Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Açılışı sen yap arkandan Birdilimkek ile ben geliriz... birinin başı çekmesi gerek ...

Açılışı sen yap arkandan Birdilimkek ile ben geliriz... birinin başı çekmesi gerek ...
Insallah insallah canim. Bugun vajinismus seansina gittm doktor dedi sen cok rahat normal dogum yaparsin cok esnek yapin var :) ama once hamile kalmam gerekiyormuş bu ay korunmadayim onumuzdeki ay insallaaaaaahhh hadi siz ikiniz bu ay yapin bi dahaki ay da ben :)

süperrr en onemlisi rahmin hazır olması :) biz kedimizi hazırlıyoruz zaten canım

Birdilimkek cnm bu sene içinde 2 sefer düşük yaptığım için daha uzun zamana ihtiyacim var diye düşünüyorum. Sizi bekleyim hayırlı haberlerinizi alayim belki gaza gelip korkularımı yener yeniden denerim...

Ben de iki kere düşük yaptim. Ikincisi mayis ayindaydi 5 ay gecti artik olabilir bence istiyoruk ama bu ay yasak koydu doktor bize sen ne zaman düşük yaptin. Sebep neymis arastirdiniz mi. Ben genetik tahlillerimi her seyi yaptirdim biseyim yokmus tutunma donemlerinde hareketlerimi kisitlamadigim icin düşmüşler

Bende 5. Ayda yaptim ikinci dusugu cnm aynen tutuma dönemi bendede...
Çalıştığım için dikkat edemiyorum sanırım... Hakkımızda hayırlısı olur umarım...

30 una kadar regl olmazsam ham.leyim demektir. Bende heyecanla bekliyorum. lulicik hamıle kalabılıyorsun neden gerek kalsın ki?

30 una kadar regl olmazsam ham.leyim demektir. Bende heyecanla bekliyorum. lulicik hamıle kalabılıyorsun neden gerek kalsın ki?
Kayinpederimle tartistik gecen utanmaz adam beni zorla doktora goturecekmis cok sinirlerim bozuldu Eşim dunyalar iyisi bir insan ama ailesinden de bir o kadar nefret ediyorum adım kısıra cikti resmen. Zaten hiç istemediler beni bir de bebeğim olmayinca iyice bozuldu aramiz. Düşük yaptigimda bir geçmiş olsun bile demedi bana kayinpederim. Oturdu ağladı resmen. Neymiş doğar doğmaz benden alacakmis bebegimi... Nefret ediyorum zaten nirmal yolla olsa da bu stres altindayken olmazsa

aaaa çok ayıp etmiş . allah ıslah etsin. lütfen bozma moralini. onları düşünüpde içini nefretle doldurma. kac yıldır evlisin? kac yasındasın? ne bu aceleleri? elalem meraklı adını kısıra cıkarmaya benım kayınvalıdem evlendıgımın ıkıncı ayında cocuk lafı etmeye basladı . bende bız ne zaman ıstersek allah ne zaman verırse olur dedım soyleme ıkıde bır dedım bı daha soylemedı

Ben de bir aylikken adet oldun mu dediler. Ayrica bem o söylediklerinin yüz katini da söyledim onlara ama imani inanci ve vicdani olan anlar arkadasim... Olmayan anlamiyor malesef..

Neden dr gitmediniz kendiniz evde düşürdünüz.Zaten buyumediyse kalp atışıda yoktur .iyi cesaret size birşey olmadı.Fakat dr bir kontrol olun derim düşük sonrası gerekli bence.

Aminnnn amin sagolasin canim benim. Benim imtihanlarim çok...
Herkesin imtehanı var cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olur inşallah...
Kendini hic strese sokma verende Allah alanda Allah... Hamile kalamıyor değilsin cok şükür Allaha inancını yitirme sen hamile kalmaya karar verdigin andan itibaren kendine dikkat etmeye çalış insallah hayirli haber alınca hiçbişey yapma yat dinlen ufak ufak yavas yavas yap ev islerini falan eşinden memnunsun Allah bozmasin, ailesinide idare edeceksin artık cnm Allah yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…