Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Cok yordum vallahi. Belim koptu. Ama ben her temizlik yapisimda bel agrisi cekiyorum o gun. Insaallah bir zarar vermemisimdir bebege.

Walla hamile hamile niye boyle yorarsinki kendini. Bile bilee.. ilk aylar onemli biliyosun deneyiminde var. Umatim bisey olmaz Allah korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ilk adetimi gördüm kurtajdan sonra.tekrar denemek istiyorum. Doktorum 2 adetten sonra dedi ama hiç adet görmeden hamile kalanlar da var.ne yapmali ki acaba.sizler neden yaptiniz

Kizlar ilk adetimi gördüm kurtajdan sonra.tekrar denemek istiyorum. Doktorum 2 adetten sonra dedi ama hiç adet görmeden hamile kalanlar da var.ne yapmali ki acaba.sizler neden yaptiniz

Ben iki adet donemi gecirdim.bu ay denedim bakalim yeniden. Batın gelmemesi ni bekliyorummmm

Insallah hamilesindir canim benim.ama beklemek lazim mi ki. Kontrole gittigimde rahim toplamis demişti ama riski azaltmak için 2 ay geçsin demişti. Senin doktorundamu 2 ay demişti canim

Insallah hamilesindir canim benim.ama beklemek lazim mi ki. Kontrole gittigimde rahim toplamis demişti ama riski azaltmak için 2 ay geçsin demişti. Senin doktorundamu 2 ay demişti canim

Benim doktorum iki ay demedi. Sen kendini nezaman hazir hissedersen deneydbilirsin dedi. Tsh degeri yüksekti bdnim onu dusurdum ondan bekledim

Benim doktorum iki ay demedi. Sen kendini nezaman hazir hissedersen deneydbilirsin dedi. Tsh degeri yüksekti bdnim onu dusurdum ondan bekledim

Bebegin kucukmuydu zaten rahmin toplandiysa devam eder hamileysen ins

Bebegin kucukmuydu zaten rahmin toplandiysa devam eder hamileysen ins

Canim az önce yazdim sana yazdim sana başka topikte. Eger dedigin gibiyse rahmin toplanmasi yeterliyse o zaman bende deneyebilirim tekrar.

Canim az önce yazdim sana yazdim sana başka topikte. Eger dedigin gibiyse rahmin toplanmasi yeterliyse o zaman bende deneyebilirim tekrar.

Doktorum korun uc ay dedi zaten istesende rahim toplanmadan hamile kalamazsin dedi bnde o yuzden korunmicam yas gecip gidiyo

Ben iki adet donemi gecirdim.bu ay denedim bakalim yeniden. Batın gelmemesi ni bekliyorummmm

Hayirlisi olsun canim.. Tekrar denemene sevindim inşallah bu sefer güzel olur ve kismetse hamile kalirsin ve kucaginada alirsin inşallah..

Hayirlisi olsun canim.. Tekrar denemene sevindim inşallah bu sefer güzel olur ve kismetse hamile kalirsin ve kucaginada alirsin inşallah..

Sagol cnm benim. Amin insallah. Hamilesin sende bizede bol bol dua et hamislerin duasi kabul olur derler

Doktorum korun uc ay dedi zaten istesende rahim toplanmadan hamile kalamazsin dedi bnde o yuzden korunmicam yas gecip gidiyo

Doğru diyosun yas geçip gidiyor . Benimde öyle.30 yasindayim.sen kaç yasindasin canim

Doğru diyosun yas geçip gidiyor . Benimde öyle.30 yasindayim.sen kaç yasindasin canim

Bnde 29 ilk adetimi oldum ins bu ay denemelere baslicam ins rabbim bu ay kismwt eder

Bnde 29 ilk adetimi oldum ins bu ay denemelere baslicam ins rabbim bu ay kismwt eder

Insallah.bende basliycam ama önce test sonuclarinin cikmasini bekliycem.ilk adetten sonra doktorum kan testi istemişti.

Insallah.bende basliycam ama önce test sonuclarinin cikmasini bekliycem.ilk adetten sonra doktorum kan testi istemişti.

Bnde yarin adetliykn gitcm doktora gerekli hormon testleri varsa yptiricm

Hiç beklemeyin beklerseniz 9 ay bi sene olmuyo araştırmalarım bunu gösteriyo bana ilk adetten sonra profösör bekleme dedi bekledim 7 ay bitecek olmadı bebiş ( inş olur bi an önce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnde katiliyorum olmayani cok duydum

Bnde katiliyorum olmayani cok duydum

Evet çok enteresan vallahi büyükler hep doğru söylüyorlar düşük olunca bacağı içinde kalırmış beklemeden hemen gebe kalmak lazım anlamında keşke beklemeseydim ama hayırlısını nasip etsin Rabbim

Ben nerdeyse sartlardan dolayı bir seneye yakın bekledim.çalışıyordum sözleşmem vardı.o kadar bekledikten sonra ikinci ayda oldu,suan 7, ayımdayım şükür. Bana göre hamile kalmanın tek yolu stres yapmamak ve bebek olsun diye birlikte olmamak.tavsiye ederim denenmiştir.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim bu ay uygulayacam Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…