- 28 Aralık 2010
- 109
- 2
- 66
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.761
Teşekkür ederim bu ay uygulayacam Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin size de
Arkadaslar merhaba ben de normalde 6 haftalik olmasi gereken zamanda dusuk yaptim..kurtaj olmadim kendiliginden dustu..beta adet 3gun gecikince 50 cikmisti zaten dusuk bir degerdi..bir ara iki katina cikmisti..ama olmadi dustu..gecen ay ilk kez denedik yumurtlama gunleriydi olmadi..bu ay da olmaz diye korkuyorum..
merhaba cnm bende 3 mayısda 9 haftalık bebğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım.kürtaj sonrası ilk adetim 30 gün ikinci 40 ıncı gün geldi ve şimdi bu ay korunmuyoruz yumurtlama günlerimi tahminen hesaplıyarak iki günde bir beraberlik oluyo bakalım ne olacak tahminen 10 ağustos adet tarihim. ama ben işimi şansa bırakmıcam ve eğerki adet olursam hamile kalamssam hemen yumurta takibine başlıcam drumda hazır iple çekiyorum ogünü. üç ylık korunma sürem doluyor zaten sende yumurta takibine git hemen sonuç alırsın inşallah stres yapmaktansa en azından bir dr kontrolünde pozitifi görürsün tekrar. benim ilk yumoş takibim tutmuştu inşallah yine tutar.bebeğine kavuşman dileğiyle bu mübarek kadir gecesi yüzü suyu hürmetine allah kucağımızı doldursun. aminnnnnnnnnherkese hayırlı kandiller
Amin insallah..sana da hayirli kandiller..ben ovulasyon testleriyle yumurtlamayi tespit ettim bakalim beklemedeyim insallah bu ay tutar..korkuyorum cunku yedi yil once yumurtalik kisti ameliyati olmustum o engeller mi die zaman uzadikca kotu dusunceler kapimi caliyor..allah isteyen herkesi bebek sahibi yapar insallah
yedi yıl evvel çok olmuş ameliyat olalı hiçbişey olmaz ne olacakki hem dr bişey oldsa söyler bence hiç düşünüp stres yapma. bende bu ay çok sıkı çalışıyorum bakalım bebişler gelecek mi stres en büyük engel sürekli dua ediyorum kendime herkese inşallh en tz zamanda kavuşalım onları tekrar hissedelim meleklerimizi amin. kotü düşünmeden dr takibinde bebşiler gelecek stres yok ovarsa bebiş gelmiyor haberiniz olsuunnnnnn.hepimizin kucağı dolsuunnnnnn aminnnn
Amin insallah..sana da hayirli kandiller..ben ovulasyon testleriyle yumurtlamayi tespit ettim bakalim beklemedeyim insallah bu ay tutar..korkuyorum cunku yedi yil once yumurtalik kisti ameliyati olmustum o engeller mi die zaman uzadikca kotu dusunceler kapimi caliyor..allah isteyen herkesi bebek sahibi yapar insallah
Bnde sogan suyu iciyorum bide ovuladyon testi yapiyorum bugun cift cizgiyi gordim hadi hayirlisi rabbim ins hepimize hamileligi tattirir tekrar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin insallah bekliyoruz bakalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
9 haftalık düşükten sonra kürtaj doktor beklemenize gerek yok dedi. forumda da hemen veya ilk adetten sonra hamile kalan çok kişi var.. acaba ne yapsak bilemedik.
acaba beklemeyerek hata yaparmıyız onu kestiremiyorum. ama daha adet olmadan bile hamile kalıp sağlıklı doğuranlar var. ama ne kadar doğru örnekler bunlar bilmiyorum.. en kısa zamanda sağlıklı bir bebegim olsun istiyorum tabiki. çok kararsızım
9 haftalık düşükten sonra kürtaj doktor beklemenize gerek yok dedi. forumda da hemen veya ilk adetten sonra hamile kalan çok kişi var.. acaba ne yapsak bilemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?