- Konu Sahibi minik_kelebek
- #8.461
kızlarrr bugün sabah 6 da kalktık eşimle üniversiteye gittik araştırcaklarını hiç sanmıyordum ama saolsun dr um iyi biri çıktı sorulara bogmadan arastırma basladı ilk olarak smear alındı yarın tekrar vajinal ultrasonum var mayıs 14 ünde rahim içi filmim çekilecek çok şükür fazla bekletmicekler ama genetik araştırmayı kasıma verdiler özelde yaptırmayı düşünüyorum kasıma kadar beklemeyeyim dedim sizinle paylaşmak istedim ama içime bir huzur doldu sormayın birtek hsg den korkuyorum ama bebiş için deger arkadaslar canım yansın önemli degil ama yeterki kavusalım gül kokululu yavrularımıza
canım hemen seninle deneyimlerimi paylaşayım. Kasım gerçekten çok geç. Bence de özele git. HSG den ne olur korkma. İnan birşey yok. Ben internetten okuyup gitmiştim titreye titreye sonra bir baktım ki hiç korkulacak birşey yok. Tek hissettiğim ufak bir adet sancısı gibi sancı o da ilacı verirken oluyor. Hemen geçiyor. İşlem 5 dakika. Sonrasında kanaman olabilir endişelenme gayet normal. Ne zaman çekecekler hsg yi ?