Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

kastettiğim doktorundan"her sey yolunda sorun yok deneyebilirsin" cümlelerini duyman :) yoksa biliyorum henüz beklediğini geçen konuşmustuk ya zaten :)
Onlara kalsa 2 adet döneminden sonra deneyebilirsiniz diyorlar cnm hayırlısı olsun diyelim bizde inşallah...

Kizzz yazdigini gorunce heyecan yaptim ben adet tarihimi bekliyorum yoksa senin bebis geldi miiiiiiii:)))
ayy keşşkeee ama maalesef hayatım henüz bir sey yok. eşim biraz daha bekleyelim diyo deli ediyoooo beni :) aralık 3 de tam 3 ay bıtmıs olcak benden bu ayda gectı yani sende ne var ne yok?

ay pardon adet tarihimi bekliyorum demissin. ne zaman belli olcak? ayy heyecanlandım bak hadi hayırlısıyla inşallah bebişler gelir

Yok ya hic bir belirtim yok ki zaten vajinismus tedavim yeni bitti tam iliski yasayamiyorduk ki. Ama yine de her ihtimale karsi benim de aralik 3 - 4 gibi adet tarihim insallah olmaaaaaammmmm :)))))

Yok ya hic bir belirtim yok ki zaten vajinismus tedavim yeni bitti tam iliski yasayamiyorduk ki. Ama yine de her ihtimale karsi benim de aralik 3 - 4 gibi adet tarihim insallah olmaaaaaammmmm :)))))

inşallahh canım. cok az kalmısss belirtilere takılma o belli olmuyomus :) ya doktor vajınusmusta nasıl bir tedavi veriyor? benimde hâla canım acıyo vajinusmusa baktım iki cesit miş sanırım benimi hafif düzeyde

Benim çok agirdi canim iki sene dogru durust yapamadim ben hatta tam iliski olmadan hamile kaldim ama dustu iki bebisim.. En onemlisi rahat bir kafayla yapmak aci hissine kapilmamak ve ön hazirligi uzun tutmak. Kuruluk varsa da kayganlastirici kullanilmasi oneriliyor

Cok şükür cok fazla rahatlama oldu zamanla da daha rahat olacak insallah. Olabilmesi bile benim icin mucize bu illeti anca yaşayan anlar Allah kimseye gostermesin

Cok şükür cok fazla rahatlama oldu zamanla da daha rahat olacak insallah. Olabilmesi bile benim icin mucize bu illeti anca yaşayan anlar Allah kimseye gostermesin
sevindim canım düzelmene. Bu arada ben soğan kürüne başladım.düşük sorası rahim temizlensin diye :) boşluktan kendimi oyalıyorum

sevindim canım düzelmene. Bu arada ben soğan kürüne başladım.düşük sorası rahim temizlensin diye :) boşluktan kendimi oyalıyorum
Hehe ben de yaptim bu ay kiz :)) ama 15 gün yapilmasi gerekiyor ben 10 gün yaptim biraktim.. Insallah bi faydasini görürüz

:))) mantık aynı illaki olur bi faydasıı :) ben küre basladıgımın 6. gunu adet oldum( erken oldum niyeyse) yarıda kaldı adet bitiminden ıkı gun sora yıne basladım şimdi yine 15 gün yapmalı mıyım?

Tsk ederim iyiyim limoncicegi41 bende bisey yok birsüre düşünmüyorum nadasa bıraktım kendimi... Sizlerden iyi haberler bekliyorum...
Birdilimkek hadi hayirlisi az kalmış inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm... Belirtilere takılma herkeste her hamilelikte farklı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…