- 15 Temmuz 2014
- 202
- 23
- 48
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #16.781
Amin canim bu ay bekliyorum bakalim ben de yumurtlama gunlerinde birlikte oldum..beklemek de cok zor bir de dunku yazdigimi okudun mu ibrahim saracoglu bir kur soyledi surekli dusuk yapanlar icin hergun bir bardak taze sıklmis havuc suyu cok iddialiydi yeni bulmus bunu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne kadar ara verip denemeye başladın acaba bu ara benim kafam çok karışık mesaj okumaktan beynim çorba gibi oldu..
Off ben kafayı yiyeceğim Doç doktor ve özel hastanedeki doktor ara vermenize gerek yok ilk regl den sonra deneyin diyor ama napcamı bilmiyorum aslında bende çok ara vermek istemiyorum sadece risk olur mu olmaz mı onu kimse bilemez sanırım.Ben bes alti ay denemedim psikolojik olarak hazir olmak icin birinci ay olmadi bakalim unsallah allah herkese nasip eder
Off ben kafayı yiyeceğim Doç doktor ve özel hastanedeki doktor ara vermenize gerek yok ilk regl den sonra deneyin diyor ama napcamı bilmiyorum aslında bende çok ara vermek istemiyorum sadece risk olur mu olmaz mı onu kimse bilemez sanırım.
kürtaj oldum.. 9. haftada kalbi durdugunu öğrendik 8. haftalda kalmışSenin dusugun kimyasal mi yoksa kurtaj mi oldun rahat ol hersey olacagina varir
kürtaj oldum.. 9. haftada kalbi durdugunu öğrendik 8. haftalda kalmış
Anladim cok gecmis olsun..kurtajda bir iki ay beklemek gerek diye biliyorum ama beklemeden hamile kalan da cok okudugum kadaryla..yardimci olmayi cok isterdim
ilk regl bekleyince zaten 1 ay geçiyor.. doktorda beklemeden bile kalsan ben sakınca görmüyorum dedi.. ama ilk regl bekleyeceğim ben zaten bunun yumurtalama günün yakalayıncaya kadar 2 ay dolmuş oluyor. bir hamile kalacağım kesin değil.. bana göre 2 ay zaten 1.regl den yumurtlamaya kadar geçiyor. olurda hamile kalamazsam zaten 3 ay olmuş olucak.. ama ben inşallah sağlıcakla doğucak bir bebeğe hamile kalabilirim.
Insallah bence sen doktoru dinle oyle dediyse oylr yap ve icini ferah tut bebisin sana tutunacak
zaman geçmek bilmiyor
Gecer emin ol gecer kafani dagitmaya calis baska seylere kendini ver
Doktorlarda bazısı 2-3 ay dıyor bazısı sen ne zaman istersen diyor.. oda beni çok çaresiz bırakıyor. gerçi sanki deneyince hemende olcak sanki :)
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.[/QU
MERHABA BEN 3 TANE BEBEĞİMİ KAYBETTİM.KARNIMDA ÖLDÜLER.BEBEK SAHİBİ OLABİLMEYİ BİR KENARA BIRAKMIŞTIM.VAZGEÇİŞTİ BELKİ DE....ANCAK KAFA OLARAK O KONUDAN UZAKLAŞTIĞIMDA YENİDEN HAMİLE KALDIM VE ŞİMDİ 8 YAŞINDA OĞLUM VAR.HEM DE 8 AYLIK 2 KG DOĞDU AMA SIKI TUTUNDU HAYATA..ALLAH TAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN LÜTFEN..OLACAĞI VARSA OLUYOR.
arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.[/QU
MERHABA BEN 3 TANE BEBEĞİMİ KAYBETTİM.KARNIMDA ÖLDÜLER.BEBEK SAHİBİ OLABİLMEYİ BİR KENARA BIRAKMIŞTIM.VAZGEÇİŞTİ BELKİ DE....ANCAK KAFA OLARAK O KONUDAN UZAKLAŞTIĞIMDA YENİDEN HAMİLE KALDIM VE ŞİMDİ 8 YAŞINDA OĞLUM VAR.HEM DE 8 AYLIK 2 KG DOĞDU AMA SIKI TUTUNDU HAYATA..ALLAH TAN ÜMİDİNİZİ KESMEYİN LÜTFEN..OLACAĞI VARSA OLUYOR.
ahhh Ahhh.. unutmak kolay değil ben bir an önce artık kucağımda bebegimi sevmek istiyorum. düşüklere hiç genetik araştirma falan yaptırmışydınız.
ahhh Ahhh.. unutmak kolay değil ben bir an önce artık kucağımda bebegimi sevmek istiyorum. düşüklere hiç genetik araştirma falan yaptırmışydınız.
Keske bizde alabilsek evladimizi kucagimiza
Keşke. ..Keske bizde alabilsek evladimizi kucagimiza
arkadaşlar ben de geçen ay 2. düşüğümü yaptım.. bir şey sormak istiyorum.. düşükten sonra kan değerlerinize baktırdınız mı?.. benim değerlerimin bazıları çok düşmüş.. sanırım kaybettiğim kan nedeniyle.. umarım düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?