Canım 3 adet dönemi geçireceksin sonra başlayacaksın çalışmalara inşallah. Ona göre hesaplarsın
bana doktorun dediği iki ay iki adet dönemi galiba o mantıkla seninde üç adet dönemi bitimi oluyor öylemi ? neyse ki bir ayın kalmış canım Allah sabrını verir inşallah. kitap okumaya çalışıyorum gün içinde ama genelde telefonla konuşuyorum saatlerce.
merhaba arkadaslar.bende 1 y illik evliyim ve su anda sanirim 3. dusugumu yapiyorum.kahverengi akintim ve agrim var .bazi yorumlari okudumda genetik testi yaptiran arkadaslar ozeldemi yaptirdiniz.cunku bana 2. dusugumden sonra bulundugum ilin universite hastanesi 3.dusugunu yap oyle gel,devlet karsilamiyor dedi
İnşallah canım inşallah. bende dün gece oldum şükür. çok az oluyorum ama kısa sürecek gibi.evet cnm bugun hasta oldum artık 1 ay sonra gene hasta olup bitince başalrız calısmalara Rabbim hayırlı şekilde çabucak versin sağlıklı bebişlerimizi
canım gec oldu biraz ama dusuk yapmiyomusum dis gebelikmis ve tupum patladi ic kanama olusmus sag tupumu aldilar ve tabi yine dr hatasi cunku pazartesi gittim dusuk yapiyosun dedi bir hafta kivrandim sonra olumden dondum.izmirdeyim ben ve gercekten universite hastaneside ozel dogum hastaneside ayni hepsi para tuzagi artik genetige gerek kalmadi mecburen tup bebek olucakpislikler ramazan ramazan kötü konusturcaklar beni 2 düşük yaptım gittim fakülteye banada aynınını dediler ağladım siz bnm neler yasadıgıumı bilio musunuz dedim ne demek 3. düşüğü yapta gel dedim her seferinde yıkılıyorum bende dedim kadın acıdı heralde hhem lafını soktu bu gidişle sen daha çok düşürürsün die hem de tamam sadece senn kinin isterim ama eşinn kni istemem dedi alındı kan hangi şehirdesin özelde çok pahalı
canım gec oldu biraz ama dusuk yapmiyomusum dis gebelikmis ve tupum patladi ic kanama olusmus sag tupumu aldilar ve tabi yine dr hatasi cunku pazartesi gittim dusuk yapiyosun dedi bir hafta kivrandim sonra olumden dondum.izmirdeyim ben ve gercekten universite hastaneside ozel dogum hastaneside ayni hepsi para tuzagi artik genetige gerek kalmadi mecburen tup bebek olucak
amin inşallah.rabbim tüm isteyenlere hayırlı sagliklik evlatlar nasip etsincanım kıyamam bu yol çok çetrefilli bir an önce bu yoldan kurtarsın rabbim inşallah tüp bebekle bir an önce alırsın bebişini kucagına
Merhaba,bende yeni düşük yaptim ve ilk bebegimdi.Tekrar istiyorum fakat dr 6 ay yapmicaksin dedibende bgn 2. adetimi gördüm o zaman bende 23 temmuz da 3 . adetimi gördükten sonra başlayacağımm
Kac aylikken dusuk yaptn cnm bide dr neden 6 ay dedi cl degl mi 6 ayMerhaba,bende yeni düşük yaptim ve ilk bebegimdi.Tekrar istiyorum fakat dr 6 ay yapmicaksin dedi
Kachaftalik dusurdunBayanlar dusuk yapip sonra hemen hamile kalan var mi .. Dun bebegimi dusurdum hic agrim falanda olmadi ama hayirlisi..
Geçmiş olsun canım parçaların sol tüpü tıkadığını nerden nasıl öğrendin. Bende düşük yapalı 8 ay oldu hamile kalamıyorumbende ben tam 20 ay once dusuk yaptim evde doktorum icerisi temizlenir defi ama parcalar sol tupume kaynamis hsmile kalamadim dikkat et mutlaka bi doktora gorun
Aynen ben evlendikten tam 2 sene sonunda hamile kalabilmiştim onuda kaybettimBirde insanın zoruna giden zor hamile kalıp onunda düşmesiha diyince kalınsa sorun değil
Kac haftalikken kaybettn canimAynen ben evlendikten tam 2 sene sonunda hamile kalabilmiştim onuda kaybettim
Şimdi yine sebepsiz hamile kalamıyorum eşimdede bendede sorun yok
8 haftaya girecektim. Kalp atışı duyulmadı sonrada düşük yaptımKac haftalikken kaybettn canim
Kesede gorunmusmuydu peki canim sana tekrar ayni gunleri hatrlatmak istemiyrm ama bnde ayni durumdaym fikir almak.istyrm k bakma.kese gorundukten snr kanaman faln mi basladi8 haftaya girecektim. Kalp atışı duyulmadı sonrada düşük yaptım
Beta hcg güzel arttı kese göründü 7 haftalıktım kalp atışı görülmedi. Doktor normal dedi haftaya gel bidaha bakalım dedi. Ertesi gün lekem geldi doktora gittim beta hcg düşük çıktı eve geldim adet olur gibi kanamam başladı düşük yaptım. İnşallah seninki düşmez canımKesede gorunmusmuydu peki canim sana tekrar ayni gunleri hatrlatmak istemiyrm ama bnde ayni durumdaym fikir almak.istyrm k bakma.kese gorundukten snr kanaman faln mi basladi
İnşaallah düşmez canım çok zor bebek kaybetmekDr buyuk ihtimal disecek dedi cnk kesem 5.haftanin sonu olmasina ragmen hala 10 mm bile olmadi ve hcg hala 3000 lerde ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?