- Konu Sahibi minik_kelebek
- #9.361
evet canim adetin gelene kadar devam edebilirsin, ins. gelmez tabii..
bak benimki bugün geldi ve biraktim
iyi günler fistiklariim
ben bugün adet oldum, 34. günüm bugün, hic agrim falan yok ama hafif de olsa biseyler geldi, pesi gelir herhalde..
yeni tarihim ne zaman bilmiyorum ama muhtemelen 12. temmuzdur diye düsünüüyorum..
ama ben biraz ara vermeye karar verdim,esimin haberi yok henüz ama yoruldum artik, üzülmedim ama yoruldum. dr umu bir süre görmek istemiyorum.. yarin ariycam ve adet oldum diycem sadece haber vermek icin. son baharda yine baslariz calismalara.. yazin tadini cikaralim biraz, izin zamani ramazan falan derken sonbahar cabuk gelir..
yani benden bukadar kizlar, burdada hava süper, millet kendini göllere havuzlara atti ben ise yorgunluktan basimi kaldiramadim, daha yeni salona geldim. hep yattim. dünde migrenim tuttu, sabaha kadar istifra ettim.. durumlar böyle yani.. size güzel haber vermek isterdim ama baska aya kaldi, kismet... sizi öpüyorumm kendinize iyi bakin..
nerimancım,allahım herşeyin hayırlısını versin.demekki henüz vakti gelmemiş.inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız.üzülmemek elde değil biliyorum ama şu aralar güçlü olmalısın.eşinle her sıkıntının üstesinden gelirsin.
dikkat et canım kendine,öpüyorum seni.