oncelikle gecmis olsun insallah son olur. bende 9 haziranda dusuk yaptim 1 temmuzda tekrar hamile kaldim yani 3 hafta sonra.Bayanlar dusuk yapip sonra hemen hamile kalan var mi .. Dun bebegimi dusurdum hic agrim falanda olmadi ama hayirlisi..
Neden dusuk yapmistn canim bnde bebek var kalp atimi yok cuma duymazsak alcaz dedi deoncelikle gecmis olsun insallah son olur. bende 9 haziranda dusuk yaptim 1 temmuzda tekrar hamile kaldim yani 3 hafta sonra.
Nede n dusuk yapmistn canmKızlar ben ilk denemede hamile kalmıştım ocakta düşük yaptım 6 haftalıkken. 2 ay korundum bu ay tekrar kaldım çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına
malesef benim bebekte de kalp atisi yoktu 12 haftaya kadar yoktu dustu zatenNeden dusuk yapmistn canim bnde bebek var kalp atimi yok cuma duymazsak alcaz dedi de
Kromozomal bozukluktan dedi doktor bebekten kaynaklı yani kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için gidecektik o arada düştü maalesef canım. Ilk gebelikte çok oluyormuş bu tarz düşüklerNede n dusuk yapmistn canm
Bebegi gormusmuydnz o aradaKromozomal bozukluktan dedi doktor bebekten kaynaklı yani kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için gidecektik o arada düştü maalesef canım. Ilk gebelikte çok oluyormuş bu tarz düşükler
Keseyi gördüm evet ama kalp atışlarına yetişemeden düştüBebegi gormusmuydnz o arada
Keseyimi bebegimi?Keseyi gördüm evet ama kalp atışlarına yetişemeden düştü
Keseyi canımKeseyimi bebegimi?
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım. Adet olmadan tekrar hamile kaldın o zaman öyle mi ? Doktorun korunma vermedi mi? Bende 22 haziran da kürtaj oldum 18 temmuz da adet oldumç doktor 2 adet bekle dedi ama sanırım beklemicem. Rahim kendini toparladıysa zaten hamile kalırım diye düşünüyorumoncelikle gecmis olsun insallah son olur. bende 9 haziranda dusuk yaptim 1 temmuzda tekrar hamile kaldim yani 3 hafta sonra.
Sen neden dusuk yaptn canimAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım. Adet olmadan tekrar hamile kaldın o zaman öyle mi ? Doktorun korunma vermedi mi? Bende 22 haziran da kürtaj oldum 18 temmuz da adet oldumç doktor 2 adet bekle dedi ama sanırım beklemicem. Rahim kendini toparladıysa zaten hamile kalırım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?