Merhaba 3 düşük yaptım. Tüm tahlillerim ve genetik araştırmamda herhangi bir sebep bulunamadı. Sebepsiz yere 8. haftalarda bebeğimin kalp atışları birden duruyor. benimle aynı sorunu yaşayan var mı ?size nasıl bir tedavi uygulanıyor bilmek istiyorum. doktorum bir sonraki hamileliğim için kan sulandırıcı iğnenin işe yarayabileceğini söyledi şimdi merak ediyorum pıhtılaşma sorunu olmadığı halde bu iğneyi vurulursam işe yarar mı bu iğneyi kullanan ve sağlıklı olarak bebeğine kavuşan var mı aranızda teşekkürler...
arkadaslar bende 2tane kaybettım bırı 5aylık bırı 2 genetık arastırmada kan pıhtılaşması cıktı ve 9ay boyunca hergun clexan 0.4 kullandım suan cok saglıklı 3,5 aylık kızım var allah sızede nasıp etsın..hemosistain dıye bı test var onu yaptırın..degerıne gore kullanın.fazla gelırse ıgne buseferde sulandıgı ıcın dusebılır..ıyıce arastırıp ıyı bı dr a gıdın derım..cunku sadece aspırın yetende var..
Ben hamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün başladım iğnelere ama sen bence doktoruna da danış. inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.canım bebeğini allah bağışlasın.benimde pıhtı testinde heterezigot çıktı.3 tane bebişim öldü.bundan sorakinde iğneye başlancak ama senin dediğin test nerde yapılıo.pıhtılaşmanın seviyesini mi belirliyolar bilgilendirirsen sevinirim.
bide hamile olduğunda mı başladınız iğnelere yoksa kalp atımını alınca
Ben hamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün başladım iğnelere ama sen bence doktoruna da danış. inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?