Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

RABBIME NE KADAR SUKR ETSEM AZDIR....
Bebsimizin kesesini gördük 5 haftalik dedi dr zaten gec dollenme
Sata gore 7 haftalik olmasi lazimdi
Fakat gec dollenmeden dolayi 5 haftalik
iiki hafta sonra yine gidicem insAllah Allahim hepimizi sevindirsin insAllah

Tekrardan herkese selamlar :)) ben de şimdi doktrdan geldm kalp atımı vardı fasülyemizin :]
6+2'ymiş haftamız.. Çok şükür herşy normal dedi doktr progestanı da bırakmştm zatn beni daha da kötü yapıyodu die dr da kullanmana gerk yok dedi... Gurbetgüzeli senin de gözün aydın :)) hepimize inşallah hayırlarla gelir bebişlerimiz :))

Tekrardan herkese selamlar :)) ben de şimdi doktrdan geldm kalp atımı vardı fasülyemizin :]
6+2'ymiş haftamız.. Çok şükür herşy normal dedi doktr progestanı da bırakmştm zatn beni daha da kötü yapıyodu die dr da kullanmana gerk yok dedi... Gurbetgüzeli senin de gözün aydın :)) hepimize inşallah hayırlarla gelir bebişlerimiz :))

cnm seninde gozunaydin ne guzel bizde 16 gun sonra gidecegiz insAllah kalb atimi icin Allahim herkese nasip etsin insAllah
o zaman 7+2 olacagiz insAllah

cnm seninde gozunaydin ne guzel bizde 16 gun sonra gidecegiz insAllah kalb atimi icin Allahim herkese nasip etsin insAllah
o zaman 7+2 olacagiz insAllah

Ben de haftaya perşmbe tekrar gitcem kntrle canm. Allah şu uzun süreci sağlıkla atlatmamızı nasip eder inşallah.. Dertsiz tasasız... Ayy gözümüz aydın hepimizin inşallah her isteyene nasip olur... :))

Çok teşekkür ederim canım, inan ki şu ara ödüm kopuyor sanırım henüz hazır değilim çok yeni çünkü :50:

merhabalar bende daha önce düşük yaptım şimdi tekrar deniyoruz ama benim yüreğim pır pır korkuyorum burda tekrar hamile kalanları duymak moral oluyor herkese çok sevindim bizede nasip olur inşallah ama korkuyorum işte

ay canlar darisi basima benim de ilk ultrason 18inde insallah gorebiliriz bir seyler,biraz rahatlayacagim valla. Gozunuz aydin ikinizin de!

merhabalar bende daha önce düşük yaptım şimdi tekrar deniyoruz ama benim yüreğim pır pır korkuyorum burda tekrar hamile kalanları duymak moral oluyor herkese çok sevindim bizede nasip olur inşallah ama korkuyorum işte

canim o korku hepimizin icinde var maalesef,insan bir kere yasayinca hep aklinin kosesinde kaliyor. Allahim insallah yasatmaz bir daha hic birimize.

ay canlar darisi basima benim de ilk ultrason 18inde insallah gorebiliriz bir seyler,biraz rahatlayacagim valla. Gozunuz aydin ikinizin de!

Canm 18 inde gttiğnde 7 haftlk olcak herlde ozaman o pıtı pıtı kalp hareketini de görürsün inş. :)) ben de şu güne kadar hala hamileliğimi kabullenememiş gibiydm ilk yaşadklarmdan sora ama insan böle güzel sonçlar görnce rahatlıyo hakkaten darısı herkesin başına :))) stresten uzak ol ama rahat tut hep içini bu çk önemli bence... Senin de gözün aydn tatlım ;)

kızlar süpersiniz :46:
çok güzel haberler bunlar içimiz ferahlıyo okudukça :32:
ben dün yumurtladım hem de ne yumurtlamak sancı sancı sancı ve 1 metre uzayabilen akıntı :52:
bize de dua edin :54:

askim bu ay gelsin beben insAllah bol bol aycekirdegi tuketin esinle guzelimmmmm:16:

biz normalde her akşam yerdik :1: ama bu aralar bıraktım canım
düşükten sonra 3 kilo aldığım için dikkat ediyorum
bakalım 10 gün sonra belli olcak artık :1:
ben de duymuştum ay çekirdeği iyi geliyomuş diye :9:

ayçekirdeği mi? hamilelik için mi? :44:

canim insallah tez vakitte saglikli bir bebis gelir gobusune :) ben de bal+corek otu+tarcin karisimini yedim kurtajdan sonra,daha once de yazdim zaten. faydali olduguna inaniyorum.

ayyy cnm evet bende düşükten sonra kilo aldım bu normal heralde,inşallah hayırlı haberler cnm...

cnm iyisin dimi, testler ne durumda,bu ay yine bende tuhaf belirtiler başladı,yumurtlamadan 2 gün sonra,göğüs şişmesi,kasık ağrısı.mide yanması başladı,4 gün önce test yaptık tek çizgi belki çok erken,ama belirtiler hala devam ediyo adete 6 günüm var,seni belirtiler ne zaman başlamıştı ve ne ilk belirtilerini yazarmısın cnm...

ayçekirdeği mi? hamilelik için mi? :44:
valla iyi geliyo diye okumuştum ama nası iyi geliyo bilmiyorum
biz her akşam yerdik geçen aya kadar
hamile kalmakta sıkıntı yaşamadım hiç çok şükür :nazar:
ondan mı bilmiyorum tabi :9:
canim insallah tez vakitte saglikli bir bebis gelir gobusune :) ben de bal+corek otu+tarcin karisimini yedim kurtajdan sonra,daha once de yazdim zaten. faydali olduguna inaniyorum.
inşallah canım rüyamda iğneler gördüm böyle kalem gibi bişeydi incecik göbeğime dokunduruyolardı
bumuydu dedim,ne kadar korkmuştum
benden başka kadınlara da yapıyolardı
garip bi rüyaydı hayırlara çıksın inşallah
ben de adaçayı içtim geçen ay bi süre rahim toparlansın diye
şifa olsun yarasın :27:

ayyy cnm evet bende düşükten sonra kilo aldım bu normal heralde,inşallah hayırlı haberler cnm...

galiba stresten canım,ben zaten kışın hep 3-4 kilo alırım baharda veririm
akşamları stresten abur cubura vermiştim kendimi
artık dur dedim tabi
bi de şu pıhtılaşmadan dolayı yediklerime de dikkat ediyorum
çok su içmem lazım sürekli şişe elimde dolaşıyorum ki ben haftada 3 bardak su içen insan değildim :53:

cnm iyisin dimi, testler ne durumda,bu ay yine bende tuhaf belirtiler başladı,yumurtlamadan 2 gün sonra,göğüs şişmesi,kasık ağrısı.mide yanması başladı,4 gün önce test yaptık tek çizgi belki çok erken,ama belirtiler hala devam ediyo adete 6 günüm var,seni belirtiler ne zaman başlamıştı ve ne ilk belirtilerini yazarmısın cnm...

ewpat daha erken canım,ama 3 güne kadar idrarında bulanıklık renk değişikliği hatta koku hissedebilirsin.
mesela benim ilk belirtim kasıkta batmalardı öyle adet olacak gibi değil de üşütmüşüm gibi,sonra idrardaki değişiklikler çok belirgindi.
hatta 2. de hamile olduğumu test yapmadan kendim anladım :1:
mide bulantısı yoktu ilk zamanlar
ilk hamileliğimde göğüslerim şişmedi ama 2. de adete yakın davul olmuşlardı :52:
ben 4 gün kala silik çizgi görmüştüm bikaç gün sonra test yapmaya başla canım
henüz erken o yüzden çıkmaması çok normal :54:

Gunaydin kizlar

Herkese hayirli gunler diliyorum. Kelebekcimm haydi canim masallah masallah insallah tutuverir bebis bu ay uzun zamandir bekliyosun canim sakin igneden filanda korkma hic biseycik hissetmezsin. Benimde yumurtlama tarihim muhtemelen haftaya bakalim. Bata buta daha 3 hafta var. Bu bekleyis hic bitmezz :(

somnuna yetis guzelim insAllah beben yoldadir test icin erken olabilir bnm de cikmadi adeti 2 gecince yptim
bekledim iki yerlesme kanamsi oldu 7-8 gun sonra cikti cok sukur gec döllenme olmus:16:

ewpat daha erken canım,ama 3 güne kadar idrarında bulanıklık renk değişikliği hatta koku hissedebilirsin.
mesela benim ilk belirtim kasıkta batmalardı öyle adet olacak gibi değil de üşütmüşüm gibi,sonra idrardaki değişiklikler çok belirgindi.
hatta 2. de hamile olduğumu test yapmadan kendim anladım :1:
mide bulantısı yoktu ilk zamanlar
ilk hamileliğimde göğüslerim şişmedi ama 2. de adete yakın davul olmuşlardı :52:
ben 4 gün kala silik çizgi görmüştüm bikaç gün sonra test yapmaya başla canım
henüz erken o yüzden çıkmaması çok normal :54:

evet cnm daha erken ama ah şu belirtiler,adetim geçsin sonra yapıyım diyoruz eşim ve ben, cnm bnm idrarım sarı gibi,kasıklarımda ağrı var evet batma gibi oluyo birde cnm göğüslerim çok fena şiş,kızarık duruyo el değmiyor çok acıyo nedenki acaba,adet belirtisi bu kadar sancılı olurmu ki,ne güzel artık rahatsınız,bnmde kafam karıştı eşimi bi arıyom test alırmısın diye sonra tekrar arayıp yok alma az daha bekleyelim diye,oda bnm yüzümden stres oluyo allahta çok anlayışlı cnm eşim....

Back
X