- 27 Nisan 2016
- 411
- 547
- 23
bebeği gönderiyorlar canım. ama benim doktorum ekstradan benimde tüm kan tahlilimi yaptıracağını kanda pıhtılaşma varmı baktıracağını söyledigenetik taramada bebeği mi yolluyolar yoksa kendin mi gidiyosun anlamadım ben şimdi? :)
arkadaşalar ben ikinci bebeğimi salı günü kaybettim. kalbi durdu kürtaj oldum. üzülmedim mi üzüldüm tabi ama acımla dalga geçiyorum. kendimi harap etmiyorum. Allah düşmanımın başına vermesin çok büyük bi acı ama Allah daha büyüğünden korusun. unutmayın üzülünce yumurtalık kururmuş. yeni bebeklerimizin için artık üzülmek gibi bi lüksümüz yok. güçlü olalım güzel şeyler düşünelim
küsmemiştir küsmesinde o yumurtalar bize lazım:) bebeklerimiz cennette bizi bekliyor. Allahım başka evlat acısı yaşatmasın bize. bugünü milat ilan ediyorum. üzülmek yok kızlar. hayırlısıyla vakti gelince güzel haberler müjdeliyeceğiz birbirimize. şimdi hepimiz karnımızı tutup yeni gelecek bebeklerimize gülümseyelim
altı üstü kürtajdan sonra 3 ay dişimizi sıkıcağız. sonra o pıtırcıklar istediği vakit bize gelecek. biz yeni umutlarla kollarımızı açacağız ve onlarda sağlıkla bize sarılacak. hep böyle düşünelim. kendimize moral verelim. bize kendimizden başka moral kaynağı yoktur
bebeği gönderiyorlar canım. ama benim doktorum ekstradan benimde tüm kan tahlilimi yaptıracağını kanda pıhtılaşma varmı baktıracağını söyledi
evet gönderdik genetik teste. 1 ay içinde belli olacakmış.genetik testler yaptırdın mı
canım sende benim gibi olmalısın. acımızı aynı zamanda yaşadık. mutluluğumuzuda yaşıyacagız. güzel düşünelim. benim korktuğum başıma geldi. paronayakça hep kötü düşündüm kötü oldu. şimdi iyi düşünme pozitif olma zamanı. BAŞARACAĞIZ BİZDE ANNE OLACAĞIZ. İNANALIM BİRBİRİMİZE MORAL OLALIM
hepimiz pozitif olalım. benim içinde zor bi durum ama acımızla dalga geçelim ki acımızı unutalım. olan oldu. yarınlarımıza iyi başlayalım. inanalım iyi olacak diye evrene mesaj yollayalım. Hakkımızda hayırlısı olsunyaaa çok tatlısın çok pozitifsin maşallah
1 senede 2 defa düşük yaptım son düştüğüm 30 mart
hepimiz pozitif olalım. benim içinde zor bi durum ama acımızla dalga geçelim ki acımızı unutalım. olan oldu. yarınlarımıza iyi başlayalım. inanalım iyi olacak diye evrene mesaj yollayalım. Hakkımızda hayırlısı olsun
salı günü kürtaj oldum.bu topiği hiç bırakmayalım hep destek olalım böle birbirimize ne zamn dı en son düşüğün
benim ikinci düşüğümdü. ilkinin öğrenemeden düşük yapmıştım.ikincide kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. ben genetik taramaya yollattım. 1 ay sonra sonuç çıkacakmış. ama normalda 4 düşükten veya kürtajdan sonra genetiğe yolluyormuş doktorlar. bu arada unutmadan kürtajdan sonra mutlaka 3 ay beklemek gerekiyormuş.
evet gönderdik genetik teste. 1 ay içinde belli olacakmış.
herkes pozitif bakarsa burası ağlama duvarı olmazsa ben herzaman burada yazarım. kızmayın bana ama acı acıyı getiriyor. pozitif olmalıyız birbirimizi gaza getirmeliyiz. ağlıyacaksakta mutluluktan ağlamalıyız artık. bebeklerimiz bizi cennette bekliyor. yeni gelecek bebeklerimizede pozitif güler yüzlü sağlıklı anneler lazım
yok bize yapılmadı bi test. doktorum sadece 1-2 ay sonra sana genel kan testi yapacagız dedi. eşimle ilgili birşey demedi. o ne oluyoki bugün sorayım doktoraeşinle sana genetik test yapıldı mı onu sordum
yok bize yapılmadı bi test. doktorum sadece 1-2 ay sonra sana genel kan testi yapacagız dedi. eşimle ilgili birşey demedi. o ne oluyoki bugün sorayım doktora
bilgi için teşekkürler. peki bebekte genetik bozukluk çıkarsa yaapılıyor bu test di mio şu oluyor canım eşinde ve sende genlerinizde bir bozukluk var mı die bakılıor.ikinizdende kan alınarak. şimdi bebekler patolojiye gttiğinde genelde genetik bozuklukdan düştü die sonuc gelio ya .. geni bozuk yumurta geni bozuk sperm varda onlar mı düşük yapıo die bakıolar şayet öyleyse PGT yöntemine sevk ediolar .bunun ilaç yada baska tedavisi yok.tabi Rabbim bilirde bozuk yumurta ve sperm olduğu sürece hep düşük olur die. pgt (
Preimplantasyon Genetik Tanı) demek yani tüp bebekle sperm ve yumurtanın şekil olarak en iyisi seçili bebek olusrturuluo olusturulan bebek de genetik incelemeye alınıyor.normal tüp bebekde genetiği incelenmior embriyonun...incelemede down sendromlu mu kromazal veya genetik bozuklugu var mı bakılıor...%100 sağlık lı doğum elde edlilio mu bilmiyorum yuzde kac sağlıklı bebek dünyaya gelio ama buda geni bozuk insanlara yapılan yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?