çok şükür tatlım ben kürtaj olalı 2 buçuk ay oldu doktor 3 ay korunma vermişti kürtaj sonrası 4 cmlik kist oluştu doğum kontrol hapı kullanıyordum yarın bitecek bittikten 3-4 gün sonra adet olurmuşum adetin 3.günü doktor muayeneye gel dedi umarım kistim erimiştir bende kasımda bebişime kavuşurum diye dua ediyorum sen nasılsın canım
Amin canim sagolasin. Herkes bana doktor arama haci hoca arama derdinde. Yeter artik valla daha 5 dakika önce kocama patladim telefonu yüzüne kapadim. Lanet olsun cok yoruldum insanalrdanHerkesin imtehanı var cnm Rabbim hepimizin yardımcısı olur inşallah...
Kendini hic strese sokma verende Allah alanda Allah... Hamile kalamıyor değilsin cok şükür Allaha inancını yitirme sen hamile kalmaya karar verdigin andan itibaren kendine dikkat etmeye çalış insallah hayirli haber alınca hiçbişey yapma yat dinlen ufak ufak yavas yavas yap ev islerini falan eşinden memnunsun Allah bozmasin, ailesinide idare edeceksin artık cnm Allah yardimcin olsun...
İnşallah kist kendiliginden gitmiş olurda hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik geçirir bebisine kavusursun cnm... ben beklemedeyim bakalim hayırlısı...çok şükür tatlım ben kürtaj olalı 2 buçuk ay oldu doktor 3 ay korunma vermişti kürtaj sonrası 4 cmlik kist oluştu doğum kontrol hapı kullanıyordum yarın bitecek bittikten 3-4 gün sonra adet olurmuşum adetin 3.günü doktor muayeneye gel dedi umarım kistim erimiştir bende kasımda bebişime kavuşurum diye dua ediyorum sen nasılsın canım
Lanet etme cnm hayirlisini dile herdaim biliyorum dile kolay insan ne yaşadığını kendisi biliyor zor durumun Allah yardimcin olsun... onlara kızıp sinirini eşinden çıkarma cok iyi olduğunu söylemiştin. Esin bu konuda ailesini susturamiyormu hani siz deneme aşamasında iken bekliyoruz yada bir süre düşünmüyoruz falan dese... Burada eşine cok iş düşüyor ama ne kadar kötü olsalarda ailesi biryere kadar sesi çıkıyordur... oda arada kalıyor en iyisi senin kulaklarını tikaman cnm...Allah yar ve yardimcin olsun...Amin canim sagolasin. Herkes bana doktor arama haci hoca arama derdinde. Yeter artik valla daha 5 dakika önce kocama patladim telefonu yüzüne kapadim. Lanet olsun cok yoruldum insanalrdan
Malesef eşim onlari susturabilecek yapida bir insan degil. Kimseyi kirmak istemiyorum deyip yüzeysel uyariyor sadece. Suratlarina bakinca bile kendimi kötü hissediyorum cocugu olmayan eksik bir kadin gibi hissediyorum. Ama eski salak yok artik karşılarında ogullari agzinin payini veremiyorsa ben verecem. Ne de olsa ben el kiziyim GELINIM onlarin tabiriyle...Lanet etme cnm hayirlisini dile herdaim biliyorum dile kolay insan ne yaşadığını kendisi biliyor zor durumun Allah yardimcin olsun... onlara kızıp sinirini eşinden çıkarma cok iyi olduğunu söylemiştin. Esin bu konuda ailesini susturamiyormu hani siz deneme aşamasında iken bekliyoruz yada bir süre düşünmüyoruz falan dese... Burada eşine cok iş düşüyor ama ne kadar kötü olsalarda ailesi biryere kadar sesi çıkıyordur... oda arada kalıyor en iyisi senin kulaklarını tikaman cnm...Allah yar ve yardimcin olsun...
Bence boşver takılı kalma...Malesef eşim onlari susturabilecek yapida bir insan degil. Kimseyi kirmak istemiyorum deyip yüzeysel uyariyor sadece. Suratlarina bakinca bile kendimi kötü hissediyorum cocugu olmayan eksik bir kadin gibi hissediyorum. Ama eski salak yok artik karşılarında ogullari agzinin payini veremiyorsa ben verecem. Ne de olsa ben el kiziyim GELINIM onlarin tabiriyle...
Cok haklisin canim benim :) aynen öyle ben de öyle söylüyorum. Insanin kalbi nasilsa karsiya onu yansıtıyor. Kotu kalpliler hep kötü konusur bunun benle alakasi yok aslinda.. Allah a yakin bana uzak olsunlar. Benim de dunyadaki imtihanim karaktersiz bir kayinpeder.. Yapacak bisey yok onun her söylediğine takilsam kocamdan ayrilmam getekir Allah korusun.Bence boşver takılı kalma...
Bende birtakım sorunlar yaşadım taki şu menkibeyi duyup hayatıma sokana kadar...
Peygamber Efendimiz (s.a.v) bir gün sahabeden insanlarla yolda yürürken karşıdan bir adam gelip ya Muhammed sen ne kadar güzelsin ne kadar hossun demiş...Efendimiz (s.a.v) Allah razı olsun deyip yoluna devam ederken bir baskasi gelip ya Muhammed sen ne kadar kötü ne kadar çirkinsin demiş... Efendimiz (s.a.v) o adamada Allah razı olsun demiş ve yoluna devam ediyorken yanilmiyorsam hz. Ebubekir ya Muhammed Bu nasıl iştir..?
Sana iyi hoş güzel diyenede kötü cirkin diyenede Allah razı olsun dedin nedendir ..?
Efendimiz (s.a.v) müthiş bir cevap vermiş...
"Kişi kendinin aynasıdır..."
Onlar bana baktiginda bende beni görmediler bende kendi kalplerini gördüler demiş...
Bu cümle benim hayatıma yer etti birine baktığım zaman eger kötü düşünüyorsam bu onun kötülüğü degil benim kalbimin kötülüğü diyorum... Birileri benim icin böyle düşünüyorsa buda onların kalbinin kötülüğüdür... Hakkinda birileri bişeyler konuşup dursunlar sen kendini esin seni biliyorsa en önemlisi Allah biliyorsa gerisi önemli değil. o insanlar senin ahiretin icin çalışıyorlar diye düşün...
Düşünsene bu zamanda üstüne para versen kimse günahını almaz o insanlar alip senin icin ahirete hazırlık yapıyorlar bence Allah razı olsun de...
Biraz uzun ve karmaşık olabilir ama kendini üzme...
belli oldu canım yaa maaleseflimoncicegi41 canim senin durum ne ayin 30 unda belli olacak diyordun
Hayırlısı olsun canim dogsun da artik ay falan secmiyorum:) ayin 10 gibi regl olacagim ben de bitince korunmayi birakacaksiniz dedi doktor ayyyyyy cok heyecanliyim insallah kasilmambelli oldu canım yaa maalesefregl oldum. bu ay geçti. ama artık korunmuyorum , allah ne zman kısmet ederse . iki ayı tamamlamıs oldum. aslında dogumum boyle eylul sonu yada ekıme gelcek gıbı hamile kalsam en bi güzel olur
Hayırlısı olsun cnm inşallah...belli oldu canım yaa maalesefregl oldum. bu ay geçti. ama artık korunmuyorum , allah ne zman kısmet ederse . iki ayı tamamlamıs oldum. aslında dogumum boyle eylul sonu yada ekıme gelcek gıbı hamile kalsam en bi güzel olur
Hadi Hayırlısı olsun cnm ben kalıyorum da bebisim benimle kalmıyor bakalım cuma dr a gidip konuşacağım ondan sonra karar vericem nasip olursa deneyip denememeye... Allah hakkımızda hayırlısıni versin inşallah hepimizinde kızlar...Hayırlısı olsun canim dogsun da artik ay falan secmiyorum:) ayin 10 gibi regl olacagim ben de bitince korunmayi birakacaksiniz dedi doktor ayyyyyy cok heyecanliyim insallah kasilmamsahi kasilmadan nasil yapabiliyorsunuz bunun kiymetini bilin insallah bu ay hepimiz bırakıyoruz korunmayi ve bakalim ilk kim verecek mujdeyi @Erva-Taha
Benim de sorunum ayni hamile kalmamda sorun yok. Vajinismus iken iki kere hamile kalabildim bunu atlatirsan hemen olur diyor doktor. Ama benim de sebepsiz yere dusukler olunca bu sefer cok sıkı takip gerekiyor dedi doktor. Zaten olsun ilk üç ay devamli yatmayi düşünüyorumHadi Hayırlısı olsun cnm ben kalıyorum da bebisim benimle kalmıyor bakalım cuma dr a gidip konuşacağım ondan sonra karar vericem nasip olursa deneyip denememeye... Allah hakkımızda hayırlısıni versin inşallah hepimizinde kızlar...Birdilimkek limoncicegi41
süperr . canım bende ilk baslarda kasılıyordum. farkettım ki canımın acımasına odaklanıyormusum. odak noktamı degıstırdıgım anda düzeldi durum kısmen :)Hayırlısı olsun canim dogsun da artik ay falan secmiyorum:) ayin 10 gibi regl olacagim ben de bitince korunmayi birakacaksiniz dedi doktor ayyyyyy cok heyecanliyim insallah kasilmamsahi kasilmadan nasil yapabiliyorsunuz bunun kiymetini bilin insallah bu ay hepimiz bırakıyoruz korunmayi ve bakalim ilk kim verecek mujdeyi @Erva-Taha
aminn insallah hepimiz için canım inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin. haber ver bize merakta bırakmaHayırlısı olsun cnm inşallah...
Normal konuşmak icin gidicem cnm hayırlı haber kısmına gecmedim daha..aminn insallah hepimiz için canım inşallah doktordan güzel haberlerle dönersin. haber ver bize merakta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?