- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.541
evt senı bende hatırladım ben 1 adet donemı beklıcem yaa nasıp allah bırdaha yasatmasın kımseye cok acı verıcı bugun bebegım olsaydı tam 10 haftalık olacaktı bende sımdı arastırma hast randevu aldım bı sansımı denıcem bakalım persbe gıdıcem ıns ıkna edebılırım dru bılgın varmı acaba pendık egt.arastırma hastnesı yapıyormu acaba trombosıl panel testını
evt senı bende hatırladım ben 1 adet donemı beklıcem yaa nasıp allah bırdaha yasatmasın kımseye cok acı verıcı bugun bebegım olsaydı tam 10 haftalık olacaktı bende sımdı arastırma hast randevu aldım bı sansımı denıcem bakalım persbe gıdıcem ıns ıkna edebılırım dru bılgın varmı acaba pendık egt.arastırma hastnesı yapıyormu acaba trombosıl panel testını
canım hiç devlete gitmedim trombofili paneli için inan bilmiyorum.ben özel bir labaratuarda yaptırdım dr um yönlendirdi.650,00 TL ye ama bunun içinde kromozom testleri de vardı.
benden de 750 ıstedı ozel hastaneye gıttım tombofolı panelı analızı yazıyo ve 4 tane daha test ısaretlemıs pekı senın sonuc ne cıktı acaba
benim iki gende sıkıntı var heterezigot taşıyıcısıyım factor v ve mtrfr dr um iğne dedi şu an coraspin+folic asit kullanıyorum canım.
evt cnm ılk gebelıgımdı ve ılk düşügüm kürtaj oldun gecen hafta bugun dr 3 ay dedı ama ben en azından 1 adet donemı beklemek istiyorum kan pırtılasma testlerını devlet hastanesınde yapılıyomu acaba bılgısı olan varmı
merhaba arkadaslar.cok korkuyorum yardim edin lutfen.ben 26 haftalik kizimi tam 2 ay once kaybettim.doktorum 6 ay korunun dedi,fakat bu ay bir kez korunmadan iliskiye girdik,bir sey olmaz diye ihmal ettik.simdi adetimden 2 gun geciyor.test yapiyorum gostermiyor.cok korkuyorum hamile olupda yine bebegime bir sey olur diye.siz biliyormusunuz boyle cabuk gebe kalipda saglikli bebek sahibi olan varmi?????
çok geçmiş olsun canım.. bazen sağlıklı gebelik olabiliyo.. bide kan testi yaptır.. bebeğini hangi sebepten kaybettin.
cok tesekkur ederim canim.buyuk ihtimal sandelyeden dusmustum o yuzden bebegimi kaybettim.normal dogum yaptim.
ayy çok üzüldüm... inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun.
insallah,ama cok korkuyorum.kendimde degildim zaten,simdi daha da uzuluyorum.Allahima hep dua ediyorum.acimida paylasamiyorum kimseyle.kimsa anlamiyor....bu arada sanada gecmis olsun.dis gebelik gecirmissin.Allah hepimizin yuzunu guldursun/
insallah,ama cok korkuyorum.kendimde degildim zaten,simdi daha da uzuluyorum.Allahima hep dua ediyorum.acimida paylasamiyorum kimseyle.kimsa anlamiyor....bu arada sanada gecmis olsun.dis gebelik gecirmissin.Allah hepimizin yuzunu guldursun/
bende bebeğimi kaybettim bugun 1 hafta oldu
Allah sabir versin. Gecmis oldun cnm. Kac haftalikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?