Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Birdilimkek nasılsın nasıl gidiyor varmı bir haber cnm...?
Iyiyim cok sukur canim agrilarim bitmiyordu doktora gittim tekrar. Düşük doneminde enfeksiyon kapmisim 2.5 ay araliksiz agrim oldu. Antibiyotik ve vaska ilaclar kullandim simdi iyiyim cok sukur. Önümüzdeki hafta neden dustugune dair genetik tahliller yaptiracagiz bir iki ay sonra da tekrar hamile kalmak icin haziriz insallah :)

Hadi inşallah cnm hayırlı haberlerini duyariz seninde umarım...

ilk gebeliğimde sezeryan oldum. sancı nedir bilmiyorum.2. gebeliğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı bana göre doğum sancısı gibiydi.ilk günden sonra 4-5 gün boyunca günde 3 kez minoset içtim

Birdilimkek cnm Nasılsın varmı değişiklik durumda..?
LaTahzenInnallaheMeana nasılsın cnm nasıl gidiyor sıcaklarla aran nasil...?​
Canim benim cok sagol devamli hatirlayip soruyorsun :) ben dusuklerden dolayi genetik tahlillerimi yaptirdim 10 gun icinde cikacak sonuclar. Bu arada korunmayi da biraktim düştükten sonra pek istekli degildim gebelige ama simdi cok istiyorum insallah hemen hamile kalabilirim:) sen nasilsin napiyosun

Hadi inşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyorum... İnşallah rabbim bu sefer nasip eder minik ayaklari sana...
Bende iyiyim beklemedeyim korkumu yenemiyorum bakalim 6 ayi doldurayim diyorum ama bakalim nasip artık cnm...

ilk gebeliğimde sezeryan oldum. sancı nedir bilmiyorum.2. gebeliğim 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı bana göre doğum sancısı gibiydi.ilk günden sonra 4-5 gün boyunca günde 3 kez minoset içtim
Geçmiş olsun cnm inşallah en kisa zamanda hayırlı bir şekilde sağlıklı bir hamilelik ve bebis nasip eder Rabbim sanada...

Hadi inşallah cnm hayırlı haberlerini bekliyorum... İnşallah rabbim bu sefer nasip eder minik ayaklari sana...
Bende iyiyim beklemedeyim korkumu yenemiyorum bakalim 6 ayi doldurayim diyorum ama bakalim nasip artık cnm...
Tam ovulasyon donemimdeyim ama eşim is kazasi gecirdi bacak komple alcida kiyamam ona öyle ben sonra dus almasi da zor olur. Bu ay da erteledik malesef nasip...

Tam ovulasyon donemimdeyim ama eşim is kazasi gecirdi bacak komple alcida kiyamam ona öyle ben sonra dus almasi da zor olur. Bu ay da erteledik malesef nasip...
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin sana dedim ama ben tuhaflıklar hissediyorum acaba diyorum bakalım 1 hafta sonra belli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…