Ben yaşamadım.yanma enfeksiyondan olabilir ama kanama ilginç.dr değiştir benceMerhaba kızlar. Hepinize geçmiş olsun insallah en kısa zamanda sağlı gebeliklerimiz olur. Olanlarda hayırlısıyla kucaklarina alırlar insallah. Benim bir sorum olacaktı sizlere. Kurtajdan sonra esimle birlikteligimizde kanamam ve yanmam oluyor böyle bir sorunu olan oldu mu? Iki adet donemi geçti kurtajdan sonra ama halen devam ediyo şikayetim doktora gittim ilaç kullandım gecmedi ne yapmalıyım bilmiyorum
Benim yanma yada kanama gibi bir durumum olmadı. Kürtaj sonrasıyla alakalı birçok forumda yazılanları da okudum ama böyle bi yazıyla hiç karşılaşmadım. Belki bi sorun yoktur ama yine de başka bi doktora gözükmende fayda var canım. İhmal etme...Merhaba kızlar. Hepinize geçmiş olsun insallah en kısa zamanda sağlı gebeliklerimiz olur. Olanlarda hayırlısıyla kucaklarina alırlar insallah. Benim bir sorum olacaktı sizlere. Kurtajdan sonra esimle birlikteligimizde kanamam ve yanmam oluyor böyle bir sorunu olan oldu mu? Iki adet donemi geçti kurtajdan sonra ama halen devam ediyo şikayetim doktora gittim ilaç kullandım gecmedi ne yapmalıyım bilmiyorum
Iki ayrı doktora gittim ama sonuç aynı suan doktordan çıktım kanser supesiyle tahlil istedi verdim 10 gun sonra sonuç almaya gidecegimBen yaşamadım.yanma enfeksiyondan olabilir ama kanama ilginç.dr değiştir bence
Sağol canım suan doktordan çıktım kanser şüphesiyle tahlil istedi verdim 10 gun sonra sonuç almaya gidecegimBenim yanma yada kanama gibi bir durumum olmadı. Kürtaj sonrasıyla alakalı birçok forumda yazılanları da okudum ama böyle bi yazıyla hiç karşılaşmadım. Belki bi sorun yoktur ama yine de başka bi doktora gözükmende fayda var canım. İhmal etme...
İçini ferah tut canım bol bol Allah a dua et. Tahlillerin temiz çikacak Allah ın izniyle. İnan ve sakın moralini bozma, moral çok önemli. Dualarım seninle...Sağol canım suan doktordan çıktım kanser şüphesiyle tahlil istedi verdim 10 gun sonra sonuç almaya gidecegim
Benim oldu canım hatta etrafımda çok arkadaşımın başına geldi. Daha sonra 2 tane oğlumuz dünyaya geldi.Bayanlar dusuk yapip sonra hemen hamile kalan var mi .. Dun bebegimi dusurdum hic agrim falanda olmadi ama hayirlisi..
Allah razi olsun canım sağol. Ister istemez canım sıkılıyor ama yapacak bişey yok herşey Allahtan.İçini ferah tut canım bol bol Allah a dua et. Tahlillerin temiz çikacak Allah ın izniyle. İnan ve sakın moralini bozma, moral çok önemli. Dualarım seninle...
Öyle canım herşey Allah tan. Derdi veren Allah dermanını da veriyor. Allah sevdiği kullarını sınarmış bizi de böyle sınıyor nabalım. İsyan etme sakın. Başka şeylerle uğraş , takılmamaya çalışAllah razi olsun canım sağol. Ister istemez canım sıkılıyor ama yapacak bişey yok herşey Allahtan.
Öyle canım yapacak bişey yok. Bazen çok bunaliyorum aslında kurtajdan sonra dengem şaştı iyice. Ara ara halen ağlama krizlerim oluyor bebegimin kalp atislari geliyor aklıma sanki halen benimleymis gibi ne bileyim ışte zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun insallahÖyle canım herşey Allah tan. Derdi veren Allah dermanını da veriyor. Allah sevdiği kullarını sınarmış bizi de böyle sınıyor nabalım. İsyan etme sakın. Başka şeylerle uğraş , takılmamaya çalış
Ben kalp atışlarını duyamadım ama kese içinde ufacık ta olsa görmek yetti bana, orda olduğunu bilmek çok güzeldi ama bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuşÖyle canım yapacak bişey yok. Bazen çok bunaliyorum aslında kurtajdan sonra dengem şaştı iyice. Ara ara halen ağlama krizlerim oluyor bebegimin kalp atislari geliyor aklıma sanki halen benimleymis gibi ne bileyim ışte zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun insallah
Çok çok geçmiş olsun canım. Seni gayet iyi anlıyorum çünkü ben hamile oldugumu öğrendiğim gün arkadaşım doğum yaptı şimdi ara ara fotoğraf atıyor icim gidiyor yemin ederim bazen T lf konuşuyoruz benimle konuşurken bebeğini seviyor falan atlamamak için zor tutuyorum kendimi. Dua edip beklemek tam başka bişey gelmiyor elden uzulmemeye çalış insallah birgün bizimde meleklerimiz olacakBen kalp atışlarını duyamadım ama kese içinde ufacık ta olsa görmek yetti bana, orda olduğunu bilmek çok güzeldi ama bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuşbide ben kürtaj oldum 1-2 hafta sonra yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğredim. Şimdi benim yaşadığım heyecanları o yaşıyor. Onu adına sevşniyırum ama kendi adıma da üzülüyorım. Anlattığı herşeyde kendimi buluyorum. Nabalım bu günlerde geçicrk inşallah
İnşallah canım. En kısa zamanda olur inşallah. Çünkü diğerinin acısını yenisi az da olsa hafifletecek diye umuyorumÇok çok geçmiş olsun canım. Seni gayet iyi anlıyorum çünkü ben hamile oldugumu öğrendiğim gün arkadaşım doğum yaptı şimdi ara ara fotoğraf atıyor icim gidiyor yemin ederim bazen T lf konuşuyoruz benimle konuşurken bebeğini seviyor falan atlamamak için zor tutuyorum kendimi. Dua edip beklemek tam başka bişey gelmiyor elden uzulmemeye çalış insallah birgün bizimde meleklerimiz olacak
Bes ay once kurtaj oldum.yeni gebelik oncesi bir test yapmadilar sadece pihtilasma testi yapuldi banaNe zaman kürtaj oldun cnm bide yeni gebelikten önce de ayrıntılı test yaptırılır heralde değil mi?
Aynı umudu taşıyoruz canım.İnşallah canım. En kısa zamanda olur inşallah. Çünkü diğerinin acısını yenisi az da olsa hafifletecek diye umuyorum
Ben haziran da kürtaj oldum bana hiçbir test yapılmadıBes ay once kurtaj oldum.yeni gebelik oncesi bir test yapmadilar sadece pihtilasma testi yapuldi bana
Canim benim cok gecmis olsun .. Insallah Rabbim hayirlisi ile evlat duygusunu isteyenlere tattirsin .. Burda hepimiz ayni kaderi yasiyoruz .. Buda bizim imtihanimiz Rabbim verdi Rabbim aldi.. Buna itaat ederek dua ederek sabretmeliyiz insallahBen kalp atışlarını duyamadım ama kese içinde ufacık ta olsa görmek yetti bana, orda olduğunu bilmek çok güzeldi ama bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuşbide ben kürtaj oldum 1-2 hafta sonra yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğredim. Şimdi benim yaşadığım heyecanları o yaşıyor. Onu adına sevşniyırum ama kendi adıma da üzülüyorım. Anlattığı herşeyde kendimi buluyorum. Nabalım bu günlerde geçicrk inşallah
Sağol canım öle zaten bi isyanım yok ama insan üzülüyor tabi. Allah ım inşallah en kısa sürede hayırlısıyla göbüşlerimizi bebişlerle doldurur da bi öncekinin acısı bi nebzede olsa hafiflerCanim benim cok gecmis olsun .. Insallah Rabbim hayirlisi ile evlat duygusunu isteyenlere tattirsin .. Burda hepimiz ayni kaderi yasiyoruz .. Buda bizim imtihanimiz Rabbim verdi Rabbim aldi.. Buna itaat ederek dua ederek sabretmeliyiz insallah
Canim bana da kurtaj oldugum yerde yapmadilar sadece test yapturmami tavsiye etmislerdi eger bir rahatsizligin varsa tekrar kayip yasamammak icin yaptir demisti doktorum.Ben haziran da kürtaj oldum bana hiçbir test yapılmadı
Hımm anladım canım. Bana sadece ilk gebeliklerde oluyor böyle dediler o kadar. İnşallah 2. Hamileliğimde aynı şeyi yaşamamCanim bana da kurtaj oldugum yerde yapmadilar sadece test yapturmami tavsiye etmislerdi eger bir rahatsizligin varsa tekrar kayip yasamammak icin yaptir demisti doktorum.
Bayanlar dusuk yapip sonra hemen hamile kalan var mi .. Dun bebegimi dusurdum hic agrim falanda olmadi ama hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?