Daha sonra 2 düşük yaptım insanın aklına gelmeyen başına geliyorKanamam olmadan muayene esnasında verdi sonra zaten süreç ilerlemeden kalbi durdu bazı şeyler hepimizi aşıyor yani
Sonucta ikisine düşük diye geçiyor malesef inşallah bir daha yasamazsinBende Protestan kullanmıştım bebeğin düşmemesi için destek sağlıyor ama benimkinin kalbi durmuştu.
2 sininde kalbimi durmustu canimDaha sonra 2 düşük yaptım insanın aklına gelmeyen başına geliyor
Yok ilkinin kalbi durdu diğer ikisi normal düşük son düştüğüm kimyasal gebelik dendi2 sininde kalbimi durmustu canim
Bilinmiyor anca taramalı testler ile çıkacak yarın Dr a gidicem araştırmaya bakalımMagnolia1986 düşük sebebin ne
Sebebini arastrdilarmi hangi testler yapildiYok ilkinin kalbi durdu diğer ikisi normal düşük son düştüğüm kimyasal gebelik dendi
3 dysukten sonra arastirmaya giriliyotmus 3.düşugumu geçen hafta yaşadığım için yeni arastirilcakSebebini arastrdilarmi hangi testler yapildi
Ben bir kere duydum sonraki hafta durmuştu zaten benimde içimde his olusmustu daha 7 haftalık di ama o annelik duygusu geliyor insana his sanirimZaten ilk kontrolden beri kalp atışları duzensizdi hep duracak diye düşünüyorduk birgün uyandığında karnım dumduz olmuştu kaybettiğini hemen anladim
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende 22 haziranda kürtaj oldum. Benimde ilk hamileliğimdi. Doktor bana 2 adet dönemi korunmamı söyledi rahmin kendimi toparlaması için ama beklemicem sanırımmerhaba arkadaşlar geçmiş olsun herkese.. bende yakın zamanda bebeğimi kaybettim 22 hazirandı. adet olmadım. şu an 36 gün oldu. korunmayı da bırakabileceğimi söyledi. ilk hamileliğimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. sizler naptınızz??
Sen neden kurtaj oldn canim kalbimi durduCanım aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende 22 haziranda kürtaj oldum. Benimde ilk hamileliğimdi. Doktor bana 2 adet dönemi korunmamı söyledi rahmin kendimi toparlaması için ama beklemicem sanırım
Kalp atışını hiç duyamadık ki canım. Hep bir ümit bu sefer duyarız belki diye 9+6 ya kadar bekledim ama yine olmadı. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan itibaren hep "kalp atışını duyayım söylicem herkese " , "kalp atışını duyayım doktorumu değiştiricem " diyordum daha sadece keseyi görmüşken. Ya içime doğdu da kalp atışına odaklandım yada ben kötüyü çağırdım bilmiyorum.Sen neden kurtaj oldn canim kalbimi durdu
Bebegi gormustnz ama demi bnde ayni durumdaym su ablnKalp atışını hiç duyamadık ki canım. Hep bir ümit bu sefer duyarız belki diye 9+6 ya kadar bekledim ama yine olmadı. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan itibaren hep "kalp atışını duyayım söylicem herkese " , "kalp atışını duyayım doktorumu değiştiricem " diyordum daha sadece keseyi görmüşken. Ya içime doğdu da kalp atışına odaklandım yada ben kötüyü çağırdım bilmiyorum.
Evet canım bebeği gördük. Kese arkasında biraz kanama görmüştü doktor progestan verdi onu kullandım düzenli olarak hiçbir kanamam olmadı ama kalp atışını da duyamadım. Sen kaçıncı haftadasın şu an ?Bebegi gormustnz ama demi bnde ayni durumdaym su abln
Bence hemen aldırma bekle biraz daha. Belki geç duyarsın. Ben kaç doktora gittim aldırmadan önce bi umut. İnşallah sen duyarsın canımSata gorr 7+4 ama kese geriden gbi 1 hafta dr yarn duyduk duyduk yoksa alcaz dddi biraz kanamam vardi progestanla gecti
Geçmiş olsun canım.. kürtaj zamanı banada korun dedi en az 2 ay anca toparlanıyormuş. bide bende enfeksiyon vardı sanırsam o yüzden. ben bu süre zarfında antibiyotik kullandım bide kiraz sapını kaynatıp sabah akşam ılık içtim. kesinlikle tavsiye ediyorum. tabi 15 günü geçirilmemeli fazlası zarar. 1 ay sonra kontrole gittim temiz dedi korunmayı da bırak dedi bi kaç kez sordum hatta. doktorun sana ne diyosa onu yap duruma göre değişebliyomuş onu anladım. sen kontrole gittin mi sonrasında???Canım aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende 22 haziranda kürtaj oldum. Benimde ilk hamileliğimdi. Doktor bana 2 adet dönemi korunmamı söyledi rahmin kendimi toparlaması için ama beklemicem sanırım[/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?