Düşük yapan ?

Kızlar bende 22 haziranda kürtaj oldum. 9+6 dı o gün. Ama ben 2 hafta belki kalp atışını geçte olsa duyarım diye o kadar bekledim. Normalde daha önceden bana kğrtaj demişlerdi. 4 doktora gittim hepsi kalp atışı yok kese de bozulmaya başlamış artık diyince 22 haziran da kürtaj oldum. İlk bebeğimdi çok üzüldüm ama nasip işte elden bişey gelmiyor. Vardır Allah ın bir bildiği hayırlısı böyleymiş demek ki. 27. Gün yani dün adetimi oldum. Doktor bana 2 ay korun demişti. Bende 2 ay dan önce hamile kalırsam yine mi aynı şeyleri yaşarım o yüzden mi 2 ay beklemeliyiz dedim. Risk herzaman var, rahimin kendini toparlaması için 2 ay korunun diyoruz dedi. Ben ruhsal ve fiziksel olarak hamileliğe hazır olduğumu hissediyorum. 4-5 gün sonra adetim bitince tekrar denemelere başlamak istiyorum. Eğer rahim hazırsa zaten hamilelik olur diye düşünüyorum. Allah ım inşaallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

arkadaşlar hepimiz bu acıyı yaşadık birbirimize destek olduk ve şimdide destek zamanı diye düşünüyorum. doktorlar hepimize korun dedi nerdeyse belki bildiği birşey vardır. bence korunmalıyız. doktor bu bildikler bizden fazla sonuçta. aaa kötü bi örnek olacak ama ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde düşük yapıyordum doktorum bana korun mutlaka korun dedi ben nasılsa hemen kalmam diye korunmadım ve peşine tekrar hamile kaldım. 10 haftalıkkende kürtaj oldum. doktorum ilk başta 3 ay korunacaksın dedi. ilk adetimden sonra kontrole gittiğimde bi ay daha adet gör korunmayı bırak dedi. bu aradada tekrar folik asite başlattı. demem oki doktorlarımızı dinleyelim

Kızlar temmuz 4 de ilaçla adet oldum polikistik over var bi de yaklaşık 1 aydır folik asit ve overler için glifor kullanıyorum dua edin hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bu ay hamişler grubuna ben de katılayım. Rabbim hepimize de yardım etsin en kısa Zaman da gebe kalıp kucağımıza almayı nasip etsin inş birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim

Bende kalp atışları durduğu için kürtaj oldum sekizinci haftada.sonra da pıhtılaşma olduğunu öğrendik.5 ay oldu hala hamile kalamadim.doktorum korunma vermemişti.

Benimde ilk hamileligim düşük oldu kızlar ihmal edilecek bişey değil parça kaldığında çocuğa engel olabiliyormuş ben 6 ay tedavi görmüştüm

KIZLAR BENDE NİSAN AYINDA 7 HAFTALIK BEBEĞİMİ DÜŞÜRDÜM ŞÜKÜR KENDİM DÜŞÜRDÜĞÜM İÇİN DOKTOR ULTRASYONDA HİÇBİ PARCA YOK TEMİZ DEDİ 3 SENE SONRA TEDAVİYLE OLMUŞTU BEBİŞİM2 AY KORUNUDUM 2 AYDIRDA BEBİŞ YOK BU AY İNŞALLAH BEBİŞ OLUR OLMAZSA HASTANEYE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZ KAÇINCI AYINIZDA HAMİLE KALDINIZ

Ben 4. Ayında hamile kalmıştım.k urtajdan sonra 5 ay oldu hala kalamadim.doktor 6 ay kalamazsan gel demişti.

Kızlar ben ilk denemede hamile kalmıştım ocakta düşük yaptım 6 haftalıkken. 2 ay korundum bu ay tekrar kaldım çok şükür. Darısı isteyen herkesin başına

oncelikle gecmis olsun insallah son olur. bende 9 haziranda dusuk yaptim 1 temmuzda tekrar hamile kaldim yani 3 hafta sonra.
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım. Adet olmadan tekrar hamile kaldın o zaman öyle mi ? Doktorun korunma vermedi mi? Bende 22 haziran da kürtaj oldum 18 temmuz da adet oldumç doktor 2 adet bekle dedi ama sanırım beklemicem. Rahim kendini toparladıysa zaten hamile kalırım diye düşünüyorum

Sen neden dusuk yaptn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…