- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Geçmiş olsun canım. Benimde öyle oldu kese içerisinde bebek vardi ama kalp atışını duyamadık hiç. 9+6 ya kadar bekledim bi umut belki duyarız diye ama olmadı. 22 haziran da kürtaj oldum maalesefNeden dusuk yapmistn canim bnde bebek var kalp atimi yok cuma duymazsak alcaz dedi de
Düşük değil canım bebeğin kalp atışını duyamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım.Sen neden dusuk yaptn canim
Dr ne dedi genetik bozukluk mu dediGeçmiş olsun canım. Benimde öyle oldu kese içerisinde bebek vardi ama kalp atışını duyamadık hiç. 9+6 ya kadar bekledim bi umut belki duyarız diye ama olmadı. 22 haziran da kürtaj oldum maalesef
Evet canım bebeğin genetiğiyle alakalı dedi. İlk gebeliklerde oluyor dediDr ne dedi genetik bozukluk mu dedi
Sonradan sebebini arastrdn mi test falan?Evet canım bebeğin genetiğiyle alakalı dedi. İlk gebeliklerde oluyor dedi
Yok canım araştirmadılar küçük olduğu için sanırım belkide ilk hamileliğimde olduğu içinde olabilir. Çünkü ilk hamileliklerde normal karşılıyorlar. Benimde o an o üzüntüyle hiç aklıma gelmedi araştiralim demek. Şimdi denemeye başlıcaz bikaç ay olmazsa artık o zaman araştırılır. Sen ne kadarlık hamilesin ?Sonradan sebebini arastrdn mi test falan?
Progestan mi baslamistn canim?kalp atisini kacinci hafta duydun hatrliyrmusunBende ikinci gebeligimde kimyasal gebelik yaşadım ama sancısı ve kanaması coktu doktora gitmedim ama birdahaki ay hemen gebe kaldım ama ondada 6 haftalikken yoğun kanamam oldu 1 hafta boyunca az daha düşüyordu bebeğim çok şükür tutundu dusmedi ama emzirmektendi benimki özel doktora gitmiştim sözde oda bana devam et erdirmeye sıkıntı yok demişti yoğun kanamamin olduğu gün biraktirdim memeden 1 hafta sürdü kanamam sonra gecti suan 14 aylık benim bicirik :)
Sat a göre 7 ise daha küçük bekle derim ben. 9+6 ya kadar bekledim ben bi ihtimal belki duyarım diye ama benim o hafta olmasına rağmen gelişim 6 haftada kalmıştı ve kese artık bozulmaya başlamıştı. 10. Haftasında duyanlar bile varmış inşallah senindr öyledir. Duyarsın inş en kısa zamanda. Ama cuma duymazsan bence hemen aldırma bekle 1-2 hafta dahaSat a gore 7 ye grdim ama kese geriden mujtemelen kanamam oldu progestan basladim dr cuma kalp atisini duymaya gel dedi ama buyuk ihtimal duymucaz kurtaj olcak gbi gel dedi
Kaçıncı haftada duyulması gerektiğini söylüyor doktorunDr yok oyle bseh dio 8 /9 haftada duymak gbi.cuma duyduk duyduk yoksa kurtaj dio
Yok canim hic ilac kullanmadım benim duanin gücüyle oldu:) kısmeti varmış bicirigin evet canim ilk gebeligimden bildiğim için tam 6. Haftada gittim doktora direk kalp atışlarını duyduk canim genelde 6. Haftada pit pit atıyor zaten bide ben adetime 5 gun kala test yaptım pozitif duSuk tede 5 gun kala po zitifti adet gunumde kanamam oldu test yaptim negatifti anlamistım dustugunu benim ilk kizimda da kanda çıkmamıştı tam adet gunumde iki ayrı doktora gittim ikiside yok dedi sonra adet soktorucu ve fitil verdi bitanesi strestendir dedi içtim bir hafta yok adet olmadım test yaptım pozitif sok oldum gittim hemen bakti dedi kese var gebesin dedi dedim geçen hafta yoktu kaç haftalık dedim 3 haftalık dedi cok iyi saklanmış dedi yani kanda bile çıkmamıştı düşün halbuki vardı 6. Haftada da kalbi atıyordu pit pit:)Progestan mi baslamistn canim?kalp atisini kacinci hafta duydun hatrliyrmusun
Evet canim sık sık idrar çıkarsın çünkü bebis büyüdükçe baskı yapıyor hayirlis ınş canim benimde bata 3 gun var :)Bata 4 gun var hayirlisi ile bakalim sonuc ne olcak .. Kasiklarimda agri var bide cok sık tuvalete cikiyorum afedersiniz .. Bunun onunla bi alakasi var midir acaba ..
Bide bugün surekli midem yaniyor bulaniyor k ustum kusacam yani afedersin :/Evet canim sık sık idrar çıkarsın çünkü bebis büyüdükçe baskı yapıyor hayirlis ınş canim benimde bata 3 gun var :)
Benim oncesinde de hic belirti olmazdi bunda da yine ayni pat diye oldum canimmerhaba kızlar size birşey soracağım. kürtajdan önceki dönemlerimde regli olmadan önce belirtiler olurdu. göğüs ağrısı gibi ama kürtajdan sonra hiç belirtim olmadı sizlerdede böyle değişiklik ol dumu
canım bnde kürtajdan sonraki ilk adetimi pıt diye oldum. ama ne bilim artık belirti olmıyacak mı merak ettim. eskiden belirti oluyodu buda işime geliyordu :)Benim oncesinde de hic belirti olmazdi bunda da yine ayni pat diye oldum canim
Tabi belirti olmasi guzel en azindan tahmin edebiliyosun ben birde hissederdim aha oldum diye giderdim genelde de oluyodum :) kurtajdan sonrada aynisi oldu bakalim hu sefer nasil olcakcanım bnde kürtajdan sonraki ilk adetimi pıt diye oldum. ama ne bilim artık belirti olmıyacak mı merak ettim. eskiden belirti oluyodu buda işime geliyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?