- 16 Haziran 2016
- 34
- 8
- 1
- 45
Sgk anlaşması var zaten %200 fark alıyoruz diyorlar ki sgk da aynı şeyi söylüyor ama buna rağmen neredeyse 16 haftalık bir hamilelik sonlandırılması olduğu için normal kürtajdan daha zahmetli bir oğerasyon oluyor. Zaten o anda yaşadığın duygusal çalkantıyla bir an önce bitsin istiyorsun ve sonuç bu oluyor. Aslında doktorumu çok seviyorum ama devlettede bir doktorum olsun istiyorum. En azından yeni bir hamilelikte alternatifli hareket etmek istiyorum. Ekonomik olarak tedavi, ilaçlar vb. İşlemler zaten yeterince zorluyor....Gercekten cok fazlaymis. Ben de 450ye olmustum. Bazu hastanelerin sgk anlasmasi var oyle olinca katki payi az oluyor. Onlari arastir istersen
Benim doktorumda eğer hamilelik düşünüyorsan tekrar korunma dedi canımBenim doktor korunma dedi. Hepsi farklu diyor anlamiyor ki insan. Folik asiti birakmadim. Zaten hamile kalmayi dusununce baslamak en iyisiymis cunku hamileligi farkedene kadar beyin gelisimi icin ktitik zaman gecmis oluyorms
folik asite devam et o vitamin bi zararı yok hatta eşinde kullanabilir arkadasların dediği gbi sağlıkçıyım bn güven bana bnde 8 haftlık olması gerekirken 6 haftalık dı kürtaja alındım bana 3 ay dedi dr bence en az 2 ay
folik asite devam et o vitamin bi zararı yok hatta eşinde kullanabilir arkadasların dediği gbi sağlıkçıyım bn güven bana bnde 8 haftlık olması gerekirken 6 haftalık dı kürtaja alındım bana 3 ay dedi dr bence en az 2 ay
çok geçmiş olsun canım Allah bizlere en hayırlı zamanda sağlık bebekler nasip eder inşallah. ben gebe kalmam biraz uzun sürüyor o yüzden hemen olmaz diye beklemek istemiyorum. sizce çok büyük sorunlara yol açar mı ki ? hiç adet olmadan sağlıklı bebekler dünyaya getirenleri duydum bu da bana umut oldu işte. folik aside yarıdan tez yok başlayayım o zaman tesekkür ederim.
Canım seni çok iyi anlıyorum benimde nisanda 8 haftalık bebeğimi kürtajla aldılar. Doktorum sadece bir ay bekliycez dedi, başka bir doktor 3 ay korunmam gerektiğini söyledi kafam çok karıştı şuan ikinci adetimi olucam ondan sonra kısmetse düşünüyorum, folik aside kürtajdan sonra devam ettim. Bence bu senin hazır olmanla alakalı bi durum sen kendini hazır hissediyorsan neden olmasın rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.Allah büyüktür canım insallah tez zamanda toparlanırım. 1 ay öncesi kayın validemler trafik kazası yaptı . durumları kötüydü samsuna gitmek zorunda kaldık. hem yolculuk hem de üzüntü stres bebeğime sebep oldu. samsuna gittiğimiz ilk gün kalbi durmuş yavrumuzun bu bizim için şok oldu. orada kürtaj oldum. oradaki doktor korun falan demedi. sadece 15 gün kanama olabilir 20 günde ilişki yok dedi. istanbula döndüğümde iki ayrı doktora gittim biri 3 ay diğeri 4 ay ara dedi ara vermek istemiyorum ilk adetten sonra tekrar düşünüyorum deyince de bir sorun olmaz dediler. bu nedenle kafam karısık ne yapmalıyım bilmiyorum. birde bana folik asidi tekrar gebe kaldığında kullanırsın dediler. ne yapmalıyım?
Benim doktor korunma dedi. Hepsi farklu diyor anlamiyor ki insan. Folik asiti birakmadim. Zaten hamile kalmayi dusununce baslamak en iyisiymis cunku hamileligi farkedene kadar befolik asite devam et o vitamin bi zararı yok hatta eşinde kullanabilir arkadasların dediği gbi sağlıkçıyım bn güven bana bnde 8 haftlık olması gerekirken 6 haftalık dı kürtaja alındım bana 3 ay dedi dr bence en az 2 ay
Ayy insallah hayirlisiyla kisa zamanda guzel haberleri paylasiriz canim bebisler gelirrBenim doktorumda eğer hamilelik düşünüyorsan tekrar korunma dedi canım
Hemde pazarlıkla o fiyata düştüler. Senin gittiğin hastene neresi doktorundan memnun musun
Sgk anlaşması var zaten %200 fark alıyoruz diyorlar ki sgk da aynı şeyi söylüyor ama buna rağmen neredeyse 16 haftalık bir hamilelik sonlandırılması olduğu için normal kürtajdan daha zahmetli bir oğerasyon oluyor. Zaten o anda yaşadığın duygusal çalkantıyla bir an önce bitsin istiyorsun ve sonuç bu oluyor. Aslında doktorumu çok seviyorum ama devlettede bir doktorum olsun istiyorum. En azından yeni bir hamilelikte alternatifli hareket etmek istiyorum. Ekonomik olarak tedavi, ilaçlar vb. İşlemler zaten yeterince zorluyor....((
birde kürtajdan sonra gebelik hormonu ne zamana kadar tamamen düşer?bir bilgin var mı ?
Amin canım aminBenim doktor korunma dedi. Hepsi farklu diyor anlamiyor ki insan. Folik asiti birakmadim. Zaten hamile kalmayi dusununce baslamak en iyisiymis cunku hamileligi farkedene kadar be
Ayy insallah hayirlisiyla kisa zamanda guzel haberleri paylasiriz canim bebisler gelirr
Hayır herhangi birşey yazmadı. Sen yinede başka doktora görün, çekinme. Bu olaydan sonra bir müddet gitmak istemezsin zaten ama gitmende fayda var. Herkes farklı geçirir bu donemi. Ama bildiğimnkadariyla vücut kendini toparlar. Yinede görün cnm di doktora.canım peki dr sana artı bişi yaptı mı önerdi mi ilaç vs..
Benden tavsiye cinsellige gebeliğe giden yol olarak bakma. Yani sırf hamile kalmalıyım düşuncesiile yataga girme. Biraz zamana bırak zevkini yaşa. Yani burda psikolojik olarakta baskı yaşamaman çok önemli. Yani hamile kalmak için farklı pozisyonlarda yapanlar çok ama bu kendini şartlamaktır. Bırak kendini kasma düşünmemeye çalış sadece ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve bacaklarını duvara yasla (dik yani) 10-15 dk kal öyle. Allah buyük cnm herşey düzene girer. Merak etmeIn
Insallah oyle olur canim. Yani umutla bebegimin gelecegi zamani bekliyorum. Doktorum korunma dedi korunmuyoruz. Her seferinde korku heyecan karisik bekliyorum
Cok zor yasamayan bilemiyor kolau geliyor
Büyük geçmiş olsun. Samsuna gittiniz ve bebegimizi bu sıkıntı yüzunden kaybettik diye sakın düşünme. Kendinizi icten ice suçlarsıniz. Bunu ona baglamayın. Icinizdeki acıyı kaybı özgür bırakın. Inan bana yapabileceğiniz birşey yoktu. Doğum ve bir mucize! Mucizelerde kolay kolay olmaz. Bir sıkıntı vardıki böyle oldu. Bazen Allah bizi gelebilecek kötü olaylardan acımızı en az indirip korur. Allah korusun bebegini kucağina alıpta 1 gün sonra kaybeden aileler var. Bu ailelerde belki cocuğunu 5 sene sonra kaybedeceklerdi bu dahada büyük bir acı. Bunuda düşün kötü olan ne ise bizi daha kötüden korumak içindir. Bana 3 doktorda 6 ay korun dedi. 1 ay kadar da ilişki yok dedi. Senin saglığın ne kadar iyi ise bebğin olması ve sağlıklı doğmasıda bir o kadar iyi olacak. O yüzden öncelikle senin sağlığın! Folikasiti ben ilk aylarda kullanmadim ne zamanki 5 ay falan gectinkontrole gittim dr. yeniden deneyebilirsiniz dedi o zaman hemen folik asit yazdı. Unutma once sen! Ki bebeğin de saglıklı olsun!Allah büyüktür canım insallah tez zamanda toparlanırım. 1 ay öncesi kayın validemler trafik kazası yaptı . durumları kötüydü samsuna gitmek zorunda kaldık. hem yolculuk hem de üzüntü stres bebeğime sebep oldu. samsuna gittiğimiz ilk gün kalbi durmuş yavrumuzun bu bizim için şok oldu. orada kürtaj oldum. oradaki doktor korun falan demedi. sadece 15 gün kanama olabilir 20 günde ilişki yok dedi. istanbula döndüğümde iki ayrı doktora gittim biri 3 ay diğeri 4 ay ara dedi ara vermek istemiyorum ilk adetten sonra tekrar düşünüyorum deyince de bir sorun olmaz dediler. bu nedenle kafam karısık ne yapmalıyım bilmiyorum. birde bana folik asidi tekrar gebe kaldığında kullanırsın dediler. ne yapmalıyım?
Galiba haklısın canım. Yazdiklarin içimi rahatlattı. Ister istemez insan aklina gelince kötü oluyo ama yapacak bişey yok allah beterinden korusun ne diyeyim . Senin de dedigin gibi biz iyi ve sağlıklı olursak bir sonraki gebeligimiz de sağlıklı olur insallahBüyük geçmiş olsun. Samsuna gittiniz ve bebegimizi bu sıkıntı yüzunden kaybettik diye sakın düşünme. Kendinizi icten ice suçlarsıniz. Bunu ona baglamayın. Icinizdeki acıyı kaybı özgür bırakın. Inan bana yapabileceğiniz birşey yoktu. Doğum ve bir mucize! Mucizelerde kolay kolay olmaz. Bir sıkıntı vardıki böyle oldu. Bazen Allah bizi gelebilecek kötü olaylardan acımızı en az indirip korur. Allah korusun bebegini kucağina alıpta 1 gün sonra kaybeden aileler var. Bu ailelerde belki cocuğunu 5 sene sonra kaybedeceklerdi bu dahada büyük bir acı. Bunuda düşün kötü olan ne ise bizi daha kötüden korumak içindir. Bana 3 doktorda 6 ay korun dedi. 1 ay kadar da ilişki yok dedi. Senin saglığın ne kadar iyi ise bebğin olması ve sağlıklı doğmasıda bir o kadar iyi olacak. O yüzden öncelikle senin sağlığın! Folikasiti ben ilk aylarda kullanmadim ne zamanki 5 ay falan gectinkontrole gittim dr. yeniden deneyebilirsiniz dedi o zaman hemen folik asit yazdı. Unutma once sen! Ki bebeğin de saglıklı olsun!
Geçmiş olsun canım allah bizlere sabır versin insallah. Bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur bugün insallah. Sen kurtaj dan kacgun sonra adet olmustun ben daha olamadım ağrılarım var ama olmuyo nedenseCanım seni çok iyi anlıyorum benimde nisanda 8 haftalık bebeğimi kürtajla aldılar. Doktorum sadece bir ay bekliycez dedi, başka bir doktor 3 ay korunmam gerektiğini söyledi kafam çok karıştı şuan ikinci adetimi olucam ondan sonra kısmetse düşünüyorum, folik aside kürtajdan sonra devam ettim. Bence bu senin hazır olmanla alakalı bi durum sen kendini hazır hissediyorsan neden olmasın rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin.
Böylesi daha iyi! moralinizi yüksek tutun. Eşinede bu konuda yardım et. Oda senin kadar üzülüyordur belki fazla belli etmiyordur. Herşey iyi olacak buna inan... konuşmak istediģinde herzaman yazabilirsin!Galiba haklısın canım. Yazdiklarin içimi rahatlattı. Ister istemez insan aklina gelince kötü oluyo ama yapacak bişey yok allah beterinden korusun ne diyeyim . Senin de dedigin gibi biz iyi ve sağlıklı olursak bir sonraki gebeligimiz de sağlıklı olur insallah
Benden tavsiye cinsellige gebeliğe giden yol olarak bakma. Yani sırf hamile kalmalıyım düşuncesiile yataga girme. Biraz zamana bırak zevkini yaşa. Yani burda psikolojik olarakta baskı yaşamaman çok önemli. Yani hamile kalmak için farklı pozisyonlarda yapanlar çok ama bu kendini şartlamaktır. Bırak kendini kasma düşünmemeye çalış sadece ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koy ve bacaklarını duvara yasla (dik yani) 10-15 dk kal öyle. Allah buyük cnm herşey düzene girer. Merak etme
Geçmiş olsun canım allah bizlere sabır versin insallah. Bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olur bugün insallah. Sen kurtaj dan kacgun sonra adet olmustun ben daha olamadım ağrılarım var ama olmuyo nedense
Bak 30 yaşindayım ve inan benimde bir sürü arkadaşımın 2 tane çocuğu var. "Hadi yapsanıza geç kaldınız, yapta sevelim diyen, daha hic bebek yokmu" diyen bir süru düşüncesiz insan var hayatimda bunu diyen ki eminim sendede vardır. Dışarda sakat birini gördüğünde üzülürsün onun adına ama asla "Allahım neden ben değil de o" demezsin. O halde sana kötu birséy olduğundada "neden ben?" demeyeceksin. Sende herkes gibi Allahın kulusun. Bu konuda bencil düşünme. Kimsenin bir hayat sigortası yok. Tatiline sende git eşinle dinlenin. Bebekli ailelerede fazla takılma " masallah de ömür boyu saglıklı olsenlar" de geç, bu senin ićini rahatlatır. Etraftaki insanların ne dediğine boşver. Kalbin temiz olsun. ❤İnsallah oyle olur canim. Yani benden sonra evlenip simdi hamile olan arkadaslarim var. Ben bebegim dusmesin diye tuvalete bile rahatca gidip gelemwdim onlar tatildeuzulmemek imrenmemek elde degil. Neden ben diyw dusunmeden edemiyor insan. Yine de buna sukur diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?