• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

canım benim ben 6 haftalık bebeğimi kaybettim okadar çok üzüldüm ki ama seninki daha acı allahın takdiri inşallah ikimizinde sağlıklı bebekleri olur daha doğrusu her isteyenin olur çok üzüldüm kendini bir an önce toparlamaya bak olurmu

kizlar cok gecmis olsun ALLAH IN TAKDIRI ne diyebilirizki aci bir durum ama elimizden birsey gelmiyor hepimizin temennisi hayirli saglikli bebislerimizin olmasi ne olursa olsun kiz yada erkek farketmez hakkimizda hayirli olani olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

senağlamasenağlama
ayer 82 ye cevaptı bu

çok teşekkür ederim temenin için ama çok zor ya. ben böylr acı yaşamadım. şimdi anlıyorum evlat acısını hiç gözümün önünden gitmiyor. geceleri rüyalarımda.şimdi tek derdim tedavi olmak. düşüğün sebebini öğrenmek ve sonra hamile kalmak ama bu sefer 40 haftayı tamamlamak.ne diyim.Rabbim öyle istedi ve öyle oldu

Selam iyi aksamlar arkadslarrr ben 2 ay once dusuk yaptimmm
ve bu ay korunmadikk bu ara sabahlari midem bulaniyor kasiklarim agriyor acaba
hamile kalma olasiligim varmi??

merhaba ben 2 gün önce 6 aylık bebeğimi doğurdum.daha kalbi atıyordu.doktorlar o kadar emind ki yaşamayacağından küveze bile almadılar. daha o gün ben internetten bebeğimin gelişimini incel,yordum internetten. derken ani bel karın sancısı geldi gece 1 de hastane hastane dolşatırıldık.bizi hiçbir hastane kabul etmedi riskli olduğu için.sonunda tartışma sonucu kabul edildik. ama şart koştular bakamyız yaşatamayız sancılarını durdurmam doğurur dedi doktorlar ama küveze koymayız kabul ediyorsanız imza atın. mecburen attık ve aynen bana hiç bir müdahale etmediler. bebeğimi sabah doğurdum. doktorlar söyledim. doğurdum dedim almadılar. bende ona baktım. o kadar güzeldi ki kalbi atıyordu. kulakları parmakları herşey tamamdı. neyse çok üzgünüm...hemen birdaha hamile kalmak istiyorum.bana dua edin:(

canım çok zor Allahım acını hafifletsin yeni bir bebekle kucağını doldursun inşallah..
nasıl kabul etmez hastaneler ya varmı böyle birşey küvezede koymamışlar şaşırdım..

Selam iyi aksamlar arkadslarrr ben 2 ay once dusuk yaptimmm
ve bu ay korunmadikk bu ara sabahlari midem bulaniyor kasiklarim agriyor acaba
hamile kalma olasiligim varmi??

vardır tabi canım neden olmasın bende düşük yaptıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım..
miğde bulantısı için daha erken psikolojiktir ama adet öncesi gibi ağrılar oluyor..

selam arkadaşlar

ben eski üyeyim ama bu topiği yeni geliyorum....
sorunlar çoğaldıkça k.k. de daha fazla gezmeye başladım....

ben 6 yıllık evliyim evliliğimin ilk 3 senesi içinde doğal yoldan 3 düşük yaşadım....
düşüklerin ilki 6 haftalık ikincisi 5,üçüncüsü ise 7 haftalıktı ve hiçbirinin kalp atışlarını duymadı ve hepsindede düşmeden önce kanamam oldu....
son 3 sene içirisinde ise hiç hamilelik yaşamadım ve şiimdide eşimden kaynaklanan infertilite sorunumuz var....

düşükleri araştırmak için gereken testleri (karyotip,pıhtılaşma vs.)yaptırdık ve bugüne kadar maşallah hiçbiirinde sorun çıkmadı....
2 sene öncede iki kere rahim filmi çekildim ikisinde de 2 kere denendi yani toplamda 4 kere filim çekildim diyebiliriz ama ilaç gitmediği için sonuç alamdık....

filimlerim çıkmadığı için geçen ay tanı amaçlı laporoskopi ve histereskopi ameliyatı oldum....
sonuç olarak sağ tüpüm tamamen tıkalı ve açılamamış sol tüpüm açık...
rahimde ise septum varmış ve temizlenmiş....

ama araştırmalarıma göre septum ilerki aylarda düşüğe yol açıyormuş bu yüzden düşüklerin nedeni buda olmayabilir....
ama peki ne:çok üzgünüm:
o kadar çaresizimki...
benim gibi sorun yaşayan arkaşadalar varsa yardımlarını bekliyorum...

merabalar ben beş gün önce yedi haftalık melegimi kaybettim bu benim üçüncükez yıkılısım okadar kötüyümkü anlatamam aglamaktan baska bişey yapamıyorum doktor bebeginin kalbi durmus diyince resmen benimde kalbim durdu rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın okadar zor ki geceleri cok kötü oluyorum sürekli dua ediyorum ama yinede bunu aklımdan cıkaramıyorum bana dua edin cok zor durumdayım cennette üçtane melegim beni bekliyooo yigit alim şevval bersum ve ecrinimm anneniz sizi cooooooooookkkk seviyoooo:)

slm petvillecim gecmis olsun canim cok zor kolay degil bende iki bucuk aylik dusuk yaptim bir hafta oncede 7 haftalk dusuk yaptim kolay degil ama hayat dvm ediyor napalim allah saglik versin yine hamile kalirsin allahtann hayirlisini isteyelim hayirlisi olsun canim kendine ugrasicak birseyle bul disari cik hava al gez iyi geliyor ben oyle yapyiorum guclubacismile guclu olmaya calis

merabalar ben beş gün önce yedi haftalık melegimi kaybettim bu benim üçüncükez yıkılısım okadar kötüyümkü anlatamam aglamaktan baska bişey yapamıyorum doktor bebeginin kalbi durmus diyince resmen benimde kalbim durdu rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın okadar zor ki geceleri cok kötü oluyorum sürekli dua ediyorum ama yinede bunu aklımdan cıkaramıyorum bana dua edin cok zor durumdayım cennette üçtane melegim beni bekliyooo yigit alim şevval bersum ve ecrinimm anneniz sizi cooooooooookkkk seviyoooo:)

canım gecmış olsun arastırdın mı tekrarlayan duşuklerın

kizlar hepinize gecmis olsun ALLAH SABIR VERSIN BETERINDEN KORUSUN SAglik olsun ama o korku ne olursa olsun insanin aklindan cikmiyor zor bisey tabiki insan hamile olmaya korkuyor:( hamilemiyim degilmiyim önce hep bu düsünceyle yatip kalkiyoruz sonrada düstü düsecek hep bu psikolojiler insani yipratiyor:( ama yinede RABBIMDEN HAYIRLI VE SAGLIKLISI OLSUN BUNU UNUTMAYALIM...

arkadaşlar cumanız hayırlara vesile olsunn........

çok üzülerek ve aslında düşük yapan hiç birinize hatırlatmak istemiyerek bi soru sormak istiyorum....
benden uzun sayılabilicek bi zaman önce yuvarlak 1tl bozuk para veya ceviz büyüklüğünde ten rengi ve hafif desenli bi parça düşmüştü
adet oldum sanmıştım adetim prolaktin nedeni ile bazen gecikiyo sanırım o dönemde öyleydi.....

doktoruma bu olayı anlattığımda çok şaşırdı ve neden parçayı getirmedin diye baya söyledi üzüldü ama bana bişi söylemedi
ben pek o dönem önemsemedim konu kapandı
bugün lisanslı ebe arkadaşıma öylesine anlattım beni çok sever başladı ağlamaya düşük yapmışsın dedi....
böyleyse üzülürüm ama aynı zamanda da hamiş kalabiliyorum diye sevinirim...
sizden ricam 7- 8 haftalık düşük yapan varsa bi benzerlik varmı???? HEPıNıZ, HEPıMıZ ıNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNELıK ŞEREFıNE NAıL OLURUZZ......

Son düzenleme:

çok üzülerek ve aslında düşük yapan hiç birinize hatırlatmak istemiyerek bi soru sormak istiyorum....
benden uzun sayılabilicek bi zaman önce yuvarlak 1tl bozuk para büyüklüğünde ten rengi ve hafif desenli bi parça düşmüştü
adet oldum sanmıştım adetim prolaktin nedeni ile bazen gecikiyo sanırım o dönemde öyleydi.....

doktoruma bu olayı anlattığımda çok şaşırdı ve neden parçayı getirmedin diye baya söyledi üzüldü ama bana bişi söylemedi
bugün lisanslı ebe arkadaşıma öylesine anlattım beni çok sever başladı ağlamaya düşük yapmışsın dedi....
sizden ricam 7- 8 haftalık düşük yapan varsa bi benzerlik varmı???? HEPİNİZ, HEPİMİZ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNELİK ŞEREFİNE NAİL OLURUZZ......

ben 3. düşüğümü yaşadığımda sat hesabına göre 8, usg ye göre 7 haftalıktı....
kalp atışı hiç olmamıştı...
az az lekelenmelerim vardı.....
ama düşeceği zaman kanama çoğaldı ve birazda sancı oldu ve düştü...
bu düştüğü anda adetten daha fazla kanamam oldu birde çok sayıda et parçaları düştü bende...hep aynı anda değil ama yaklakış 1-2 saat içinde ayrı ayrı düştü...
ben bunları dr götürmek için bir kapta toparladım....
parçaları çok incelemedim ama içlerinde bir tane bütün yuvarlak bir parça vardı büyüküğü 1 tl den az daha büyüktü....kanlı olduğu için rengini anlamadım....
birde o zaman çok üzgündüm incelemeye elim varmadı....

benden uzun sayılabilicek bi zaman önce yuvarlak 1tl bozuk para büyüklüğünde ten rengi ve hafif desenli bi parça düşmüştü

sizden ricam 7- 8 haftalık düşük yapan varsa bi benzerlik varmı???? HEPİNİZ, HEPİMİZ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ANNELİK ŞEREFİNE NAİL OLURUZZ......

6 haftalık düşük yaptım kese oluşmuştu ama henüz bebek oluşmamıştı. Düşen parça aynı senin anlattığın gibi ten rengi bir parçaydı ama daha büyüktü. Tek seferde hepsi düştü, kasılmaya benzer ağrılarım oldu düşük yaparken. Bence sen de düşük yapmışsın. Zaten adet gecikmelerinin % 50'si düşükmüş ve kadınlar bunu farketmiyorlarmış bile. Düşük yaptım diye üzülme çünkü düşük hahatlı organizmaları ayıklayarak doğanın dengesini sağlıyor ve bizi ilerde çok çok büyük acılar çekmekten koruyor. İnşallah en kısa zamanda tekrar anne oluruz.

Back
X