Düşük yapan ?

Bende Protestan kullanmıştım bebeğin düşmemesi için destek sağlıyor ama benimkinin kalbi durmuştu.

Zaten ilk kontrolden beri kalp atışları duzensizdi hep duracak diye düşünüyorduk birgün uyandığında karnım dumduz olmuştu kaybettiğini hemen anladim

Zaten ilk kontrolden beri kalp atışları duzensizdi hep duracak diye düşünüyorduk birgün uyandığında karnım dumduz olmuştu kaybettiğini hemen anladim
Ben bir kere duydum sonraki hafta durmuştu zaten benimde içimde his olusmustu daha 7 haftalık di ama o annelik duygusu geliyor insana his sanirim

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende 22 haziranda kürtaj oldum. Benimde ilk hamileliğimdi. Doktor bana 2 adet dönemi korunmamı söyledi rahmin kendimi toparlaması için ama beklemicem sanırım

Sen neden kurtaj oldn canim kalbimi durdu
Kalp atışını hiç duyamadık ki canım. Hep bir ümit bu sefer duyarız belki diye 9+6 ya kadar bekledim ama yine olmadı. Hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan itibaren hep "kalp atışını duyayım söylicem herkese " , "kalp atışını duyayım doktorumu değiştiricem " diyordum daha sadece keseyi görmüşken. Ya içime doğdu da kalp atışına odaklandım yada ben kötüyü çağırdım bilmiyorum.

Bebegi gormustnz ama demi bnde ayni durumdaym su abln

Bebegi gormustnz ama demi bnde ayni durumdaym su abln
Evet canım bebeği gördük. Kese arkasında biraz kanama görmüştü doktor progestan verdi onu kullandım düzenli olarak hiçbir kanamam olmadı ama kalp atışını da duyamadım. Sen kaçıncı haftadasın şu an ?

Sata gorr 7+4 ama kese geriden gbi 1 hafta dr yarn duyduk duyduk yoksa alcaz dddi biraz kanamam vardi progestanla gecti

Sata gorr 7+4 ama kese geriden gbi 1 hafta dr yarn duyduk duyduk yoksa alcaz dddi biraz kanamam vardi progestanla gecti
Bence hemen aldırma bekle biraz daha. Belki geç duyarsın. Ben kaç doktora gittim aldırmadan önce bi umut. İnşallah sen duyarsın canım

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende 22 haziranda kürtaj oldum. Benimde ilk hamileliğimdi. Doktor bana 2 adet dönemi korunmamı söyledi rahmin kendimi toparlaması için ama beklemicem sanırım[/QU
Geçmiş olsun canım.. kürtaj zamanı banada korun dedi en az 2 ay anca toparlanıyormuş. bide bende enfeksiyon vardı sanırsam o yüzden. ben bu süre zarfında antibiyotik kullandım bide kiraz sapını kaynatıp sabah akşam ılık içtim. kesinlikle tavsiye ediyorum. tabi 15 günü geçirilmemeli fazlası zarar. 1 ay sonra kontrole gittim temiz dedi korunmayı da bırak dedi bi kaç kez sordum hatta. doktorun sana ne diyosa onu yap duruma göre değişebliyomuş onu anladım. sen kontrole gittin mi sonrasında???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…