- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.741
Cok yordum vallahi. Belim koptu. Ama ben her temizlik yapisimda bel agrisi cekiyorum o gun. Insaallah bir zarar vermemisimdir bebege.
Kizlar ilk adetimi gördüm kurtajdan sonra.tekrar denemek istiyorum. Doktorum 2 adetten sonra dedi ama hiç adet görmeden hamile kalanlar da var.ne yapmali ki acaba.sizler neden yaptiniz
Insallah hamilesindir canim benim.ama beklemek lazim mi ki. Kontrole gittigimde rahim toplamis demişti ama riski azaltmak için 2 ay geçsin demişti. Senin doktorundamu 2 ay demişti canim
Benim doktorum iki ay demedi. Sen kendini nezaman hazir hissedersen deneydbilirsin dedi. Tsh degeri yüksekti bdnim onu dusurdum ondan bekledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebegin kucukmuydu zaten rahmin toplandiysa devam eder hamileysen ins
Bebegin kucukmuydu zaten rahmin toplandiysa devam eder hamileysen ins
Canim az önce yazdim sana yazdim sana başka topikte. Eger dedigin gibiyse rahmin toplanmasi yeterliyse o zaman bende deneyebilirim tekrar.
Ben iki adet donemi gecirdim.bu ay denedim bakalim yeniden. Batın gelmemesi ni bekliyorummmm
Hayirlisi olsun canim.. Tekrar denemene sevindim inşallah bu sefer güzel olur ve kismetse hamile kalirsin ve kucaginada alirsin inşallah..
Doktorum korun uc ay dedi zaten istesende rahim toplanmadan hamile kalamazsin dedi bnde o yuzden korunmicam yas gecip gidiyo
Doğru diyosun yas geçip gidiyor . Benimde öyle.30 yasindayim.sen kaç yasindasin canim
Bnde 29 ilk adetimi oldum ins bu ay denemelere baslicam ins rabbim bu ay kismwt eder
Insallah.bende basliycam ama önce test sonuclarinin cikmasini bekliycem.ilk adetten sonra doktorum kan testi istemişti.
Kizlar ilk adetimi gördüm kurtajdan sonra.tekrar denemek istiyorum. Doktorum 2 adetten sonra dedi ama hiç adet görmeden hamile kalanlar da var.ne yapmali ki acaba.sizler neden yaptiniz
Hiç beklemeyin beklerseniz 9 ay bi sene olmuyo araştırmalarım bunu gösteriyo bana ilk adetten sonra profösör bekleme dedi bekledim 7 ay bitecek olmadı bebiş( inş olur bi an önce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnde katiliyorum olmayani cok duydum
Hiç beklemeyin beklerseniz 9 ay bi sene olmuyo araştırmalarım bunu gösteriyo bana ilk adetten sonra profösör bekleme dedi bekledim 7 ay bitecek olmadı bebiş( inş olur bi an önce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben nerdeyse sartlardan dolayı bir seneye yakın bekledim.çalışıyordum sözleşmem vardı.o kadar bekledikten sonra ikinci ayda oldu,suan 7, ayımdayım şükür. Bana göre hamile kalmanın tek yolu stres yapmamak ve bebek olsun diye birlikte olmamak.tavsiye ederim denenmiştir.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?