphelendim doktora geri gidecektim nerdeyse neyse sonra toparladim ama ertesi gun gogus acim azaldi ve bulantim tak diye kesildi tam 2 hafta sonra az bi kanama oldu leke seklinde dr a gittim olcumler 9+3 de kalmisti

Allah yar ve yardımcın olsun okurken kendi günlerime gittim gittim geldim.. dilerim şifa verir Rabbim kucağını boş bırakmaz ve sağlıklı bebekler verir.. ben inanıyorum Rabbime.. sende hiç üzülme kaderimizde bu varmış bunu görmek varmış demek ki.. ben burada ne kaybedenler ve arkasından neler doğuranlara şahit oldum

12 HAFTALIK dusugum var aralık ayından ve hala tık yok zaten zor olmustu ALLAH buyuk dıyorum ıznıyle hersey olur vardır bundada bır hayır uzulmeyın

Bende düşük yaptım arkadaşlar ve üstelik 3 yıl 9 ay bebek hasretiyle yanıp tutuştuktan sonra.. çok yeni daha düşüğüm 18 nisan da başlamıştı kanamam ben adet zannetmiştim sadece 2 gün gecikmişti çünkü.. aklıma bile gelmedi gelemedi ben hamile kalamıyordum çünkü !! nerden bilebilirdimm 12 gün devam eden kanama sebebiyle gittiğim gün beta hcg isteyen doktora içimden ne yapmaya çalışıyor demiştim fakat kan testi sonucum 288 çıkınca doktor beni hemen hastaneye yatırdı şoktaydım inanamıyordum hamileydim ama aynı zamanda beni çoktan bırakıp gittiğinide biliyordum içten içe.. 12 gün kanamaya dayanabilir mi ?? 2 gün hastanede yattım hergün 50 50 düştü değerlerim kanamam da ilaçlar sayesinde durmuştu ve arkadaşlar şimdi düşükten sonra ilk adetimi oldum bitti hatta .. Çok istiyorum ama hayırlısını istiyorum sağlıklı olsaydı tutunurdu biliyorum ama çok korkuyorum bir dahaki gelişi ne zaman olur kii zaten 3 buçuk yıl sonra gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…