- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.041
doktor önemli bir problemin olmadığını,teferruatlı bi tedavi gerekmediğini söyledi yumurtalıklarım yavaş çalışıyomuş sadece bi çok kuzenimde aynı sorun vardı klomenle ik ay hamile kaldılar.altı ay klomen kullandım ben de ama boşa içmişim o hapları çünkü sonra eşimde varikosel olduğunu öğrendik.Aslında ben o ilaçları kullanmadan önce de eşime test yapılmıştı sonuç iyi çıkmıştı ama ilginç bir şekilde %55 olan ileri hızlı %0'a düşmüştü 6 ay içinde yani boşuna o ilaçların yan etkilerini yaşamışım.Sonra eşim ameliyat oldu fakat değerlerin düzelmesi 6 ayı alırmış o kadar daha bekledik neyseki değerler tekrar düzeldi ben ilaç kullanmadan hamile kaldım ama düştü 3 ay ara sonra tekrar klomen tedavisine başladım gene hamile kaldım fakat o da düştü.3 ay ara şimdi tekrar klomene başladım iyi de yan etkileri beni mahvediyo bende yan etkisi çok fazla oluyo ama mecburum içmeyebuarada 6 ay eşimin askerden gelmesini 6 ay pomem okumasını falan da bekledim böylece 3 yılı devirmiş olduk bekleyişlerle...insan bir an önce kavuşmak istiyor bebeğine ama...kayınvalidemin iğneleyici ve hatta yüzüme karşı eleştirileri oldu Allah'tan eşim çok anlayışlı biri bana laf söyletmiyo üzülmemem için elinden geleni fazlasıyla yapıyo Allah razı olsun ondan..Neticede hepiiz farklı yönlerden imtihan oluyoruz İnşallah hakkımızda hayırlısıyla en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz...Artık ilaç içmek istemiyoruuuuuuummm
güzelim sen canını hiçççç sıkma.bebegın sana gelıcek ben inanıyorum.çünkü biz yürekten istiyoruz. ve allahım sabrımız karsılıgında kucagımıza verıcek bebeklerımızı .moralini hiç bozmaman lazım bosver kayınvalıdenı.dediğin gibi herkes bi sınavda.ama öle ama böle.