İyi geceler kızlar.Ben de düşük yaptım 7 haftalıkken filan geçen yıldı çok zordu benimki. Bacaklarda sızlama ile başladı kasıkta ağrı ve daha fazlası adet sancısının kaç katı 2-3 parça düşürdüm.Çok ağladım çok yıprattım kendimi.Acaba şunu mu yedim de oldu acaba ağırlık mı kaldırdım derken bir doktora gittim psikolog gibi düzeldim toparlandım 5 ay sonra tekrar hamile kaldım.Şu an 9. ayındayız bebek iyi o kadar hırpaladım kendimi boş yere .Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versinumut kaybetmek yok
folic folik asit değil mi? ne sonucu almak istiyorsunuz onu gebelikten önce takviye olarak kullanıyoruz.Folic kullanipda olumlu sonuc alan varmi acaba düsük yaptim 3 ay once hamile kalamiyorum ve artik umidim falan kalmadi
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah annesi :) bende geçen ay düşük yaptım senin gibi çok ağrım sancım oldu yerimden kalkamıyodum ama hamile kaldığımı bilmiyodum ağır kaldırırm dikkat etmem ondan oldu kesin diye kendime kızdım. Doktorumda bebegin düsecegi varsa eger sen tutamazsin engel olamazsin demisti. Çünkü o kadar kürtaj olan var agir kaldirsin hoplayip ziplasin düşük yapsınlar dedi çok mantıklı geldi içim rahatladı. Aradan 1 ay geçmeden yine hamile kaldım inşallah hayırlısıyla ilerler inşallah 5 haftalık henüz :)İyi geceler kızlar.Ben de düşük yaptım 7 haftalıkken filan geçen yıldı çok zordu benimki. Bacaklarda sızlama ile başladı kasıkta ağrı ve daha fazlası adet sancısının kaç katı 2-3 parça düşürdüm.Çok ağladım çok yıprattım kendimi.Acaba şunu mu yedim de oldu acaba ağırlık mı kaldırdım derken bir doktora gittim psikolog gibi düzeldim toparlandım 5 ay sonra tekrar hamile kaldım.Şu an 9. ayındayız bebek iyi o kadar hırpaladım kendimi boş yere .Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versinumut kaybetmek yok
Canım geçmiş olsun. Ben yasmin doğum kontrol hapı kullanmıştım 4 ay kullandım bıraktım doktora yapmam gereken bişey varmı diye sordum. Normalde hapı bıraktıktan 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi folik asit-1 diye bir vitamin veriyorum gebeliğide hızlandırır sanada bebeğede vitamin verir dedi hapı bıraktığım ay hamile kaldım doktor bile şaşırdı normalde çok zor dedi :) Allah tan ümit kesilmez duanı et ne zaman yazılmışsa o zaman olur zaten hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Olsun olsun diye düşünürsende olmaz diyolar kafanı biraz rahat bırakman gerekiyo :) Hadi inşallah.Folic kullanipda olumlu sonuc alan varmi acaba düsük yaptim 3 ay once hamile kalamiyorum ve artik umidim falan kalmadi
Slm kızlar. Öncelikle hepimize gecmiş olsun Allah sabır versin. Gecen sene temmuz 21 de 9 haftalikken bebeğin kalbi durdu. Hafif kanamam oldu doktora gittiğimde kalbi durmuş dedi
Yarın sabah gel kurtajını yapalım dedi. O gün benim için sabah olamadı bir türlü. O kadar büyük sancı çektimki 3 saat sonucunda kanamamla birlikte bebeği düşürdüm. Ağrım aniden geçti. Sabah oluncada kürtaj oldum. Çok zor bir durum ama eşimle Allahın taktiri dedik ona sığındık. Yapacak birşey yok. Çok şükür şimdi 5 aylik hamileyim. Alah isteyen herkese versin. Yeterki inancınızı kaybetmeyin isyan etmeyin sabredin dua edin...
Slm kızlar. Öncelikle hepimize gecmiş olsun Allah sabır versin. Gecen sene temmuz 21 de 9 haftalikken bebeğin kalbi durdu. Hafif kanamam oldu doktora gittiğimde kalbi durmuş dedi
Yarın sabah gel kurtajını yapalım dedi. O gün benim için sabah olamadı bir türlü. O kadar büyük sancı çektimki 3 saat sonucunda kanamamla birlikte bebeği düşürdüm. Ağrım aniden geçti. Sabah oluncada kürtaj oldum. Çok zor bir durum ama eşimle Allahın taktiri dedik ona sığındık. Yapacak birşey yok. Çok şükür şimdi 5 aylik hamileyim. Alah isteyen herkese versin. Yeterki inancınızı kaybetmeyin isyan etmeyin sabredin dua edin...
Cok geçmiş olsun cnm yaran taze. Seni anlayabiliyorum. Ama dayan Allah sana sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah. Eğer böyle birşey olduysa demekki yolunda gitmeyen bir şey olduki vücut onu kabul etmedi. Bu senin savunma mekanizman diyebiliriz. Ağrıların normal bende de oldu. Ama ağrilardan çok psikoloji çok önemli. Sakın salma kendini. Istedigin zaman yazabilirsin yardım etmekten mutluluk duyarımhayırlı geceler arkadaşlar. herkese çok geçmiş olsun. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin insallah. bende 1 ay önce 8 hafta 4 günlük iken bebeğimin kalbi durması nedeniyle kürtaj oldum. halen adet olamadım ve bir kaç gündür kasıklarım ve belim ağrıyor bu durum normal mi kürtaj sonrası doktoru beni pek bilgilendirmedi. beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun. Bende 27 mayısta kürtaj oldum henüz adet olmadım ama bazen 20 gün sonra bile adet olunabiliyormuşBu arada kizlar kurtajdan sonra hemen adetim duzene girdi. Bu iyi bir sey mi kotu mu anlamadim. Cunku doktorum kurtajdan 30-40 gun sonra adet olursun demisti. Benim normal adet duzenimde geldi
Sana da cok gecmis olsun canim. Rabbim ayni aciyi yasatmasin hicbirimize. Cok zor yani hala aklima geliyor cok kotu oluyorum. Babalr gunu geliyorÖncelikle geçmiş olsun. Bende 27 mayısta kürtaj oldum henüz adet olmadım ama bazen 20 gün sonra bile adet olunabiliyormuş
Çok sağol. Hiç merak etme Allah yardımcı olur. Herşeyin bir zamanı var. Düşükten sonra6 ay kadar hamile kalınmaması gerek. Bu vücudun toparlanma süresi. Kolay değil vücut için bu bir şok! Bir anda herşey değişmeye başlıyor ona ayak uydurayım derken yekrar yok oluyor. Dolayısı ile kendine zaman ver kafana takma en kısa dürede sağlığına kavuşucağına eminim.canım Allah razı olsun. senin mesajını aynen paylasmısım galiba nasıl oldu anlamadım kaldıramıyorum dapsikolojik olarak iyiyim aslında çok şükür fakat fiziksel olarak iyi hissetmiyorum. Rabbimiz bebeğine sağlık versin inşallah. çok sevindim senin adına. bizim için dualarını eksik etme olur mu çok ihtiyacımız var.
Çok geçmiş olsun... ben geçen sene babalar gününde hamile olduğumu öğrendim ve tam 1 ay sonra bebeği kaybettik. Boyle düşünme... eğer olmadıysa Allahın taktiri demekki yolunda gitmeyen birşey var ve vucudun bunun önlemini aldı. Allah korusun patolojik bir sorunda olabilirdi bebekte yada sana zararı dokunabilirdi. Bakarsın evlilikyıldönümünüzde bu güzel haberi alırsın bellimi olur! Kalbini ferah tut Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda bu güzel haberi alır sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin. Kaybettiğin bebeğin için üzülme çünkü o bir melek ve seni cennetin kapısında bekliyor olacak.Sana da cok gecmis olsun canim. Rabbim ayni aciyi yasatmasin hicbirimize. Cok zor yani hala aklima geliyor cok kotu oluyorum. Babalr gunu geliyor
Esime diyorum keske bebisimiz olmeseydi de sana gercek bi babalar gunu yasatabilseydim
Ben de bi yandan iyi oldu diyorum adetimin zamaninda gelmrsine. yani demek bi sorun yok ki hemen eski duzende olmaya devam ediyor insallah onumizdeki ay adet olmam bebis gelir saglikla. :)
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah annesi :) bende geçen ay düşük yaptım senin gibi çok ağrım sancım oldu yerimden kalkamıyodum ama hamile kaldığımı bilmiyodum ağır kaldırırm dikkat etmem ondan oldu kesin diye kendime kızdım. Doktorumda bebegin düsecegi varsa eger sen tutamazsin engel olamazsin demisti. Çünkü o kadar kürtaj olan var agir kaldirsin hoplayip ziplasin düşük yapsınlar dedi çok mantıklı geldi içim rahatladı. Aradan 1 ay geçmeden yine hamile kaldım inşallah hayırlısıyla ilerler inşallah 5 haftalık henüz :)
Canım geçmiş olsun. Ben yasmin doğum kontrol hapı kullanmıştım 4 ay kullandım bıraktım doktora yapmam gereken bişey varmı diye sordum. Normalde hapı bıraktıktan 3 ay sonra gebe kalabilirsin dedi folik asit-1 diye bir vitamin veriyorum gebeliğide hızlandırır sanada bebeğede vitamin verir dedi hapı bıraktığım ay hamile kaldım doktor bile şaşırdı normalde çok zor dedi :) Allah tan ümit kesilmez duanı et ne zaman yazılmışsa o zaman olur zaten hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Olsun olsun diye düşünürsende olmaz diyolar kafanı biraz rahat bırakman gerekiyo :) Hadi inşallah.
Folic kullanipda olumlu sonuc alan varmi acaba düsük yaptim 3 ay once hamile kalamiyorum ve artik umidim falan kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?