Düşük yapan ?

Folic kullanipda olumlu sonuc alan varmi acaba düsük yaptim 3 ay once hamile kalamiyorum ve artik umidim falan kalmadi

Tabi ki faydası var ben bir yıl her gün kullandım evlendikten 5-6 ay sonra başladım ilki düşük oldu ama düşükten sonra devam ettim doktor bırakma demişti zaten 2-3 ay sonra olsa bile riskli bekle bence sabırla ben 5. ayda hamile kaldım sonra o düşük dozu artırdı demir hapı verdi doktorum bu arada eşin de içsin folik asit bide acele etme dua et zor bir süreç ama ben dua ettim hayırlısıyla ver Allahım diye bak benimki fena sıcaklara denk geldi ter boşalıyor üzerimden gece gündüz ama kısmet bu zamanaymış
Ben ayarladım şu ayda doğum yapacak şekilde falan diyenlere de bakma bazı insanlar çok acımasız bu süreçte görebiliyorsun Ha bu arada ben bir de kimyasal gebelik yaşamışım arada bir ayda 10 gün kahverengi akıntım ve kanamam olmuştu farkında bile değilim iyice temizlenmiş rahim öyle hamile kalmışım aklında bulunsun biraz zaman geçerse belki daha iyi olur

In
Insallah oyle olur canim. Yani umutla bebegimin gelecegi zamani bekliyorum. Doktorum korunma dedi korunmuyoruz. Her seferinde korku heyecan karisik bekliyorum
Cok zor yasamayan bilemiyor kolau geliyor

bn kürtaj günü ile birlikte 32. gün adet oldum 40 a kadar normal diyor dr lar

Kızlar bu arada doğum kontrol hapı kullanmayın bence bıraktıktan sonra bile 3-4 ay beklemeniz gerekebilir bir de kısırlığa yol açıyormuş kuzenim arkadaşım bu konuda sıkıntı çekti

canım peki dr sana artı bişi yaptı mı önerdi mi ilaç vs..

İnşallah canım bende 3,5 aylık hamileliğime son vermek zorunda kaldım. İçten isyan ettiğim anlar çok oldu, niye ben dediğim zamanlarda ama elden bir şey gelmiyor inşalah en kısa zamanda bebeklerimiz olur. Doktorunuz özel hastane doktoru mu

erken gebelikdi galiba yani korunma demiş ya 5 6 haftalık fln mı

Cok gecmis olsum canim rabbim ayni aciyi yasatmasin bi daha. Ben de diyorum bemde mi sorun var yaptigim bi sey yuzunden mi oldui insan kendini sucluyor.
Ozel doktora gidiyorum canim.

erken gebelikdi galiba yani korunma demiş ya 5 6 haftalık fln mı
Canim normalde 7+5 olmasi lazim ama gelisimi durmus 6 haftalik gozukuyordu. Yeni arastirmalara gore kirtajdan sonra ne kadar cabuk hamile kalinirsa o kadar iyiymis oyle dedi doktorum. Tabii baska bi saglik sorunu yoksa.

Ben de adet konusunda oyle dusunuyorum demek vucut kendibi cabuk topladi ibsallah bebislerimiz de gelir

Cok gecmis olsum canim rabbim ayni aciyi yasatmasin bi daha. Ben de diyorum bemde mi sorun var yaptigim bi sey yuzunden mi oldui insan kendini sucluyor.
Ozel doktora gidiyorum canim.
Hiç kendini suçlama olacağın önüne ne yaparsan yap geçemezsin. Bende özel doktora gidiyorum ama aynı zaman da devlette de iyi bir doktor arayışı içersindeyim. Sende biliyorsundur çok külfetli özel hastane

Aynen oyle canim muaynesi ayri testi ayri. Ama doktora istedigin zaman ulasabiliyorsun ayrica uzun uzun inceliyorlar o cok iyi. Ben pihtilasma icin arastirmaya gitmistim bu kere erkekler giremiyor iceri ayrica aynu anda 4 kadin giriyo. Acayip kotu

bnm de 8 haftalık olması lazımken 6 haftalıkdı bana dr um 3 ay korun dedi bnm 2. düşüğüm bilemedim bende şimdi kendi mide hazır hissetmiyorum gerçii

Aynen oyle canim muaynesi ayri testi ayri. Ama doktora istedigin zaman ulasabiliyorsun ayrica uzun uzun inceliyorlar o cok iyi. Ben pihtilasma icin arastirmaya gitmistim bu kere erkekler giremiyor iceri ayrica aynu anda 4 kadin giriyo. Acayip kotu
Bede ilk testler için devlete gitmiştim gerçekten kötü ama özelde kürtaj için 3000 tl verince zorumada. Gitmedi değil

Allah büyüktür canım insallah tez zamanda toparlanırım. 1 ay öncesi kayın validemler trafik kazası yaptı . durumları kötüydü samsuna gitmek zorunda kaldık. hem yolculuk hem de üzüntü stres bebeğime sebep oldu. samsuna gittiğimiz ilk gün kalbi durmuş yavrumuzun bu bizim için şok oldu. orada kürtaj oldum. oradaki doktor korun falan demedi. sadece 15 gün kanama olabilir 20 günde ilişki yok dedi. istanbula döndüğümde iki ayrı doktora gittim biri 3 ay diğeri 4 ay ara dedi ara vermek istemiyorum ilk adetten sonra tekrar düşünüyorum deyince de bir sorun olmaz dediler. bu nedenle kafam karısık ne yapmalıyım bilmiyorum. birde bana folik asidi tekrar gebe kaldığında kullanırsın dediler. ne yapmalıyım?

folik asite devam et o vitamin bi zararı yok hatta eşinde kullanabilir arkadasların dediği gbi sağlıkçıyım bn güven bana bnde 8 haftlık olması gerekirken 6 haftalık dı kürtaja alındım bana 3 ay dedi dr bence en az 2 ay

Benim doktor korunma dedi. Hepsi farklu diyor anlamiyor ki insan. Folik asiti birakmadim. Zaten hamile kalmayi dusununce baslamak en iyisiymis cunku hamileligi farkedene kadar beyin gelisimi icin ktitik zaman gecmis oluyorms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…