Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Benim reglim 1 gün dahi gecikmezdi. Geçen Eylül ayında 11 gün gecikti. Yaptığım testlerin biri hariç hepsi negatifti. Gecikmenin 7. günü sabahında yaptığım test negatif çıktı. Sonrasında temizlik yaptım ve temizlik yaparken korkunç bi mide bulantısı oldu. Yeri silmek için her eğildiğimde çıkaracakmışım gibi hissettim. Temizlik sonrası teste bi daha bakayım dediğimde ikinci silik çizgiyi gördüm. Gecikmenin 11. gününde de öyle sancılı adet oldum ki düşük yapma ihtimaline karşı doktora gittim. Ultrason saatimi beklerken cafede bişiler içeyim dedim. Tarif edemeyeceğim korkunç bi kasık ağrısıyla birlikte belimin her iki yanında daha önce hiç yaşamadığım, çığlık attıracak kadar feci bi ağrı yaşadım. Önümdeki masa, sandalye ne varsa var gücümle sıktım. Hatta içimden ''doğum sancısı kesin böyle bişeydir'' diye geçirdim. Dışardan nasıl görünüyorsam artık tezgahta duran görevli bana ballı süt getirdi ''içi iyi gelir'' diye. Dikkatinizi çekmek istediğim şey, kesinlikle normal adet ağrısı değildi. Canımdan can çıktı sanki. Tuvalete gittiğimde 2 santimden büyük bi parça geldi. Pıhtı değil, biraz iğrenç ama dokunarak anlamak istedim. Bildiğiniz et parçasıydı, bastırdım dağılmadı. İşte o parça düşünce biraz rahatladım. Fakat tekrar o ağrılar başladı. Yine tuvalete gittim ve yine parça düştü ve düştükten sonra ağrım hafifledi. 33 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç bir adetimde parça düşmedi, pıhtı düşmüştü daha önce. Alttan ultrason çekildi, görevliye düşük olup olmadığını sorduğumda düşük gibi olmadığını söyledi. Sonuçları doktora göstermek için gittiğimde bu durumu ve ağrılarımı anlattım, o da rahim duvarının söküldüğünü, yani et parçalarının normal olduğunu söyledi. Fakat bebek varsa da 5-6 haftadan önce ultrasonda görülmezmiş. Yani düşük yapmış olsam dahi sanırım anlamamış olabilirler. Doktoruma ne söylesem ''normal normal'' dese de ben daha önce böyle bir adet yaşamadığıma eminim. Canımı aldılar resmen tarif edilemez bir kasık ve bel ağrısıydı. Sanırım ben de düşük yapmıştım ve hiç bir zaman emin olamayacağım.

Canim ben iki kere düşük yaptim biri zaten çok büyüktü ama digeri senin dedigin gibiydi.. Iki parmagim kalinliginda hafif uzunlamasina bir parcaydi kan pihtisi degil normal dalak gibi pembe beyaz arasi bir et parcasiydi.. Düşük yapmış olabilirsin

Ahhh beee canim oldum hem de ne olmak canım cikiyodu nerdeyse :) ama üzülmedim çünkü vaji tedavim daha yeni bitti. Az keyfini cikaralim önümüzdeki aya hayaller insallah :) sizler ne durumdasiniz
aynen ya keyfini çıkarın tabii :) bize gelince yakında yurt dışına ufak bi gezimiz olcak. gidip gelelim ondan sora tam olarak baslıcaz çalışmalara.

eline aldığında uzuyordu değil mi yani çekince dağılmayan, elinde uzayan bişey miydi?

Benim reglim 1 gün dahi gecikmezdi. Geçen Eylül ayında 11 gün gecikti. Yaptığım testlerin biri hariç hepsi negatifti. Gecikmenin 7. günü sabahında yaptığım test negatif çıktı. Sonrasında temizlik yaptım ve temizlik yaparken korkunç bi mide bulantısı oldu. Yeri silmek için her eğildiğimde çıkaracakmışım gibi hissettim. Temizlik sonrası teste bi daha bakayım dediğimde ikinci silik çizgiyi gördüm. Gecikmenin 11. gününde de öyle sancılı adet oldum ki düşük yapma ihtimaline karşı doktora gittim. Ultrason saatimi beklerken cafede bişiler içeyim dedim. Tarif edemeyeceğim korkunç bi kasık ağrısıyla birlikte belimin her iki yanında daha önce hiç yaşamadığım, çığlık attıracak kadar feci bi ağrı yaşadım. Önümdeki masa, sandalye ne varsa var gücümle sıktım. Hatta içimden ''doğum sancısı kesin böyle bişeydir'' diye geçirdim. Dışardan nasıl görünüyorsam artık tezgahta duran görevli bana ballı süt getirdi ''içi iyi gelir'' diye. Dikkatinizi çekmek istediğim şey, kesinlikle normal adet ağrısı değildi. Canımdan can çıktı sanki. Tuvalete gittiğimde 2 santimden büyük bi parça geldi. Pıhtı değil, biraz iğrenç ama dokunarak anlamak istedim. Bildiğiniz et parçasıydı, bastırdım dağılmadı. İşte o parça düşünce biraz rahatladım. Fakat tekrar o ağrılar başladı. Yine tuvalete gittim ve yine parça düştü ve düştükten sonra ağrım hafifledi. 33 yaşındayım ve şimdiye kadar hiç bir adetimde parça düşmedi, pıhtı düşmüştü daha önce. Alttan ultrason çekildi, görevliye düşük olup olmadığını sorduğumda düşük gibi olmadığını söyledi. Sonuçları doktora göstermek için gittiğimde bu durumu ve ağrılarımı anlattım, o da rahim duvarının söküldüğünü, yani et parçalarının normal olduğunu söyledi. Fakat bebek varsa da 5-6 haftadan önce ultrasonda görülmezmiş. Yani düşük yapmış olsam dahi sanırım anlamamış olabilirler. Doktoruma ne söylesem ''normal normal'' dese de ben daha önce böyle bir adet yaşamadığıma eminim. Canımı aldılar resmen tarif edilemez bir kasık ve bel ağrısıydı. Sanırım ben de düşük yapmıştım ve hiç bir zaman emin olamayacağım.[/QUOTE]
Bence de düşük yapmışsın geçmiş olsun. En azından bilmeden olmuş çocuğun var mı ? daha önce hiç gebelik geçirdin mi?

Cok geçmiş olsun cnm çoğu kadin düşük yaptığının farkına bile varmiyormus normal adet saniyorlarmis... Belliki sende yaşamışsın Allah bidaha vermesin dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…