- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.561
arkadaşın hoşgeldin geçmiş olsun. senin bebeğinde bir problem yokmuş baksana sandalyeden düşüp kaybettiğine göre, çok şükür sende de bir şey yok. o şekilde bebeğini düşünürüp bir iki ay sonra hamile kalan bir sürü insan tanıyorum. sadece rahmin eskiye dönmesi ve vücudun bu olayı unutması için veriyorlar korunma süresini .bana da aynı şekilde verdi doktor. eğer varsa da sakın korkma. içini rahat tut.. doktorun seni en iyi şekilde yönlendirir. burnundan getirme kendi kendinin. ALLAHım hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahhh
her gelen melek annesiyle tekrar ağlayasım var. bitmiyo içimdeki acı niyeyse.
cok cok tesekur ederim.icimi rahatlattin canim.insallah hakkimizda hayirlisi olur.bu arada bu gunde test yaptim bir sey yok.ama adetde olmuyorum.ustelik hic bir adet belirtisi de yok.kafam cok karisik.
basin sagolsun allah sabir versin.nasil bir aciysa gitmek bilmiyor,her gecen gun dahada artiyor sanki.sadece yasayanlar anliyor malesef.Allahim kimseye yasatmasin.sende nasil oldu?
Allah sabir versin. Gecmis oldun cnm. Kac haftalikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba benim de bebeğim şu an 7+5. Gecen hafta cuma bebeğimin gelismedigini sağlıksız olduğunu öğrendim. Düşecek dediler ne kadar zamana düşer ya da düşer mi bilmiyorum. Kanamam 1 haftadır surekli devam ediyor kahverengi kırmızı da oldu arada ama bekliyorum ne kadar süre gerekir düşmesi için biliyor musunuz?
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
canım çok geçmiş olsun.. parça geliyomu. kalbi atıyormu. bebeğin baya büyük hemen düşeceğini sanmiyorum.. bemide 7 haftalık kalbi durdu ama dr. büyük kendi düşmez dedi kürtaj oldum...
Henüz kalp atışı yok parça falan yok. çünkü gelişmiyormuş ve pazartesi günü 4+1 görünüyordu. Ben iki doktora sordum ikisi de vücut kendi atar dedi ama ne kadar sürer bilmiyorum.
canım sen 7+5 dediğin için ben büyük dedim ama kese büyüklüğü 4+1 ise evet atar 10 günü bulur belki. kan sulandırıcı seylerden destek alabilirsin ada çayı, maydanoz kürü yap vb. bi kaç gün uygula. çok geçmiş olsun...
Evet ben de açıklamak için durumu söyledim zaten. Kanamam arttı şu an baya baya. Ama hala düşmedi. Sanırım bu hafta sonu bebek de düşer artık. doktoru ne zaman aramam lazım onu bilmiyorum. Aradım ulaşamadım gerçi.
Kanamam başladı düşük de başladı şu an hastanedeyim doktor bakıp kürtaj yapılıp yapılmayacağına karar verecek tahlil sonucu bekliyorum. Dua edin kızlar
Ocak annesi olmayı hayal ederken aynı kaderi paylaşıyoruz canım. Dualarim seninle. Durumundan haberdar et. Ben de pazartesi ya da salı kürtaj olucam. Kalp atışı oluşmadi bebegimin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba cnm bende 3 mayısta 9 haftalık bebeğimi kalbi durması sonucu kaybettim. şimdi toparlandım ben adet olayım hiç korunmayacağım.allah ım verirse inşallah verir ona sığındım çünkü hemen hamile kalacağım diye bişey yok en azından korunmuyorum bana yeter bu psikpolojiyle bide korunmayıo düşünmüyorum. zaten yaşım 33 olmuş allahım inşallah sağlıklı bir evlat verir hepimize. ağustosda tedaviye başlıcam yumoş takibine günleri sayıyorum bir hamile göreyim kahroluyorum o yüzden hemen olsun bana yeter.pıhtılaşma testlerini ben ikibuçuk yıl oldu ben samatya hastanesi istanbul eğitim ve araştırma hastanesi orada yaptırdim. üç düşük var dedim yaptılar mecburen çok pahalı çünkü. onbeş gün sonra sonucu aldım temiz çıktı. ahmet birtan boran diye bir dr un eşi vardi hemen yapalım dedi ben bir umut gitmiştim ama yaptılr.sende oraya git buradaki arkadaşlarda gitsinler paranıı harcamayın boşuna allah tezzamana bebek versin hepimize inşallah.........
cok buyuk bır acı allah kımseye gostermesın bende senın gıbı dusunuyorum dr 3 ay korun dedı ama ben 1 adet donmeı gecırıp oyle baslıcam calısmalara kromozom testlerımı yaptırdım hazıran 29 da cıkacak hem onun sonuclarını beklıcem 3 ayda korunsam o korku olacak 1 senede ben hemen olsun ıstıyorum hakıkmızda hayırlısı hersey allahtan verende o alanda rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın hepımıze AMİN
inşallah hemen olur cnm bende bu akşam annem deydim ben kendi annemin alt katınada kiracıyım ne gördüm aah ah sarı bebek kıyafeti almış hevesle daha etiketi duruyor bana hiç göstermemişti ama bugün bişey ararken baktım ne diye sarı alt üst takım.kahroldum şimdi ağlıyorum hıçkıra hiçkıra eşimde uyuyor beni görünce oda ağlıyor çünkü içim yanıyor kalbim ağlıyor ama inşallh en tez zamanda hamiş olucam yine ama o bebek kıyafeti annemhemen gidip almış kahroldum resmen yüce allahım halimize acı merhamet et ne olur bizi evletsız bırakma amiiiiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?