Amin bi göbüşe gelse de pamacuk ayaklım
kastettiğim doktorundan"her sey yolunda sorun yok deneyebilirsin" cümlelerini duyman :) yoksa biliyorum henüz beklediğini geçen konuşmustuk ya zaten :)Normal konuşmak icin gidicem cnm hayırlı haber kısmına gecmedim daha..
Ayyy inşallah cnmmmm...Amin bi göbüşe gelse de pamacuk ayaklım
Onlara kalsa 2 adet döneminden sonra deneyebilirsiniz diyorlar cnm hayırlısı olsun diyelim bizde inşallah...kastettiğim doktorundan"her sey yolunda sorun yok deneyebilirsin" cümlelerini duyman :) yoksa biliyorum henüz beklediğini geçen konuşmustuk ya zaten :)
Kizzz yazdigini gorunce heyecan yaptim ben adet tarihimi bekliyorum yoksa senin bebis geldi miiiiiiii:)))Erva-taha, Lulicık nasılsınız?
ayy keşşkeee ama maalesef hayatım henüz bir sey yok. eşim biraz daha bekleyelim diyo deli ediyoooo beni :) aralık 3 de tam 3 ay bıtmıs olcak benden bu ayda gectı yani sende ne var ne yok?Kizzz yazdigini gorunce heyecan yaptim ben adet tarihimi bekliyorum yoksa senin bebis geldi miiiiiiii:)))
inşallahh canım. cok az kalmısss belirtilere takılma o belli olmuyomus :) ya doktor vajınusmusta nasıl bir tedavi veriyor? benimde hâla canım acıyo vajinusmusa baktım iki cesit miş sanırım benimi hafif düzeydeYok ya hic bir belirtim yok ki zaten vajinismus tedavim yeni bitti tam iliski yasayamiyorduk ki. Ama yine de her ihtimale karsi benim de aralik 3 - 4 gibi adet tarihim insallah olmaaaaaammmmm :)))))
sevindim canım düzelmene. Bu arada ben soğan kürüne başladım.düşük sorası rahim temizlensin diye :) boşluktan kendimi oyalıyorumCok şükür cok fazla rahatlama oldu zamanla da daha rahat olacak insallah. Olabilmesi bile benim icin mucize bu illeti anca yaşayan anlar Allah kimseye gostermesin
Hehe ben de yaptim bu ay kiz :)) ama 15 gün yapilmasi gerekiyor ben 10 gün yaptim biraktim.. Insallah bi faydasini görürüzsevindim canım düzelmene. Bu arada ben soğan kürüne başladım.düşük sorası rahim temizlensin diye :) boşluktan kendimi oyalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?