Düşük yapan ?

Hala hamile kalamadim malesef her ay umitleniyoruz ama mutlu sona ulasamadik.

Kafana fazla takmıcaksın olmuyo diye düşünme akışına bırak ansızın beklemediğin anda geliyo inan bişiler le uğraş hep aklından silmen lazım olmuyor çoçuk demeyi

Insallah hayirlisi ile bende cok uzulmustum cok agladim ama Rabbim sabrini veriyor zamana birakmak lazim

Ben gecen sene kasım ayında yaptım düşük benimde ağrım olmadı kanamam olmadı anne karnında ölmüş daha yeni hamile oldugumu öğrendim ama değerlerim çok düşük
Cok gecmis olsun canim .. Simdi mi dusuk degerlerin

Hepimize geçmiş olsun kızlar. Benim de 8 haftalık kalbi durmuştu alındı, testler yapıldı pıhtılaşma falan yok. İlk gebeliklerde oluyor dedi doktor ama ya tekrarlarsa? Etrafımda aynısını ilk gebelikte yaşayıp 2.yi doğuran var ama korkuyorum. Enfeksiyon olmaması için soğuk su içme, ayağını sıcak tut falan diyorlar ne kadar doğrudur ? Eylülde doktora gidip onun kontrolünde denemek istiyorum hayırlısıyla

Kalp atisini ne zaman duymustn canim.kanaman olmsmuydu

Kalp atisini ne zaman duymustn canim.kanaman olmsmuydu
Kalp atışını duymaya gideceğim hafta kahverengi akıntı başladı sonra normal adet kanaması, anladım zaten ters bir şey olduğunu o an. Kalp atışını duyamadım yani:/

merhaba arkadaşlar geçmiş olsun herkese.. bende yakın zamanda bebeğimi kaybettim 22 hazirandı. adet olmadım. şu an 36 gün oldu. korunmayı da bırakabileceğimi söyledi. ilk hamileliğimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. sizler naptınızz??

Protestan her zaman ise yaramıyor kızlar ilk hamileliginden bana da vermişti ki kanama olmamasına rağmen yine de kalbi durdu yani Rabbim sonu hayırlı olacaksa hamile bırakmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…