Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Herkese geçmişler olsun . Ben de 10 haftalık bebeğimi düşürdüm 3 eylül de. Evde kendi kendime düşürdüm . Tek iyi yanı hiç agrım olmamasıydı. adet olduğumda bile agrıdan kıvranırdım oysa . Parçalara bakmaya cesaret edemedim. Neyse ki içeride parça kalmamış. Şimdi 27 gün sonra kanama başladı adet mi değil mi anlamadım . Hepimize allah sabır versin. en kısa zamanda allah isteyen herkese versin insallah

Hatırlamak bile istemiyorum o günü.7 haftalık hamile iken önce hafif kanama ve adet sancısı gibi sancı sonrasında bilincimi yitirtecek kadar sancı , kendimi hastanenin aciline girer girmez yere attım . Yerlere yatıp kıvranıyordum, evde eşimi aradım işten gelmesi ile benim yerlerde bağırarak kıvranmam sanki yıl gibiydi . Kadın doğum doktoru bir alet ile çekti çıkardı ve benim tüm sancılarım geçti . Avuç içim kadar bir et parçası gördüm ve çığlık atarak bağırıyordum doktora o ne öyle Allahım diye. Heryerim kan içinde kaldı . Çok kan kaybettim ve bir gün hastanede yatırdılar . Meğer rahim ağzım dar olduğu için kendi kendime düşürememişim . Zaten rahim ağzına kadar inmiş . kürtaj olmadım bütün halinde düştüğü için . Şimdi hergün dua ediyorum Allah'ım bana bir daha yaşatma bunu diye . Resmen doğum yapmadan doğum sancısı çektim . İnşallah hepimiz sağlıklı bir gebelik sonrası, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız .....

Cok geçmiş olsun cnm... İnşallah rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder en kisa zamanda...

Geçmiş olsun cnm Allah kimseye yasatmasin gercekten cok zor ve acı... bebeğini kucağına alamiyorsun ama doğum yapar gibi sancı cekiyorsun... Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... Tek tesellimiz bizleri cennetin kapısında bekleyecek olmaları... En kisa zamanda hayırlı bir bebis nasip eder inşallah Rabbim sanada...

limoncicegi41 şimdilik Birdilimkek den haber bekliyoruz inşallah verecek güzel haberi... Sende verebilirsin tabi...
:) malesef canim benimmm. Bende kasılma oluyordu bu yuzden hamile kalmam zorlaşiyordu normalde gebelige hicnir2 engel gorunmuyor. Ben de bu ay vajinismus tedavisine basladim bir ay iliski yasak onumuzdeki ay deneriz de bir dahaki ay tutarsa anca o zaman verebilirim haber:) siz beni geçin hadiiiii

limoncicegi41 şimdilik Birdilimkek den haber bekliyoruz inşallah verecek güzel haberi... Sende verebilirsin tabi...

inşallah birimizden güzel haber gelsinde :) bana gelince daha bir ay gecti ilk adetimi oldum doktor 3 ay dedi ama ben sanırım bekleyemiycem hayırlısı olsun hepimiz için :) sen ne kadar bekleyeceksin?

hadi bakalım bir an önce tedavi bitsin gelsin bebişler

lulicik vajinusmus olduğu halde hamile kalabildiysen tedavi olduğunda çifter çifter gelirler canım :) sanslısın bence
Amin insallah valla ne guzel olur canim yaaaa:) benim ailenin yarısı ikiz belki bana da vurur. Saglikli olsun da gerci ben bir taneye hasretim

Hayırlısı olsun inşallah cnm hakkımızda...

inşallah birimizden güzel haber gelsinde :) bana gelince daha bir ay gecti ilk adetimi oldum doktor 3 ay dedi ama ben sanırım bekleyemiycem hayırlısı olsun hepimiz için :) sen ne kadar bekleyeceksin?
Bekleme süresini uzatmazsam bitti cnm ama korkuları yenmeyi bekliyorum acaba yine bir düşükle karşılaşırmıyım diye...

Bekleme süresini uzatmazsam bitti cnm ama korkuları yenmeyi bekliyorum acaba yine bir düşükle karşılaşırmıyım diye...
Açıkçası bu korku bende de var ve hiç gecmeyecek. Öyle sanıyorum ki düşük yapan herkes bu korkuyu her daim yaşıyor ve yaşayacak :) rabbimiz isterse oluyor. O halde doktorunun verdiği süre dolduğuna göre bekleme artık :) olana kadar yılmak yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…