Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Aynen canim ben de hamile oldugumu gormustum dusecegini de görmüştüm ve dusmustu. Simdi psikolojiktir diye aldirmak istemiyorum ama şöyle birşey de var. Benim akrabalarimda cok fazla ikiz var. Annemin ikizi dayim var ayrica teyzelerim ve diger dayilarim da ikiz. Yani sulalem ikiz :) bu sefer iki kere rüya gördüm ikisinde de ikiz mesaji vardi:) fazla umutlanmak istemiyorum düşük yapmaktan da cok korkuyorum öyle kafam karisik bir durumdayim. Yarin eşime test aldiririm eger regl olmazsam insallah olmam..

Niye test yapmiyorsun canım iki gün gecikmiş işte :)
Insallah olmazsam yarin test aldiracagim eşime canim. Hem bebek istiyorum hem düşük olmasindan korkuyorum. Bu ay genetik test yaptiracaktik kan pihtilasmasi ya da baska birsey mi var. Eger hamile kalirsam test sonuclari cikmadan düşük yaparim diye cok korkuyorum

Pozitif düşün cnm nasibinde varsa mutlaka olur... hayırlısı olsun diyelim biz... bizi haberdar et unutma...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Cok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah canım ... Paşa'nın ismi hazır mı ne olacak...?
Aminn inşallah Allah razi olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Henüz dusunmedik isim.
Önceki hamileligimde rüyamda erkek olduğunu ve Arif diye seslendigimi görmüştüm ama kucagimiza almak nasip olmadi. Arif ismi var aklimda ama net değilim henüz.

Erva-Taha senin 2 çocuğun vardi dimi? Allah bagislasin. tekrar düşünüyo musun hamilelik ?
Bide 2 çocuktan sonra ard arda iki düşük ilginç sebebi arastirilmismiydi?

Erva-Taha senin 2 çocuğun vardi dimi? Allah bagislasin. tekrar düşünüyo musun hamilelik ?
Bide 2 çocuktan sonra ard arda iki düşük ilginç sebebi arastirilmismiydi?
Yaş ilerledikten sonra sıkıntı olabiliyor cnm Kromozomlardan kaynaklı olabilir demişti dr cnm... Evet 2 tane var bitane daha istiyorduk ama nasip olmadı. Düşünüyorum ama korkuyorumda onun için biraz zaman gecmesini bekliyorum 5-6 ay gibi...

Diger iki cocukta genctim hicbirsey bilmiyordum Rabbim nasip etti oldu... bak kac yaşına geldim bu dusuklerden sonra o kadar cok sey öğrendim ki anlatamam...
Kücügü 12 yasinda 12 sene sonra vücut tekrar hamileliği kaldiramadi belkide nasip olmayacakmis ya... Hakkımızda herdaim hayırlısı olsun inşallah... inancımız sağlam cok şükür verende o alanda o...
Kün fe yekün...

Amenna ve saddakna. Herşey Allahtan ne dilerse vardır bir hayri muradi.
Allah 2 yavrunuzu size bagislasin. Acilarini göstermesin inşallah.

Yaptim canim dun aksam silik cizgi cikti ama bu sabah kalktigimda kirmizi gelmeye baslamisti bile. Birsey anlamadim hem pozitif cikti hem de adet oldum sanirim

Yaptim canim dun aksam silik cizgi cikti ama bu sabah kalktigimda kirmizi gelmeye baslamisti bile. Birsey anlamadim hem pozitif cikti hem de adet oldum sanirim
Canım doktora git acaba yerleşme kanaması mı..? Kan testi ver emin olursun... Rabbim hakkinda hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…