- 31 Mayıs 2016
- 140
- 41
- 48
- 30
Geçmiş olsun çok zor bir durum bende geçen ay yaşadım çok ağrım olmuştu ama. Kürtaj falan olmadm doktorumuz korunmayın dedi bizde dinledik test yaptım 2 gün önce şüphelerim oldu. 2 çizgi çıktı ama yine silik. Öncekindede öyle olmuştu bugünde regl günüm ama hala olmadm heyecanla bekliyoruz :) Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh... Bu arada annemde düşük yaptı hiç adet olmadan yine hamile kaldı hayırlısı :)Bayanlar dusuk yapip sonra hemen hamile kalan var mi .. Dun bebegimi dusurdum hic agrim falanda olmadi ama hayirlisi..
bilgi için teşekkürler. peki bebekte genetik bozukluk çıkarsa yaapılıyor bu test di mi
teşekkürler bilgi için. doktoruma danışırımyok 2 kere düşük yapan herkese yapılıo
yok 2 kere düşük yapan herkese yapılıo
Bende
Geçmiş olsun çok zor bir durum bende geçen ay yaşadım çok ağrım olmuştu ama. Kürtaj falan olmadm doktorumuz korunmayın dedi bizde dinledik test yaptım 2 gün önce şüphelerim oldu. 2 çizgi çıktı ama yine silik. Öncekindede öyle olmuştu bugünde regl günüm ama hala olmadm heyecanla bekliyoruz :) Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh... Bu arada annemde düşük yaptı hiç adet olmadan yine hamile kaldı hayırlısı :)
Bana da birşey yapmadılar istemediler 3 dusukten sonra bakıyoruz diyorlaryok 2 kere düşük yapan herkese yapılıo
Bende
Geçmiş olsun çok zor bir durum bende geçen ay yaşadım çok ağrım olmuştu ama. Kürtaj falan olmadm doktorumuz korunmayın dedi bizde dinledik test yaptım 2 gün önce şüphelerim oldu. 2 çizgi çıktı ama yine silik. Öncekindede öyle olmuştu bugünde regl günüm ama hala olmadm heyecanla bekliyoruz :) Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh... Bu arada annemde düşük yaptı hiç adet olmadan yine hamile kaldı hayırlısı :)
Bana da birşey yapmadılar istemediler 3 dusukten sonra bakıyoruz diyorlar
İlk başlarda çok kötü şeymiş gibi geliyordu sonra mantıken düşünüldüğünde beterinden korusun büyütüp elimize aldıktan sonra olmasından iyidir çok sıkıcı olaylar birşey yas ilerleyince evlilik yılları çoğaldıkça mecbur gibi hissediyorsun Rabbim hepimize hayırlısını versin bana inşallah hamile kalırsın diyorlar öyle dua etmeyin sonu iyi olsun diyorum hamile kalmak çözüm olmuyor malesef
Hayır özele gittim normal düşük dediler ilkinde patolojiye gönderdiler birşey çıkmadı ikincisinde kanama olduğu için kürtaja gerek kalmadi baska Dr a gittim o da 3 e kadar normal böyle dusuklerin dedi ikisine küçüktü 7 haftalikdifakülteye mi gittin 2 düşükten sonra sgk karsılıo
Aynen öyle ama ben şahsen ilk zamanlarının hevesi kaldı mı kalmadı malesef aklıma gelmeyen başıma geldi hayat sürprizler ile dolu maleseföyle düşünüoz bizi bi tek biz anlıozhamie kalıoz kaybediozzz hala umudumuz oluo ama sonunda yıkılıoz
hefesimiz kalmadı diye birşey yok lütfen. umudumuzu kaybetmeyelimAynen öyle ama ben şahsen ilk zamanlarının hevesi kaldı mı kalmadı malesef aklıma gelmeyen başıma geldi hayat sürprizler ile dolu malesef
Hayır özele gittim normal düşük dediler ilkinde patolojiye gönderdiler birşey çıkmadı ikincisinde kanama olduğu için kürtaja gerek kalmadi baska Dr a gittim o da 3 e kadar normal böyle dusuklerin dedi ikisine küçüktü 7 haftalikdi
Hayır olup olmayacağından değil ama eski heyecan olsun hadi oldu felan en azından adet olduğumda ağlamıyorum artık:) Rabbim e sığındım en iyi o bilir vardır bir bildiği öteki tarafta beklesın bizi yavrucuklar bunlar hep sınavhefesimiz kalmadı diye birşey yok lütfen. umudumuzu kaybetmeyelim
Demedim hicbirsey biliyormusun bende bilmiyorum neden demedigimineyin normali demedin miii bn burda ne acılar cekiorum demedinmi normal olur mu hiç fakilteyde ücretsiz genetik tahliller özelde 1. 2bn arası
Evet 6 aylık evliyim 4 ay korundum korunmayı bıraktığım gibide hamile kaldım. Dk hapı kullanmıştm.1.düşüğün müydü
Daha çok yenisiniz maşallah daha yolun başı olur inşallah hayırlısı ileEvet 6 aylık evliyim 4 ay korundum korunmayı bıraktığım gibide hamile kaldım. Dk hapı kullanmıştm.
Evet 6 aylık evliyim 4 ay korundum korunmayı bıraktığım gibide hamile kaldım. Dk hapı kullanmıştm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?