Anladım cnm saol cevap verdiğin için peki şuan hamile msnBes ay once kurtaj oldum.yeni gebelik oncesi bir test yapmadilar sadece pihtilasma testi yapuldi bana
Insallah hayirlisi ile bende cok uzulmustum cok agladim ama Rabbim sabrini veriyor zamana birakmak lazimSağol canım öle zaten bi isyanım yok ama insan üzülüyor tabi. Allah ım inşallah en kısa sürede hayırlısıyla göbüşlerimizi bebişlerle doldurur da bi öncekinin acısı bi nebzede olsa hafifler
Cok gecmis olsun canim .. Simdi mi dusuk degerlerinBen gecen sene kasım ayında yaptım düşük benimde ağrım olmadı kanamam olmadı anne karnında ölmüş daha yeni hamile oldugumu öğrendim ama değerlerim çok düşük
Dusuk sebepleri neydi canim3.kez düşük yaptım geçen hafta
Kalp atisini ne zaman duymustn canim.kanaman olmsmuyduHepimize geçmiş olsun kızlar. Benim de 8 haftalık kalbi durmuştu alındı, testler yapıldı pıhtılaşma falan yok. İlk gebeliklerde oluyor dedi doktor ama ya tekrarlarsa? Etrafımda aynısını ilk gebelikte yaşayıp 2.yi doğuran var ama korkuyorum. Enfeksiyon olmaması için soğuk su içme, ayağını sıcak tut falan diyorlar ne kadar doğrudur ? Eylülde doktora gidip onun kontrolünde denemek istiyorum hayırlısıyla
Kalp atisini duymusmuydun canim ne kdrlikken duymustnCok gecmis olsun canim .. Simdi mi dusuk degerlerin
Kalp atışını duymaya gideceğim hafta kahverengi akıntı başladı sonra normal adet kanaması, anladım zaten ters bir şey olduğunu o an. Kalp atışını duyamadım yani:/Kalp atisini ne zaman duymustn canim.kanaman olmsmuydu
Progestan baslamadn mi kesmedimiKalp atışını duymaya gideceğim hafta kahverengi akıntı başladı sonra normal adet kanaması, anladım zaten ters bir şey olduğunu o an. Kalp atışını duyamadım yani:/
Çoktan durmuş ki kalbi, o yüzden kanama başlamış, hemen alındı. Yine kalırsam corasprin verecekmiş önlem olarak ama bilemedim yaniProgestan baslamadn mi kesmedimi
Normal düşük diye gözüküyor aslında ilerlemiyor yani sağlıksız gebelik diyorlar araştırmaya gidicem inşallahDusuk sebepleri neydi canim
Tesekkur ederim canım umarım çok beklemeyizRabbim en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsinduysin kafana takma inş
Knamani kesmismiydi peki canimProtestan her zaman ise yaramıyor kızlar ilk hamileliginden bana da vermişti ki kanama olmamasına rağmen yine de kalbi durdu yani Rabbim sonu hayırlı olacaksa hamile bırakmak nasip etsin
Kanamam olmadan muayene esnasında verdi sonra zaten süreç ilerlemeden kalbi durdu bazı şeyler hepimizi aşıyor yaniKnamani kesmismiydi peki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?