- 21 Haziran 2011
- 643
- 155
- 123
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.601
merhaba arkadaslar.bende 6 aylik bebegimi kaybettim 21 martda.doktorum 6 ay korunmami soyledi.zaman gecmiyor bir turlu.benim gibi bekleme surecinde olanlar varmi?siz nasil geciriyorsunuz bu sureci.yasasaydi bu gunlerde olucakdi bebegim,ama olmadi.cok uzgunum....
oncelıkle cok gecmıs olsun tarıfı zor bır acı bende 3.5 sene once 2.5 aylıkken kalp atısları durdugu ıcın kurtaj olmustum 3 ay korunduk sonra 4 ay sonra bebısıme hamıle kaldım sımdı 27 aylık bır kızım var sukurler olsun rabbıme sana soylıyeceklerım sureklı dualarını dılınden eksık etme unutulmuyor hala aklıma geldıgınde gozumden yaslar suzuluyor tekrar hamıle kaldıgında kaybederım duygusunu dusunme ben cok dusundum ve hamılelıgın zor gecıyor bırak anı yasa hamıle kaldıgında sureklı onunla konus rabbımıze dualar et korunma suresı cabuk gecıyor bu arada sureeklı burada ol ben burda vakıt gecırdım cunku burdakı herkes senın derdınle aynı durumda bırbırıne destek verıyor umarım en kısa zamanda mujdelı haberlerını alırız...
canım geçmiş olsun çok. kaç yıllık evlisin? kıyamam ya. olur inşallah hayırlı bir zamanı vardır olması gereken üzülme. soğan kürü faln bişeyler diyorlar denedin mi onu hiç? o çok iyi geliyormuş. diğer konudaysa benim hiç bir fikrim yok malesef. kötü bir şey olacağını sanmam. benimde ara ara kanamalarım olmuştu ama rahmim temizmiş bir sorun yokmuş dedi doktor. zaten kontrol etmiştir seni herhalde.[/QUO
sağol canım.. temmuz ayında tam 4 yılı bitiriyoruz evliliğimizin..evet doktor muayene etti rahim temiz görünüyor dedi ondan sonra çıkış yaptı hastaneden ama ne biliyim canım bide son 10 gündür depremden sonra feci fobi oldu bende çok stres yaptım her an tetikteyim ondan da erken gelmiş olabilir adetim diyorum korunmadık bide belki yine düşüyo diyede geçti aklımdan kısacası kafam çok karışık inşallah en kısa zamanda anne oluruz sana da çok geçmiş olsun
arkadaşlar dün genetik sonuçlarımız çıktı, bebeğimde hiç bir sakatlık anomali yokmuş. neden olmuş dediğimizde her şey olabilir dediler. üzlüyorum. üzülmemek gerek biliyorum ama işte elimde değil..... eylülde doğacaktı bebeğim.... kaybedeli 36 gün oldu. zaman bana da geçmiyor. bekliyoruz. ağustostan sonra ancak korunmayı bırakabilirmişim. Rabbim tekrar acısını yaşatmasın inşallah.
arkadaşlar dün genetik sonuçlarımız çıktı, bebeğimde hiç bir sakatlık anomali yokmuş. neden olmuş dediğimizde her şey olabilir dediler. üzlüyorum. üzülmemek gerek biliyorum ama işte elimde değil..... eylülde doğacaktı bebeğim.... kaybedeli 36 gün oldu. zaman bana da geçmiyor. bekliyoruz. ağustostan sonra ancak korunmayı bırakabilirmişim. Rabbim tekrar acısını yaşatmasın inşallah.
benimkinde de yokmuş canım ama pıhtılaşma çıktı bende büyük ihtimal o yüzden kaybettik benimde eylül 21 de doğacaktı hiçbir zaman unutulmayacak biliyorum ama yeni hamilelik için kendini toparlamalısın başka topiklere takılmayı denesen en azından çok üzdün kendini yıpratma lütfen kader kısmet herşey önüne geçemiyoruz malesef inşallah bir dahaki nur topu gibi olur hep beraber veririz güzel haberleri inşallah..
uzulmemek elde deyil canim.ama kendimizi cok yipratmamiz iyi olmaz bizim icin.bende agustosda dahil korunmadayim.insallah ayni anda iyi haberlerimizi paylasiriz burdan.olana care yok,Allah birdaha yasatmasin hic birimize.
ohooo takıldığım nereler var bir bilsen :) ama dönüp dolaşıp burda buluyorum kendimi. sadece sonuçların çıktığını haber vereyim dedim. bide yeni gelenlere destek olmaya çalışıyorum. tekrar kan pıhtılaşmasına da baktırcaz bide bakalım ne olacak.
nerelere takılıyosun bakayım hıııııııı
fal sitelerindeee, diyet topiğindeee ne biliyim daha bir sürü şeye verdim kendimi. şeker hamuru sanatını öğrenmeye başladım. hatta öğrendim yapmaya bile başladım. vs vs :)
kızlar ya dr 3 ay korunma verdı ama ben korunmak ıstemıyorum hemen denemelre baslamak ıstiyorum cok sabırsızım cok napıcam bılmıyorum kendımı hazır hısseıdyorum calısma yapmak ıcın kurtajdan sonra hıcbı sıkıntım olmadı bı akıl verın bana
selam canım bende yaklasık bır ay once dusuk yaptım doktor banada 3 ay bekle dedı beklemıycem ben cunku ben kurtaj fılan olmadım dogal olarak akıp gıttı 8 haftalıktı bebek... zaten cok beklemıstım ben tam cocuk yapıcam dıye ugrasmıycam da ama normal bırakıcam dogal akısına bakalım ne olacak...
selam canım bende yaklasık bır ay once dusuk yaptım doktor banada 3 ay bekle dedı beklemıycem ben cunku ben kurtaj fılan olmadım dogal olarak akıp gıttı 8 haftalıktı bebek... zaten cok beklemıstım ben tam cocuk yapıcam dıye ugrasmıycam da ama normal bırakıcam dogal akısına bakalım ne olacak...
canım bence normal kendiliğinden düşüklerde korunmaya gerek yok çünkü rahime bir müdahale yok bence de korunma derim
slm nasılsın luckystar offf ne sıkıcı bır gun boyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?