- 7 Ekim 2009
- 2.855
- 1.431
- 248
- 36
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.721
iyi gunler kızlar bugun genetık test sonuclarımı aldım bende kan pırtılasması cıkmadı esımın testlerınde dr dedıgıne gore ufak tefek sorunlar varmıs bızı genetık polıklınıgıne yönlendirdi ben temmuzun 18 randevu aldım gıdıcez bakalım ne olacak ne olur allah rızsı ıcın dua edın bana dr dedıkı eger dedı 2 3 düşük olursa dedı tüp bebek yapıcaksın dedı cok kotuyum kızlar anlamadım gıttı yaa tesadufen yaptırmıstık testı esıme egr yaptırmasaydık ne olacaktı acaba bunu cok merak edıyorum
iyi gunler kızlar bugun genetık test sonuclarımı aldım bende kan pırtılasması cıkmadı esımın testlerınde dr dedıgıne gore ufak tefek sorunlar varmıs bızı genetık polıklınıgıne yönlendirdi ben temmuzun 18 randevu aldım gıdıcez bakalım ne olacak ne olur allah rızsı ıcın dua edın bana dr dedıkı eger dedı 2 3 düşük olursa dedı tüp bebek yapıcaksın dedı cok kotuyum kızlar anlamadım gıttı yaa tesadufen yaptırmıstık testı esıme egr yaptırmasaydık ne olacaktı acaba bunu cok merak edıyorum
Canim tabikide normal hamile olursun hc takma kafana sen.[/Q
inşallah elifciğim.sağol
arkadaşlar merhaba.. benim de 2 kaybım var, 1 düşük 1 kürtaj.. düşük yapalı 20 gün oldu ve ben adet oldum.. yani inşallah adettir, kanamam var adet gibi.. düşükten sonra beta yaptırdım düşmüştü, doktor da baktı parça kalmamış dedi ama şimdi erken sanki adet olmak için..
siz ne zaman adet olmuştunuz?.. ben artık doktora gitmek istemiyorum ya..
arkadaşlar ben de siteye yeni üye oldum konu hemen dikkatimi çekti 8haftalık iken düşük yaptım 1 sene olacak nerdeyse korunmuyoruz ama doktor bi sene beklemelisin sonra tedavi çaresine bakarız diyor her ay bir umutla beklemek çok zor rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahh...
Bnde yasadim biray gecti adet olmadim daha ama olim hmn baslicam cunku icimde kocaman bi bosluk var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende senin durumundayum canim.haziran 11 de kurtaj olmuştum.hala adet olmadim.olunca bende tekrar dusunuyorum.doktor iki adet dönemi geçsin dedi ama bakalim tekrar konusucam doktorla. Ama su adet durumu canIMI sIkIyor. Hiç belirti de yok. Artil gelmesi lazim.
Senin niye dustu bnim doktorum ilk alti ay dedi sonra bn israr edince uc ay dedi guvenmiyrum doktorlara artik adet olim yinede bi gidip kontrol olcam korunmayida dusunmuyorum rabbim ne zamn kismet ederse olur
Benim 8+3 de kalbi durmuş canim.ben 10 gün sonra ogrendim. Benim plansiz gebelikti bebege zarar veren ilaçlar kullanmistim. Adet bitiminde olmustu. farkettigim halde hamile kalmam nede olsa deyip ertesi gun hapi ya da benzeri bsey almamistim ne yazik ki.Ogrenince ilaci hemen biraktim ama iste kader bir yerde. Önceden bebege cesaret edemeyen ben simdi çok istiyorum. Korkuyorumda ya adet olmazsam diye. Sen neden bebegini kaybettin canim. Bu arada ben kontrole gittigimde doktorum rahim toplanmis yumurtaliklar calismaya baslamis demişti.bende o zaman neden 2 ay demiştim.o da temizlensin rahmin demisti.bir daha düsuk riskini azaltmak için.
bugün tam 4 haftalık hamileyim. kanda baktırıp biraz erken öğrendim doktora bile gitmedim henüz. 3 gün önce hcg 93 tü yarın yeniden baktırcam. dün kocaman bir karpuz taşıdım. bugün bir sürü temizlik . ama çok pişmanım şimdi içim içimi yiyor. 2 yıldır çocuk için uğraşıyorum bide. bir boş bir de kimyasal gebelik geçirdim. bu yaptıklarım düşüğe neden olurmu. çok korkuyorum
Çok mu yordun kendini?
Dinlen bence dikkat et artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?