Demedim hicbirsey biliyormusun bende bilmiyorum neden demedigimi
Allah razı olsun demen bile yeterli benim işim karışık biraz hocalık durumum onları hallettik bakalım ne olcakyapabileceğim bişi var mı
kızlar lütfen yaaa kendinize gelin.. kimimiz düşük yaptı kimimiz kürtaj oldu. olan oldu bitti geçti. önümüze bakalım. hepimiz inanalım o bebekler bizim son kayıplarımızdı. yaşandı ve bitti. şimdi herşey daha güzel olacak
Acikcasi Benim tıbben bir çare bulamadıklarından en azından şu anlık zaten kötü rüyalar görüyordum ardından düşük yapıyordum hocalara gittik felan Ümmühan sübyan çıktı neden o oluyormuş Rabbim kimsenin başına vermesin
:))aman o konuyu burda acma baska sayfada acıldı büyük polimik oldu
Kısacası bakalım bende geçen gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünden itibaren bekliyorum işte adeti ama adet ile hamilelik belirtisi aynı olduğundan anlamıyorum sadece kucuk tuvalete sık cikiyorum
Acikcasi Benim tıbben bir çare bulamadıklarından en azından şu anlık zaten kötü rüyalar görüyordum ardından düşük yapıyordum hocalara gittik felan Ümmühan sübyan çıktı neden o oluyormuş Rabbim kimsenin başına vermesin
konuyu uzatmıcam ben hiç duymamıştım bugün bi arkadaşım aradı böle bişi varmış falan diye etkisi bilinmez biraz netten baktım bende şimdi bi de üstüne burda konusu açıldıaman o konuyu burda acma baska sayfada acıldı büyük polimik oldu
Kısacası bakalım bende geçen gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünden itibaren bekliyorum işte adeti ama adet ile hamilelik belirtisi aynı olduğundan anlamıyorum sadece kucuk tuvalete sık cikiyorum
Doğum kontrol hapı
Ayy ne guzelBende
Geçmiş olsun çok zor bir durum bende geçen ay yaşadım çok ağrım olmuştu ama. Kürtaj falan olmadm doktorumuz korunmayın dedi bizde dinledik test yaptım 2 gün önce şüphelerim oldu. 2 çizgi çıktı ama yine silik. Öncekindede öyle olmuştu bugünde regl günüm ama hala olmadm heyecanla bekliyoruz :) Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh... Bu arada annemde düşük yaptı hiç adet olmadan yine hamile kaldı hayırlısı :)
Amiinnn inşallah canım Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh. Pazartesi günü gidiyorum bende kesin sonuç öğrenmeye. Hayırlısıyla olur inşallahh :) Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir yavrucak versin en kisa zamanda :))Ayy ne guzel
Insallah guzel haberler gelir saglukli sekilde kucagina alirsin bebisini. Bana da korunma dedi doktor. Hayirlisi olsun. Saglikli olacaksa gelsin insallah
Insallah canim. Bebegimi kaybettigim icin hala icim aciyor ama ruhumdaki boslugu ancak yeni bi bebek kapatir biliyorum. Inaallah saglikli gelir yavrularimiz. Aslinda bi yandan korkuyorum cogu kisiye doktoru korunmasini soylemis bana korunma dedi ama hayirlisiAmiinnn inşallah canım Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh. Pazartesi günü gidiyorum bende kesin sonuç öğrenmeye. Hayırlısıyla olur inşallahh :) Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir yavrucak versin en kisa zamanda :))
Amiinnn inşallah canım Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh. Pazartesi günü gidiyorum bende kesin sonuç öğrenmeye. Hayırlısıyla olur inşallahh :) Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bir yavrucak versin en kisa zamanda :))
merhaba kızlar bende aranıza yeni kaltıldım. Nisanda bende 8 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Doktorum bir ay bekliycez demişti ama cesaretim yok malesef sorum şu sizler kürtaj sonrası ne kadar beklediniz yada beklemeyi düşünüyorsunuz yeni bir hamilelik için.
bende öyle düşünüyorum ilk reglimi oldum bir sonraki reglimide bekliycem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.canım bende nisanda kürtaj oldum bnm daha bebek oluşmamıştı... am dr um 3 ay korun dedi seninki daha büyük gebelk 1 ay az değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?