Düşük yapan ?

genetik taramada bebeği mi yolluyolar yoksa kendin mi gidiyosun anlamadım ben şimdi? :)

genetik taramada bebeği mi yolluyolar yoksa kendin mi gidiyosun anlamadım ben şimdi? :)
bebeği gönderiyorlar canım. ama benim doktorum ekstradan benimde tüm kan tahlilimi yaptıracağını kanda pıhtılaşma varmı baktıracağını söyledi

ne güzel bakış açısı kazandırdın bana

yaaa çok tatlısın çok pozitifsin maşallah

genetik testler yaptırdın mı

bebeği gönderiyorlar canım. ama benim doktorum ekstradan benimde tüm kan tahlilimi yaptıracağını kanda pıhtılaşma varmı baktıracağını söyledi

ben bunları yaptırdımmm pıhtılaşma çıkmadı genetik için de gectimiz salı kan verdım bakalım ne cıkacak 2 düşükten sonra yapıolar fakültede

bu topiği hiç bırakmayalım hep destek olalım böle birbirimize ne zamn dı en son düşüğün

yaaa çok tatlısın çok pozitifsin maşallah
hepimiz pozitif olalım. benim içinde zor bi durum ama acımızla dalga geçelim ki acımızı unutalım. olan oldu. yarınlarımıza iyi başlayalım. inanalım iyi olacak diye evrene mesaj yollayalım. Hakkımızda hayırlısı olsun

çok haklsıın annem hep der kendi kendinin dr u ol die psikolojik tedavler için bu konuda öle

benm 2. düşüğümdü genetik test yaptılar 2. düşükten sonra ücretsiz fakültede oluo

herkes pozitif bakarsa burası ağlama duvarı olmazsa ben herzaman burada yazarım. kızmayın bana ama acı acıyı getiriyor. pozitif olmalıyız birbirimizi gaza getirmeliyiz. ağlıyacaksakta mutluluktan ağlamalıyız artık. bebeklerimiz bizi cennette bekliyor. yeni gelecek bebeklerimizede pozitif güler yüzlü sağlıklı anneler lazım

şu açıdan bakacak olursak "en azından hamile kalabiliosun " cümlesi ne kadar moralimi bozsada umut dolu

yok bize yapılmadı bi test. doktorum sadece 1-2 ay sonra sana genel kan testi yapacagız dedi. eşimle ilgili birşey demedi. o ne oluyoki bugün sorayım doktora

o şu oluyor canım eşinde ve sende genlerinizde bir bozukluk var mı die bakılıor.ikinizdende kan alınarak. şimdi bebekler patolojiye gttiğinde genelde genetik bozuklukdan düştü die sonuc gelio ya .. geni bozuk yumurta geni bozuk sperm varda onlar mı düşük yapıo die bakıolar şayet öyleyse PGT yöntemine sevk ediolar .bunun ilaç yada baska tedavisi yok.tabi Rabbim bilirde bozuk yumurta ve sperm olduğu sürece hep düşük olur die. pgt (
Preimplantasyon Genetik Tanı) demek yani tüp bebekle sperm ve yumurtanın şekil olarak en iyisi seçili bebek olusrturuluo olusturulan bebek de genetik incelemeye alınıyor.normal tüp bebekde genetiği incelenmior embriyonun...incelemede down sendromlu mu kromazal veya genetik bozuklugu var mı bakılıor...%100 sağlık lı doğum elde edlilio mu bilmiyorum yuzde kac sağlıklı bebek dünyaya gelio ama buda geni bozuk insanlara yapılan yöntem

bilgi için teşekkürler. peki bebekte genetik bozukluk çıkarsa yaapılıyor bu test di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…