Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Hadi bakalim Allah herseyin hayirlisini versin. Ben de umudumu kaybetmicem bu ay 5 eylülde regl günüm
İnşallah hayırlısı olur cnm baska bir sıkıntı olmasında bendeki...
İnşallah senin haberini alırız en hayirlisindan...

slm kızlar bende 2 hafta önce 13 haftalık bebeğimi kaybettim çok üzgünüm suni sancı verdiler bebeğim düştü sonrasında parçaları temizledir doktorum bana 3 ay korun dedi size böyle bişey söylediler mi sizler korunuyor musunuz

Cok geçmiş olsun cnm... en az 2 adet döneminden sonra tekrar hamile kalabilirsiniz diyorlar ama tabiki kendini hazır hissedersen...insallah tekrar saglikli bir hamilelik nasip okur hayirlisi ile kucağına alırsın bebegini...

Cok geçmiş olsun cnm... en az 2 adet döneminden sonra tekrar hamile kalabilirsiniz diyorlar ama tabiki kendini hazır hissedersen...insallah tekrar saglikli bir hamilelik nasip okur hayirlisi ile kucağına alırsın bebegini...
teşekkürler canım amin inşallah ya

Ben 2. Bebegimde oyle oldum dogum gibi sanci cektim bi kanama oldu ki bacaklarimdan asagiya kadar sonra durdu doktorum ilac kullandirdi ama bi dahaki kontrolde bebegimin kalbi atmiyordu belkide o anda zaten kaybetmistim bilmiyordum. Ama boyle bi aci yoktu Allahim kimseyi evladiyla sinamasin.

Amin cnm... İnşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir bebisini sagliklica kucagina alırsın...Rabbim hayırlı doğum nasip etsin insallah...

Amin cnm... İnşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirir bebisini sagliklica kucagina alırsın...Rabbim hayırlı doğum nasip etsin insallah...
Allah razi olsun insAllahhh aminnn Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insAllah..

12. Haftada Doktor bana kalbinin durduğunu söyledi düşükle atılır yada gelirsin kürtaj yaparız dedi, bende ne bileyim düşük yaparım biter diye düşündüm ama nerdeyse ölüyordum, sabah hafif adet sancısı gibi başladı, akşam doğum sancısı gibi 2-3 dk da 1 dayanılmaz sancı haline geldi, ve ben hastaneye zor yetiştim, kan değerim 11 den 8 E düşmüş ,1 hafta kendime gelemedim, duyulmasın evde sessiz sedasız düşüreyim derken ölüyordum nerdeyse

Büyük geçmiş olsun... Rabbim bebisini sagliklica kucağına almayi nasip etsin insallah dikkat et kendine...

slm kızlar yarın kürtaj olalı 40 gün olacak hala adet olmadım çok endişeleniyorum sizler kaç gün sonra adet oldunuz

Birdilimkek slm cnm test sonuclarin nasıl çıktı varmı bir haber..?
Aleykumselam tatlimm.. Ayy tahlillerim sinir bozucu sekilde iyi ne pıhtilasma ne kromozom bozuklugu ne uyusmazlik hic birsey yok. Dusuklerim tutunma döneminde aşırı hareketli olmamdan kaynaklaniyormus. Gectigimiz ay korunmadim ama hamile de kalmadim insallah bu ay kalirim. Sen nasilsin napiyosun

Tahlillerin iyi olmasina sevindim cnm biraz daha dikkatli ol birdahaki sefere insallah...
Hayırlı haberi bu ay alırsın inşallah...
Ben henüz beklemedeyim hayırlısı bakalım...

Var cnm daha ama bisey yok beklemede kalmayi düşünüyorum henüz önce senin hayırlı haberini alalım inşallah...
Benim bu ay ovulasyon tarihim bayram sonrasina denk geldi anneme gitmistim ben kacirdik galibaa sanmam bu ay bişey olacagini ama yine de Allah tan umut kesilmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…