- 5 Mart 2014
- 2.530
- 880
- 248
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #16.481
hepinize cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin. acilarinizi hafifletsin.
ben 2012 de ve 2013 de iki bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum.yasadiginiz acilari hem ruhen hem fiziken biliyrm. agir bir donem.ikinci kaybimdan sonra yapilan trombofili panelinde iki genimde pihtilasma cikti. ikinci kaybimdan sonraki 6.ayimda ogluma gebe kaldim.35+5 haftaua kadar aspirin ve 38+2 ye kadar da claxane 0,4 igne kullandim. 38+3 de yani 8mayis da cok sukur oglumu kucagima aldim. ilk bebegim benim. Allahim sizlere de yastsin. icinde bulundugunuz duurmdan saglikla cikmanizi nasip etsin. ayrica hasimato hastasiyim. yani tiroid bezim az calisiyr. onun icinde her ay duzenli ilac kullandim. hala da kullaniyrm. ihmal etmeyin derim. mutlaka tsh / t3/ t4/anti tpo degerlerinize baktirin.
en en onemlisi de benim gibi hic vazgecmeyin. yilmayin. onunuze cikan ve astiginiz her engelin sizi bebeginize bir adim daha yaklastirdigini dusunun. ankarada olanlar icin benim mucizemi bana getiren mucize doktorumu tavsiye ederim. cag hastanesinde op. dr erol bayraktar. hastane sgkli buarada.
maşallah suphanallah... Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. Sana ve bebeğine sevgiler....