Aynen canim ben de hamile oldugumu gormustum dusecegini de görmüştüm ve dusmustu. Simdi psikolojiktir diye aldirmak istemiyorum ama şöyle birşey de var. Benim akrabalarimda cok fazla ikiz var. Annemin ikizi dayim var ayrica teyzelerim ve diger dayilarim da ikiz. Yani sulalem ikiz :) bu sefer iki kere rüya gördüm ikisinde de ikiz mesaji vardi:) fazla umutlanmak istemiyorum düşük yapmaktan da cok korkuyorum öyle kafam karisik bir durumdayim. Yarin eşime test aldiririm eger regl olmazsam insallah olmam..Ben hamileliklerimi rüyamda görürdüm hatta düşürdüğümü de görmüştüm... hadi hayırlısı olsun inşallah hamilesindir sende...
Test yap dicem ama erkende olabilir, gerçi ben adetime 2-3 gün varken test yapmistim silik çıkmıştı ikinci çizgi yani hamileydim... hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz dimiSvartbabe
Insallah olmazsam yarin test aldiracagim eşime canim. Hem bebek istiyorum hem düşük olmasindan korkuyorum. Bu ay genetik test yaptiracaktik kan pihtilasmasi ya da baska birsey mi var. Eger hamile kalirsam test sonuclari cikmadan düşük yaparim diye cok korkuyorumNiye test yapmiyorsun canım iki gün gecikmiş işte :)
Pozitif düşün cnm nasibinde varsa mutlaka olur... hayırlısı olsun diyelim biz... bizi haberdar et unutma...Insallah olmazsam yarin test aldiracagim eşime canim. Hem bebek istiyorum hem düşük olmasindan korkuyorum. Bu ay genetik test yaptiracaktik kan pihtilasmasi ya da baska birsey mi var. Eger hamile kalirsam test sonuclari cikmadan düşük yaparim diye cok korkuyorum
Insallah olmazsam yarin test aldiracagim eşime canim. Hem bebek istiyorum hem düşük olmasindan korkuyorum. Bu ay genetik test yaptiracaktik kan pihtilasmasi ya da baska birsey mi var. Eger hamile kalirsam test sonuclari cikmadan düşük yaparim diye cok korkuyorum
Aminn inşallah Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Cok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah canım ... Paşa'nın ismi hazır mı ne olacak...?
Yaş ilerledikten sonra sıkıntı olabiliyor cnm Kromozomlardan kaynaklı olabilir demişti dr cnm... Evet 2 tane var bitane daha istiyorduk ama nasip olmadı. Düşünüyorum ama korkuyorumda onun için biraz zaman gecmesini bekliyorum 5-6 ay gibi...Erva-Taha senin 2 çocuğun vardi dimi? Allah bagislasin. tekrar düşünüyo musun hamilelik ?
Bide 2 çocuktan sonra ard arda iki düşük ilginç sebebi arastirilmismiydi?
Amenna ve saddakna. Herşey Allahtan ne dilerse vardır bir hayri muradi.Diger iki cocukta genctim hicbirsey bilmiyordum Rabbim nasip etti oldu... bak kac yaşına geldim bu dusuklerden sonra o kadar cok sey öğrendim ki anlatamam...
Kücügü 12 yasinda 12 sene sonra vücut tekrar hamileliği kaldiramadi belkide nasip olmayacakmis ya... Hakkımızda herdaim hayırlısı olsun inşallah... inancımız sağlam cok şükür verende o alanda o...
Kün fe yekün...
Amin cümlenin evladı ile birlikte inşallah...Amenna ve saddakna. Herşey Allahtan ne dilerse vardır bir hayri muradi.
Allah 2 yavrunuzu size bagislasin. Acilarini göstermesin inşallah.
Canım doktora git acaba yerleşme kanaması mı..? Kan testi ver emin olursun... Rabbim hakkinda hayırlısını versin...Yaptim canim dun aksam silik cizgi cikti ama bu sabah kalktigimda kirmizi gelmeye baslamisti bile. Birsey anlamadim hem pozitif cikti hem de adet oldum sanirim
Canim bekleyeyim dedim amin olayim adet kanamasina dönüyor sanirim cok fazla agrim var. Olmadi bu ay galiba..Canım doktora git acaba yerleşme kanaması mı..? Kan testi ver emin olursun... Rabbim hakkinda hayırlısını versin...
Hayirlisi olsun cnm Rabbim hakkında hayırlısıni versin inşallah üzülme...Canim bekleyeyim dedim amin olayim adet kanamasina dönüyor sanirim cok fazla agrim var. Olmadi bu ay galiba..
Amin canim benim valla tanimasam da burada paylasinca dertlesince rahatliyorum tesekkur ederim :) belki bugün degil ama mutlaka bir gün gelecek o minik ayaklar :)Hayirlisi olsun cnm Rabbim hakkında hayırlısıni versin inşallah üzülme...
İnşallah canim inşallah hayırlı haberlerini duymak nasip olur bizlerede...Amin canim benim valla tanimasam da burada paylasinca dertlesince rahatliyorum tesekkur ederim :) belki bugün degil ama mutlaka bir gün gelecek o minik ayaklar :)
Evet ilk olacak nasipse. Yani bu dünyadaki ilk inşallah diğeri cennette bekliyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?