Düşük yapan ?

6 sene olcak eylülde evliliğimin son 2 senedir çocuk istedim ilk 1 sene olmadı sonra ki 1 senede 2 düşük yaptım yine istiyoruz bakalım hayırlısı

kızlar lütfen yaaa kendinize gelin.. kimimiz düşük yaptı kimimiz kürtaj oldu. olan oldu bitti geçti. önümüze bakalım. hepimiz inanalım o bebekler bizim son kayıplarımızdı. yaşandı ve bitti. şimdi herşey daha güzel olacak

Acikcasi Benim tıbben bir çare bulamadıklarından en azından şu anlık zaten kötü rüyalar görüyordum ardından düşük yapıyordum hocalara gittik felan Ümmühan sübyan çıktı neden o oluyormuş Rabbim kimsenin başına vermesin

bende hayal masal gibi istiyorummmm burası MUTLULUK Topiği olsun

aman o konuyu burda acma baska sayfada acıldı büyük polimik oldu

aman o konuyu burda acma baska sayfada acıldı büyük polimik oldu
konuyu uzatmıcam ben hiç duymamıştım bugün bi arkadaşım aradı böle bişi varmış falan diye etkisi bilinmez biraz netten baktım bende şimdi bi de üstüne burda konusu açıldı

aynen aynı oluo

Ayy ne guzel
Insallah guzel haberler gelir saglukli sekilde kucagina alirsin bebisini. Bana da korunma dedi doktor. Hayirlisi olsun. Saglikli olacaksa gelsin insallah

Ayy ne guzel
Insallah guzel haberler gelir saglukli sekilde kucagina alirsin bebisini. Bana da korunma dedi doktor. Hayirlisi olsun. Saglikli olacaksa gelsin insallah
Amiinnn inşallah canım Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh. Pazartesi günü gidiyorum bende kesin sonuç öğrenmeye. Hayırlısıyla olur inşallahh :) Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir yavrucak versin en kisa zamanda :))

Insallah canim. Bebegimi kaybettigim icin hala icim aciyor ama ruhumdaki boslugu ancak yeni bi bebek kapatir biliyorum. Inaallah saglikli gelir yavrularimiz. Aslinda bi yandan korkuyorum cogu kisiye doktoru korunmasini soylemis bana korunma dedi ama hayirlisi

noldu hamilemiymiş sin topiğimizin ilk hamilesi

merhaba kızlar bende aranıza yeni kaltıldım. Nisanda bende 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Doktorum bir ay bekliycez demişti ama cesaretim yok malesef sorum şu sizler kürtaj sonrası ne kadar beklediniz yada beklemeyi düşünüyorsunuz yeni bir hamilelik için.

canım bende nisanda kürtaj oldum bnm daha bebek oluşmamıştı... am dr um 3 ay korun dedi seninki daha büyük gebelk 1 ay az değil mi

canım bende nisanda kürtaj oldum bnm daha bebek oluşmamıştı... am dr um 3 ay korun dedi seninki daha büyük gebelk 1 ay az değil mi
bende öyle düşünüyorum ilk reglimi oldum bir sonraki reglimide bekliycem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…